Lalandia tur 14-16 januar 2011 

Det er nu ved at være en tid siden juniorerne er kommet hjem fra deres Lalandia tur.

Det var en mega hyggelig tur, der begyndte fredag ca. kl. 16:30. I løbet af weekenden blev vi rystet godt sammen, både dem vi sov i hytte med og dem fra nabo hytterne.

Fredag aften gik med at pakke ud og komme på plads i de store 8-mandshytter. Lørdag tilbragte mange dagen i badeland, mens andre nød "Monky Tonky Land", skøjtebanen, minigolf og alle de andre begivenheder ved Lalandia.

Lørdag formiddag havde JU arrangeret en fælles leg som alle vidst nød og grinte meget af. Herefter var en hal booket ,og der blev spillet fodbold til den helt store guldmedalje! Efterfølgende spiste alle aftensmad sammen i én hytte (det var "lidt" presset, med det gik). Aftenen gik med at spise slik og lære de nye ansigter endnu bedre at kende og spise slik i store mængder.

Om søndagen var der frit slag. Der var 21 unge HIT'ere spredt rundt omkring overalt i lLlandia, alle med en ven i hånden og en smil på læben. Kl. 16 gik turen hjem fra en vellykket weekend.

Alt i alt må vi sige at det var en fantastik tur. Nu er juniorerne tilbage fra deres tur til Lalandia. Alt i alt har det været en vellykket tur, som har rystet spillerne godt sammen. Der er blevet grint, badet, løbet, spist og meget mere. Der var blevet arrangeret et par fælles aktiviteter, som fodbold og teaterleg, hvor alle deltog og hyggede sig gevaldigt.

Da weekend var slut måtte vi konstatere at den var en succes, som alle der deltog vil huske i lang tid fremover.

Indsendt af

Caroline Lindberg og Tida