Standerhejsning 2005 

Standerhejsning i HIT lørdag d. 30. April

Som traditionen byder, holdt Herlev Tennisklub standerhejsning den sidste lørdag i April måned, dvs. i år den 30. April 2005.

Der var mødt rigtig mange medlemmer op for at få en god start på sæsonen og for at høre fomandens tale, hylde U10, U12 og U16+ minitennisspillerne, der alle medbragte holdkampsmedaljer fra vinterens turnering.

Herudover takkede klubben kommunens gartnere for en god og rettidig klargøring af banerne, der var tilmelding til motionisttræning (juniorerne havde allerede meldt sig til og var blevet fordelt på dage og tider).

To af vores sponsorer, Transocean Sport og Arbejdrenes Landsbank i Herlev var mødt op. Transocean Sport med masser af varer og gode tilbud og Arbejdernes Landsbang med information og tid til en samtale, lige som de stod for en konkurrence samt for præmier til den efterfølgende Transocean Cup, som afsluttede dagen

Henrik Wagner sørgede som sædvanligt godt for de fremmødte.


Klik på billederne fra standerhejsningen for at se dem i stor størrelse.


Pyntet til sæsonstart Formandens velkomst Formandens velkomst Formandens velkomst Juniorerne var også mødt Pæmietagerne i Junior minitennis for hold U10 og U12 Præmietagerer minitennis hold U16+ Tak til gartnerne for klargøring af baner Standeren sættes Så er sæsonen officiel Tilmelding til motionist træning Arbejdernes Landsbank, var der også Arbejdernes Landsbank ønsker god sommer Du kan også spare om sommeren Peter fra Transocean Sport Transocean Sport havde en bod med flittig handel Vinderne af Arbejdernes Landsbanks bold-gætte-konkurrence Vinder af Transocean Cup 2005: Kate Halskov og Henrik Wagner