Afsluttede aktiviteter

 
Vinterhygind / minitennis lørdag 14-16 i Gymnasiehallen

18-09-2011

Atter i år  vil medlemmer i Herlev Tennisklub kunne spille minitennis i Gymnasiehallen om lørdagen. Læs invitation tilhøjre for denne rubrik og se, hvordan du tilmelder dig.

Bente Christensen

Klubmestre 2011

18-09-2011

Alle klubmesterskabsfinaler blev spillet i går. Klubmestre blev:

HS A:   Martin Andersen over Jørgen Kristensen (6/1 - 6/1)

DS A:   Lise Kreisby over Betina Hahn

Se listen over alle klubmestre her >>

Webmaster

Det er NU du skal melde dig til indendørs træning

26-09-2011

Al udendørstræning er forbi, og indendørstræningen starter i uge 39. Træningen løber frem til jul, idet der dog ikke er træning i skolernes efterårsferie.. Du skal derfor - uanset om du er Junior eller om du er Senior - melde dig til indendørs træning nu.

Du melder dig til træning ved at logge dig ind i Globus Data systemet (som ville du booke en banetime). Du vælger blot menupunktet "Holdoversigt" og klikker dig ind på det træningshold, du ønsker, og betaler med Dankort som enhver anden internethandel.

Nicolai

Disciplin kræves for næste års 50/55+ holdspillere

18-09-2011

Idet 50/55+ holdet nu er rykket op i en sværere række, kræves en højere grad af disciplin end tidligere. Dette havde Merete Addis indset (spiller selv på holdet), og udstyrede derfor, i forbindelse med gårsdagens klubfest, holdkaptajnen med et nyt disciplinærmiddel (se billede).

Jeg ser frem til en koncemtreret indsats i 2012.

Niels Badstue, Holdkaptajn

Så gjorde Merete Addis det igen !

18-09-2011

Årets klubfest løb af stablen i går, og atter en gang var det Merete Addis, der havde taget førertrøjen på og arrengeret festen.

Som sædvanligt var der mange kreative indslag med balloner, pakkeleg, dessertkonkurrence m.v. Dessertkonkurrencen blev vundet af Margit for bedste æstetik, men Merete tog atter guld som festarrangør.

Webmaster

Guld til Martin og Patricia i DTF's 2-personers turnering i Mixdouble

18-09-2011

Martin Andersen og Patricia Verdier har i den nu afsluttede sæson deltaget i Dansk Tennis Forbunds nationale 2-personers turnering i mix-double. Efter de indledende runder på Sjælland gik turen til Fyn, hvor spillerne over 2 dage fik vist deres evner, samt fik sat Herlev Tennis øverst på skamlen. Det lykkedes nemlig - efter nogle meget flotte præstationer - for Martin og Patricia at gå sejrrigt gennem turneringen.

I finalen stod de overfor de fynske værter (og vicemestre), men efter en sikker 3-0 sejr uden afgivelse af sæt, kunne Herlev-spillerne fortjent lade sig hylde.

Tennis by day !

11-09-2011

Vær med til juniorernes afslutning: Tennis by Day !

Kom og vær med til sjov og spas i tennisklubben. Afholdes fredag d. 30. september kl. 16 - 24.

Læs invitationen her >>.

 

Tilmelding til Nicolai.

 
Finaledag i klubmestreskaber på lørdag 17/9

11-09-2011

Programmet for finaledagen:

Tidspunkt

Det sker

9:00

Morgenmad til alle fremmødte

9:30 - 14:00

Finaler.

Se opslag i klubben for program

12:00

Grillen tændes

Vi håber, at mange vil komme og følge med i finalerne og få en god dag i forhåbentligt godt vejr.

Bestyrelsen

 

Slut på torsdagshygind for i år

11-09-2011

Så er de hyggelige, sjove torsdag formiddags hygind slut for i år. Det har været dejligt, at så mange har haft lyst til at komme og spille.

Vi ses forhåbentlig til næste år.

Hilsen Bente

50/55+ vinder Serie 2 i dramatisk og tæt afslutning

02-09-2011

Inden sidste spillerunde lå Farum 1, Herlev 2. Lyngby 3 og Greve 4 i Serie 2, men således at hvis vi lavede et god resultat mod Farum kunne vi overtage 1. pladsen i puljen, men hvis vi lavede et dårligt resultat og Lyngby vandt over bundholdet Greve, kunne Lyngby rykke forbi os, så der var lagt op til en tæt og vigtig topduel mellem Farum og os.

Matchen startede som planlagt fredag 26/8  kl. 17, men da de fleste netop havde taget fat på 2. sæt, faldt en Farum spiller om med hjertestop !  Han fik naurligvis hjertemassage m.v. og efter ca. 10 minuter nåede lægebil og den tilkaldte ambulance frem med hjertestarter og fik efter nogle forsøg hjertet i gang igen. Den pågældende blev kørt til Rigshospitalet til videre behandling.

Da ingen på det tidspunkt vidste, hvorledes spilleren ville klare sig, blev holdkampen afbrudt. Det viste sig efterfølgende, at den pågældende overlevede uden mén, og vi spillede derfor holdkapen færdig onsdag 31/8 i en positiv ånd.

Herlev vandt stort, 7-1, og fik derved revancehe for et tidligere nederlag til Farum med de samme cifre. Resultatet blev, at vi vinder Serie 2 og rykker automatisk op, medens Farum skal spille om oprykning. Lyngby og Greve forbliver i Serie 2.

Niels Badstue

Træning - Vinteren 2011

23-08-2011

Alle træningshold er nu oprettede i Globus Data og det er muligt at tilmelde sig via Globus Data/Bookingsystemet på hjemmesiden. Træningen starter i uge 39 og løber frem til jul. Der er ingen træning i efterårsferien

Bestyrelsen

Afvikling af klubturneringen - spilleplan i klubhuset

13-08-2011

lodtrækning for årest klubmesterskaber, er nu sat op i klubhuset.

I år spiller vi nogle rækker som Cup, dvs vind eller forsvind, og andre rækker, som fx 65+, der har de tid til at spille, spilles som alle mod alle, dvs i puljer. Skynd jer ned og se hvem I skal spille mod og hvornår de enkelte kampe skal være afviklet.

Bane bookning er udvidet til 3 timer i en uge...men husk at efterlade plads til andre... – Tak!

I år er der 57 deltagere...det er rigtig flot – lad os spille noget flot tennis.

For pulje er der lidt regler som skal følges for at finde de rette finaledeltagere:

1. Flest vundne kampe

2. Færrest tabte sæt

3. Færrest tabte partier

Skriv kampresultaterne på tavlen, og husk at angive sætcifrene og marker vinderen af hver kamp.

HUSK FINALEDAG lørdag d 17. september, hvor alle finalekape afvikles – nærmere senere - og husk tilmelding til klubfesten.

God kamp,

Ole Hansen & Robert Højer

Tilmelding til begyndertræning august og september

13-082011

Begyndertræning afholdes tirsdage eftermiddag og aften for hhv junior og seniorer. Det koster 150 kr for 5 dage a 1 time.

Betaling via Globus data (bookingsystem) og Dankort.

Spilleudvalget

Formiddagsturneringen afholdes 15. august.

07-08- 2011

Den traditionelle formiddagsturnering afholdes MANDAG d. 15. August kl. 9.00.

Der spilles double - med par og puljer sammensat af turneringeledelsen.

Tilmelding SENEST d. 12.8.kl.12, på listen i klubhuset. Klik på billedet og se sidste års deltagere.

Margit

formiddagsturnering-2010.jpg (62335 bytes)

HUSK at tilmelde dig til klubfesten 17, September

07-08- 2011

Lige som de seneste år står Merete Addis for at vi får en forrygende klubfest.

Tilmelding slut.

Webmaster

Merete Addis - Klubfestarrangør
Medaljer til HIT i veterantennis - igen

Juli 2011

I slutningen af Juli  har der været afholdt DM for tennis-veteraner i Faaborg.

I aldersgruppen 75+ opnåede Svend Lehmann fra Herlev Tennis en guldmedalje i herredouble – med ”fremmed” makker – og bronze i single.

I 70+ blev det til sølv i herredouble med den lidt yngre Herlev-spiller Carl-Johan Pedersen.

Svend er i øvrigt udtaget til det danske 75+ hold, der deltager i Veteran-VM i Tyrkiet til oktober.

Webmaster

Booking af vinterbaner

Juli 2011

Frem til den 17. august kan medlemmer booke den bane, de havde sidste år. Dette gøres på samme måde som sidste år ved at logge ind i Banebookingsystem/Globus Data og derfra vælge Faste banertimer. De faste baner, der ikke senest den 17. august er betalt, vil blive frigivet, så alle medlemmer af klubben herefter kan købe dem. Fra i år vil det ikke længere være muligt for ikke-medlemmer at købe faste indendørsbaner. Det kræver mindst et formiddagsmedlemskab at booke en fast indendørsbane.

Send en mail til kasserer@herlevtennis.dk, hvis du har spørgsmål.

Herlev Tennis deltager i Herlev Festuge

Juli 2011

Herlev Festuge er tilbage og i en fornyet udgave. Herlev Tennis bidrager til uge ved at holde "åbne baner" torsdag den 25. august, hvor alle borgere i Herlev inviteres til at komme forbi Ettehavevej mellem kl. 15 og 18, hvor Nicolai og Ole O. står parate til at give en praktisk introduktion til tennis.

Du kan se hele det flotte program for hele ugen her.

Frivillige søges til "sommermotion i parkerne"

Juli 2011

Vi har fået en henvendelse fra Herlev Kommune, der gerne vil have Herlev Tennis med i dette initiativ. Hvis du er interesseret, så send en mail til formand@herlevtennis.dk.

Uddrag af mailen:

"Sommermotion i parkerne er kort fortalt et koncept der foregår i augustmåned tirsdage/ i Elverparkenkl. 18-19, Torsdage / på Hjortespringskole kl. 18-19. Tirsdag den 23. august foregår det dog på Herlev Stadion kl. 16-20 og søndag den 28. august på Gammelgaard 14.30-16. Det er gratis for borgerne at deltage, idrætsforeningerne stiller deres aktivitet med trænere til rådighed. Første år deltag over 360 borgere og andet år deltog over 700 borgere. Sommermotion er stedet hvor I har mulighed for at møde jeres nye medlemmer.
Det er ikke alle idrætsgrene der egner sig til at blive afviklet i en park, men med lidt fantasi kan de fleste nu alligevel. Sidste år deltog Squash med speedminton og I år vil de komme med en oppustelig squashbane.

Vores erfaring er at specielt aktiviteter til børn er en succes. For så kommer både børn og forældre i parken. Mange forældre tror at de skal stå og se på de kære små, men mange af dem motivere vi til at deltage i nogle af de andre aktiviteter der finder sted samtidig.
Tirsdag den 23. august er en anderledes sommermotion aften. Denne aften er en større event hvor vi forsøger at give de borgere der ikke er kommet i gang med fysisk aktivitet ”et kærligt karmaspark”. Det foregår på Herlev Stadion fra kl. 16-20. I tidsrummet kl. 16-17 deles der sund lækker mad ud til dem der har billetter, kl. 17-18.30 er der foredrag med Heidi Marie og Master fatman. Kl. 18.30 danser alle zumba sammen med Mie Moltke fra vild med dans. Kl. 19-20 vil der lang en ene løbe side være en vej med boder. Boderne står idrætsforeningerne, Intersport, Nico, Herlev Fys m.m for. Det er så meningen at borgerne vil kunne få oplysninger/info om hvor det er muligt at komme i gang når de nu er blevet super motiveret."

Anni B Møller

Sommerens træningslejre aflyst

7-7-2011

Det er med beklagelse, at sommerens træningslejr må aflyses pga manglende tilmelding. Der er blevet tilmeldt 1 senior og 1 junior spliller. Bestyrelsen kan ikke stille trænere til rådighed når medlemmerne ikke er mere aktive.

De, der skal have penge retur, bedes sende reg. nr. og konto nr. på deres bank konto til kassereren, så bliver pengene ført tilbage.

Robert Højer & Kasserer

Nye klub T-shirts

5-7-2011

Bestyrelsen har indkøbt nye klub t-shirts, der sælges for 120 kr. pr. stk. De er hvide med blåt HIT logo i svedtransproterende materiale og findes i størrelser til både børn, damer og herrer (se modelbillede). God til alle HIT medlemmer og et must for holdspillere

Jeg står for salget og kommer forbi til træning og hygind arrangementer. Kan også kontaktes på tlf. 44 94 69 53.

Venlig hilsen Annie Sørensen

Turneringer for Juniorer og Seniorer

26-06-2011

Mange klubber afholder turneringer, som også DU kan deltage i. Læs i rubrikken til højre om hvilke turneringer, vi har fået indbydelse til. Følg også med i opslagene i klubhuset.

Tilmelding til turneringer skal ske i god tid inden turneringen. Læs indbydelserne og se hvor og hvornår du skal tilmelde dig.
Webmaster

==>>>

Sommerlejr træning i uge 30

26-06-2011

Træning tilbydes 4 dage, man-tors d. 25. – 28. juli. Juniorer trænes fra kl 10-15 og seniorer kl 16.30-19.30. Prisen er ens for alle kr. 400.-

Tilmelding SENEST tirs. 5. juli via hjemmesiden med dankortbetaling.

Lejren vil bestå af tekniske og taktiske øvelser med matchplay. Vi har også et par overraskelser, som vi ikke kan røbe endnu. Juniorer får frokost hver dag og seniorer slutter torsdag med mad, inkl. i prisen.

På bestyrelsen og trænernes vegne, Robert

Deltag i Begynder Procup
Torsdagshygind aflyst Sct. Hans aften

27-5-2011

BREDDEUDVALGET MEDDELER, AT TORSDAGSHYGIND ER AFLYST DEN 23 juni, SANKTHANS AFTEN.

Jan Hansen

Juniorafslutning med tennis og grill fredag d. 24. juni

15-06-2011

Kom og vær med til at fejre, at det dnart er sommerferie.. Tilmeld dig afslutnings arrangement for juniorer fredag d. 24. juni.

Læs indbydelsen her >>


Ungdomsudvalget

Begynder Procup

09-06-2011

Søndag d. 26. juni kl. 10-13 spiller vi doubleturnering for begyndere og nye medlemmer.  Tilmelding til Helle Kaels på "MARTIN.LANGHANS@GET2NET.DK" senest 21. juni.

Læs indbydelsen her >>


Helle Kaels

Deltag i Begynder Procup
Juniortur til WTA turnering i Farum mandag d. 6. juni.

02-06-2011

Vi har arrangeret en tur til årets eneste professionelle tennisturnering med Caroline Wozniacki som deltager. Vi har fået et antal billetter, som gives til juniorerne efter først til mølle princippet.
Turneringen foregår i Farum Arena, og vi skal transporteres dertil i bil af forældrene. Det kræver derfor at I forældre melder jer på banen. Venligst besked til Nicolai eller Sebastian.. 
Turen er på mandag d.6/6, hvorfor træning den dag er aflyst. Vi mødes kl 15.30 på Ettehavevej med afgang hurtigt derefter. Husk at medbringe madpakke og/eller penge, da vi skal være der mange timer. OBS! Det kan være du kommer i TV...da nogle af kampene kommer i TV...

Ledere på turen er Sebastian og Nicolai(mob 20 89 08 01).

TRænerteamet

Herlev tennis med til WTA i Farum

01-06-2011

Herlev Tennis sender 2 juniorer til Wozniacki Tennis Academy 3-6. juni i Farum lige inden WTA turnering begynder. Lea Barding og Magnus Nørhave Nielsen er udvalgt til at repræsentere Herlev tennis på baggrund af den måde de er på, spiller på og deres store engangement for vores klub.

Vi glæder os til at høre om hvad de lærer ved at spille, træne og diskutere med andre dygtige juniorer og det internationale trænerteam. God tur

Formand for spille- og ungdomsudvalget
Robert Højer

Ændrede bookingregler

27-5-2011

Det er nu blevet muligt at foretage 2 bookinger på udendørsbanerne i stedet for 1, som har været reglen indtil nu. Der er ikke ændret på 5-dages reglen.

Bestyrelsen

Grillaften I Klubhuset for alle HITs medlemmer Tirsdag d. 31. maj.

18-5-2011

Tilmelding senest torsdag d. 26.05.2011 Skriv dig på tilmeldingslisten i klubhuset og vær med til en hyggelig aften. Læs invitationen her >>

Breddeudvalget

Grill aften
Invitation og dagsorden til forældremøde torsdag den 19/5 kl. 19:00

16-5-2011

Kære alle juniorer og forældre!

Nu er det forår og vi skal samles for at være enige om hvad der sker i sommeren 2011.

Dagsorden for mødet torsdag 19/5 kl 19.00:

1. Velkomst og præsentation af UU, JU og trænere
2. Herlev deltager i WTA Camp 3-6.juni...hvem er de 2 udvalgte.
3. Holdspillere, turneringer, og licens
4. Aktivitetsplan for sommeren, herunder træningslejr
5. Bookning af træningstimer - spil mere og book tiden
6. Familie tennis
7. Fredags Camp for forældre
8. Kiosk eller ej - debat

Vel mødt

Trænerne Nicolai og Sebastian samt
Fmd. for spilleudvalg Robert Højer

Se billeder fra standerhejsningen her

24-4-2011

Så er sæsonen i gang.

Se billeder fra standerhejsningen her >>

Webmaster

Standerhejsning 2011
Tilmelding til træning ....

4-5-2011

Al tilmelding til træning sker i år over Globus Data systemet (Booking systemet).

Find det hold, du gerne vil melde dig til, og køb en plads. Vi har 2 meget kvalificerede trænere, der er parat til at tage imod dig.

Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser på alle hold.

Robert Højer

Invitation til DTF Cup 2011

12-4-2011

DTF Cup er en turnering for 2-personers hold. I år spilles i 2 rækker: Gørn reække for motionistspillere, der aldrig har spillet turnering før, og en Gul række for de, der maksimalt spiller i Serie 1. Hber række er opdelt i en herrreturnering og en mix-turnering. Deltagelse er gratis.

Læs mere om turneringen her >>

TIlmelding skal ske til spilleudvalgsformand Robert Højer, naestformand@herlevtennis.dk senest mandag d. 2. maj. 

Robert

Fik du læs medlemsbrevet ?

3-4-2011

Hvis ikke, kan du læse det her >>

Webmaster

Opdatér dine egne medlemsoplysninger

3-4-2011

I forbindelse med udsendelse af girokort og medlemsnyt har en del medlemmer skrevet til bestyrelsen om adresseændringer med mere. Det er muligt for dig selv til enhver tid at opdatere dine oplysninger i vores system og det vil lette vores administration.

Du går ind via Booking-systemet her på hjemmesiden og når du er inde, klikker du på "Dine oplysninger", som du herefter kan tilrette.

      

Formanden

Skinderskovhallen og Gynmasiehallen - Lukkedage

3-4-2011

Se oversigten over lukkedage i Skinderskovhalen og Gymnasiehallen i april, maj og juni måned til ventres på hjemmesiden.

Formanden

Referat fra ekstraordinær generalforsamling 2011

29-3-2011

Referatet fra den ekstraordinære generalforsamling 1. marts og klubbens nye vedtægter kan læses her >> 

Webmaster

Referat fra ordinær generalforsamling 2011
Medaljer ved DM for Danske Tennisveteraner til Herlev Tennisklub

22-3-2011

Peter Aagaard stillede for første gang op for Herlev i HS 60+ - vel for at opleve niveauet og uden forventning om medaljechance. Første kamp vandt han på w.o., men tabte den næste med 6/0 - 6/0. Carl-Johan tabte i øvrigt sin semifinalekamp 6/0 - 6/1 til årets danmarksmestre, og Svend sin finalekamp med 7/6 - 5/7 - 10/7.

Udendørsmesterskaberne afvikles i år 23.-30. juli i Faaborg – og rygtet vil vide, at både Carl-Johan og Svend agter at stille op. Carl-Johan har sølv i double og Svend sølv i double og guld i single at forsvare fra sidste år.

Faaborg var også DM-vært i 2003. Det var en kæmpesucces. Ganske vist fik Herlev ikke medaljer – men det var alle tiders sommerferieuge – det syntes konerne også,

Det er fint med de to Tordenskjoldssoldater fra Herlev – og det er fint med debutanten Peter indendørs - men jeg vil godt opfordre endnu flere til, at overveje deltagelse i den form for tennis. En del vil nok først spørge sig selv: ”Er jeg mon god nok til, ikke at blive til grin?” . Inden for tennis – som andre steder i tilværelsen - møder vi mennesker med overdreven selvtillid, men endnu flere med manglende selvtillid. Jeg vil her blot pege på, at deltagelse i SLTU’s holdturnering for veteraner kan være en diskret mulighed for at lure ”navne”, der jævnligt deltager i Veteran-DM – og dermed få dannet sig et indtryk af spillestyrken i de respektive aldersgrupper. Med venlig hilsen Svend

Mvh.

Svend Lehmann

Tennis by Night fredag d. 18. marts til lørdag d. 19. marts.

1-3-2011

Så er det tid til "Tennis by Night". Det er altid en succes at få lov at prøve kræfter med de forskellige ketcher sports der er i Skinderskovhallen ... og med sig selv ved  at kæmpe hele natten med sport og sjov.

Meld dig via on-line tilmelding øverst til højre på hjemmesiden. Pris 100,- kr per deltager, der betalses ved ankomst., og som bruges til Pizza, sodavand og sjov. Tilmelding senest 4. marts.

Juniorudvalget og ungdomsudvalget.

Ekstra familietennisdatoer 26. februar 06 2. april

25-2-2011

Der er nu 2 ekstra chancer for at spille familietennis, således at de resterende datoer i foråret er 26/2, 2/4 og 9/4. Læs også i folderen > 

Webmaster

Familietennis 26/2 + 2/4 + 9/4
Fastelavn for alle i Gymnasiehallen lørdag den 5. marts 2011 - Kl. 11.00 – 13.00

13-2-2011

Der er masser sjove lege, som slå katten af tønden, fang fanen, høvdingebold, kædetafat og andre lege. Der er også præmier for den flotteste udkædning, den sjoveste udkædening og den mest kreative udklædning.

Find indbydelse og tilmeldingsblanket (MS-Word) her >>

Tilmelding skal sendes til nicolai@herlevtennis.dk  senest onsdag den 2. marts

Mvh.

Juniorudvalget

Referat fra ordinær generalforsamling 2011

18-2-2011

Referatet fra generalforsamlingen er nu godkendt og kan læses her >> 

Webmaster

Referat fra ordinær generalforsamling 2011
Lalandia tur 14-16 januar 2011

7-2-2011

Læse Caroline og Tidas indlæg om turen her >>

Endelig dagsorden og regnskab

6-2-2011

Den endelige dagsorden kan nu læses under punktet "Indkaldelse", idet der er tilkommet et forslag om at bestyrelsen kan arbejde for og evt. omlægge lånet i vores tennishal til et økonomisk mere attraktivet lån.

Herudover er forsiden af regnskabet rettet, idet generalforsamlingsdagen fejlagtigt var angivet som tirsdag og ikke torsadag. Dato var OK.

Mvh.

Robert

Husk Generalforsamling Torsdag den 10. februar 2011.
Formandens beretning

2-2-2011

Formandens beretning offentliggøres i år på forhånd, så vi på generalforsamlingen kan forhåbentlig kan bruge mindre tid på dette punkt, og i stedet fokusere på vedtægtsændringerne og andre punkter, der i højere grad vedrører fremtiden.

Mvh.

Anni B Møller

Formandens beretning
Årsregnskab 2010

24-1-2011

Årsregnskabet for 2010 er underskrevet af reviser og kan læses her eller via link i højre side. (OBS. Underskrifterne er ikke med i det viste dokument).

Mvh.

Robert

Regnskab
Klubmesterskaber i Minitennis

9-1-2011

Vi afholder klubmesterskaber i Minitennis den 12 marts. Alle aktive medlemmer - både juniorer og seniorer - kan melde sig og prøve kræfter med skumboldenen og hinanden. Se venstre kolonne.

Mvh.

Nicolai

Læs formandens optakt til generalforsamlingen

24-1-2011

Kære medlemmer af HIT

Generalforsamlingen står atter for døren, og jeg håber, at vi også i år vil få et stort fremmøde. Du kan på generalforsamlingen være med til at påvirke retningen og aktivitetsniveauet for klubben. Læs mere som optakt til generalforsamlingen her >>

Mvh.

Anni B. Møller

Optakt til ordinær generalforsamling 2011
HIT ønskede Kjeld Hansen tillykke med 25 år i kommunalbestyrelsen

9-1-2011

Onsdag den 5. januar var HIT inviteret til reception for at lykønske borgmester Kjeld Hansen med 25 års jubilæet som medlem af Herlev Kommunalbestyrelse. På vegne af klubben mødte jeg op med en lykønskning og en gave: to flasker vin og et gavekort til et arrangement på Ettehavevej. Se gavekortet her.

Mvh.

Formanden

Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 10. februar 2011 kl 19:00

9-1-2011

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i HIT torsdag den 10. februar 2011 kl. 19:00 i Skinderskovhallens store mødelokale.

Du kan læse dagsordenen her.

Mvh.

Bestyrelsen

Dagsoren til ordinær generalforsamling 2011
HI Fitness - fra marts 2011

9-1-2011

Vores nye søsterafdeling HI Fitness starter aktiviteterne fra marts i år. Læs mere om mulighederne her.

Mvh.

Formanden

Bestyrelsen fremlægger forslag om nye vedtægter på generalforsamlingen den 10. februar

6-1-2011

Der er to primære grunde til, at vi i 2010 har valgt at give vores vedtægter et grundigt eftersyn:

1) nye EU-regler samt muligheden for et fælles sekretariat kræver ændrede tegningsregler
2) vedtægterne beskriver en række udvalg, som vi ikke har

Vi har derfor valgt at gennemgå vedtægterne, så de åbner op for muligheden for at indgå i et fælles sekretariat eller på anden vis få løst kassereropgaven på en mere fleksibel måde.

Med de nye EU- regler er det i dag sådan, at både kasserer og formand skal godkende alle betalinger - også de betalinger, der går via netbanken. Det giver naturligvis nogle udfordringer i forhold til den daglige administration - ikke mindst i forhold til ferie og andet fravær.

Vi har ligeledes valgt at forenkle vedtægterne, så bestyrelsen har større frihed til selv at fastsætte antallet af udvalg, så vi mere fleksibelt kan nedsætte udvalg efter foreningens størrelse og aktivitetsniveau. I dag har vi ikke frivillige i foreningen til at besætte de mange udvalgsposter, der er fastsat i vedtægterne.

Endelig har vi benyttet lejligheden til at give vedtægterne et grundigt eftersyn. Både ved at ensarte sprogbruget i vedtægterne, men også ved en forenkling og opdatering inspireret blandt andet af HI Fitness, der som den nyeste afdeling i HI har fået godkendt vedtægter af HIs hovedbestyrelse.

Jeg håber, vi får et godt fremmøde til generalforsamlingen og en god debat om vedtægterne. Forslaget til nye vedtægter kan læses her, og de nuværende vedtægter findes under Ledelsen her på hjemmesiden.

De nuværende vedtægter kræver, at mindst 1/5 af medlemmerne skal møde op og mindst 3/4 skal stemme for de nye vedtægter, før de er godkendt. Ellers skal der indkaldes til en ny generalforsamling, hvor blot 3/4 af de fremmødte skal stemme for de nye vedtægter.

Godt nytår og vel mødt til generalforsamlingen

Anni Birgitte Møller
Formand

Læs forslag til vedtægter her
Tilmelding til træning januar-april 2011 for Juniorer og Seniorer.

22-11-2010

Du kan nu tilmelde dig elektronisk til trænig i perioden januar - april 2011 ved at købe et eller flere træningsmoduler på samme måde, som du handler andre varer på Internettet. Tæning kan KUN købes samtidig med betaling med Dankort. Mundtlig tilmelding eller tilmelding via email modtages ikke.

Du finder vejledningen øverst til højre på hjemmesiden. 

Mvh.

Webmaster

Herlev Minitennis Tour den 20. November AFLYST

13-11-2010

Herlev Minitennis Tour den 20. November 2010 er aflyst på grund af manglende tilmeldinger.

Spille- & Ungdomsudvalget.

Herlev Minitennis Tour

Juniortur til LaLandia 14-16 Januar 2011

2-11-2010

OBS ! Den udmeldte konto til indbetaling er forkert !!

Det rigtige kontonummer er 5341 0310413

Mvh.

Juniorudvalget & Ungdomsudvalget.

Juniortur til LaLandia 14-16 Januar 2011

2-11-2010

Hej Juniorer !

Så indbydes I til en spændende tur til ALLandia til januar måned. Læs mere ved at klikke på billedet. Husk at spørge jeres forældre om de vil køre / deltage som husværter m.v., da vi har brug for forældrehjælp til at gennemføre turen.

Juniorudvalget & Ungdomsudvalget.

Invitation til LaLandia tur 14-16 januar 2011

Spil indendørs tennis når du har lyst ...
... du kan nu købe enkelttimer til Skinderskovhallen på nettet ... læs her

11-10-2010

Bookingsystemet er nu sat op således at du selv ved brug af dit Dankort kan købe enkelttimer i Skinderskovhallen på nettet. Sådan gør du:
Log ind som ville du resrevere en udendørsbane. Du skal herefter blot vælge "Baneoversigt" samt området "Indendørs tennis" øverst til højre, hvorefter du klikker på den banetime, du vil købe. Når du har betalt med Dankort, er timen reserveret til dig. Det er muligt at booke flere timer, men kun 5 dage frem.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker bedes du henvende dig til Webmaster.

Webmaster

Årests klubmestre

28-09-2010

Se årets klubmestre og finaleresultaterne her >>

Webmaster

"Pokalen for god indsats" til Jan Hansen

28-09-2010

Pokalen gives til en person, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme fundamentet for klubbens aktiviteter. Den aktive indsats kan både være af administrativ og praktisk karakter.

Jan har gennem flere år haft sin næsten daglige gang i klubben som spiller, arrangør, træner for nye medlemmer og - efter familien fik hund - som hundelufter. I en periode, hvor der (også) manglede frivillige og sammenhængskraft i klubben, tog han initiativ til at kontakte "hjemløse" spillere og især nye medlemmer og dermed skabe nye fællesskaber. Rollen er senere blevet formaliseret som holdkaptajn og medlem af Breddeudvalget samt senest som medlem af trioen, der har stået bag finaledagen.

Jan kender mange i klubben og er kendt af mange som altid hjælpsom, imødekommende og klar med en frisk bemærkning. Tak til Jan for hans vigtige bidrag til at skabe en klub, hvor alle føler sig velkomne og har lyst til at komme.

Bestyrelsen

TILMELDING TIL TRÆNING

14-09-2010

sker ved at du tilmelder dig til træning ved at udfylde Junior eller Senior on-line formularen du finder øverst til højre på hjemmesiden under "Online Service". Bemærk at i år binder du dig for og betaler for 1/2 sæson ad gangen.

Da træning starter 4. oktober (minitennis i Gymnasiehallen dog allerede 28. september) og du også skal have besked om træningstidspunkt, vil vi bede dig tilmelde dig hurtigst muligt.

Betaling opkræves senere.

Spilleudvalget

Vinteraktiviteter for juniorer

13-09-2010

Så er aktivitetsplanen for vinteren lagt på nettet. Du kan finde den under menuen Junior/Aktiviteter eller også ved at klikke her >>

Ungdomsudvalget

Indendørsbaner

13-09-2010

Der er nu åbnet for booking af faste baner fredag mellem 15 og 19 i Hal 2.

Webmaster

Spilleprogram for finaledagen 11-9-2010

10-09--2010

Så er programmet lagt for finaledagens runder.

Læs programmet  her >>

Turneringsudvalget

Spillerogram for finaledagen.

Torsdags-hygind AFLYST for resten afsæsonen.

07-09-2010

På grund af for ringe tilslutning, aflyses torsdags-hygind for resten af sæsonen.

Breddeudvalget

Mulighed for bookling af 2 banetimer

28-8--2010

For at gøre booking til gennemførelser af singler til klubmesterskaberne muligt, kan alle senior- og formiddagsmedlemmer (også de seniorr, der indgår i familiemedlemsskaber) ind til finaledagen booke 2 banetimer.

Webmaster

Finaleda11-9-2010.

Udendørs træning stopper torsdag 16. September

26-08-2010

Sidste udendørs træning er uge 37, dvs. sidste udendørs træning er torsdag d. 16. September.

Træningen genoptages til Oktober på delvist nye dage og på nye tider, da vi ikke har samme banekapacitet inde som ude. 

Mvh. Webmaster.

Program for finaledagen 11-9-2010

25-8--2010

Turneringsudvalget har lavet et program for finaledagen med morgenmad, spil, frokost, hygge m.v.

Læs programmet  her >>

Turneringsudvalget

Program for finaledagen.

Billede fra Formiddagsturneringen.

23-08-2010

Webmaster har fået tilsendt et billede fra Formiddagsturneringen onsdag d. 18. August.

Se deltagerbilledet her >>

Mvh. Webmaster.

Så er der åbnet for betaling af indendørs banetimer via hjemmesiden

18-8--2010

Så er aftalerne med PBS endelig effektueret, og det er nu tid til  at betale dine forhåndsreserverede banetimer med Dankort.

Alle forhåndsreserverede banetimer skal være betalt senest 31-8-2010, idet de herefter vil blive frigivet til reservation af klubbens øvrige medlemmer og eventuelle interesserede ikke-medlemmer.

Læs betalingsvejledningen her >>

Du kan også købe ledige indendørstimer via systemet.

Eventuelle spørgsmål vedrørende betaling kan rettes til Webmaster.

Bestyrelsen / Webmaster

 
Klubhuset parat til Standerhejsning lørdag d. 30. April kl. 10:00

24-4-2011

Ca. 10 mennesker mødte op til åbning afklubhuset. Skodderne blev taget ned, udearealerne smukseret, der blev gjort rent indendørs og terminalen sat op, men først hyggede vi med stort morgenbord.

Tak til hjælpere og arrangører.

Annie Sørensen

Se billederne her.  k1 k2 k3 k4 k5

Standerhejsning lørdag d. 30. April kl. 10:00

24-42011

Sommeren er på vej ! Udendørssæson kalder ! 

Traditionerne holdes i hævd, og alle INDBYDES hermed til Standerhejsningen, for derved at være med til at åbne den nye sæson på festligste vis.

Flaghejsning, formandstale, kaffe/Te/brød, info-borde i Slågården, Transocean Cup og nu grill samt junioraktiviteter. MØD OP og gense klubkammeraterne efter en lang og kold vinter. Solskin forventes, så medbring ketsjer og deltag i Transocean Cup, der er for alle.

 MEDLEMSNYT april 2011 udsendes i denne uge, og her kan du udover programmet for Standerhejsningen også se klubbens mange træningstilbud.

PÅ GENSYN - og GOD FORNØJELSE med den nye sæson.

Bestyrelsen

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling den 1. marts

13-2-2011

På den ordinære generalforsamling den 10. februar blev forslaget til nye vedtægter enstemmigt vedtaget. Der skal dog være mindst 1/5 af medlemmerne til stedet, før de nye vedtægter er gældende. Dette kan først ske ved en ekstraordinær generalforsamling, hvor mindst 3/4 af de fremmødte skal stemme for forslaget til nye vedtægter. Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, læs indkaldelsen her >>

Mvh.

Anni B Møller

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2011

Holdtilmelding til sommerens holdturneringer

13-2-2011

SLTU har frist for tilmelding af hold den 1. marts. Motionisthold, der spillede sidste år, fortsætter med mindre, man giver meddelelse om andet. Hvis du sammen med nogle andre medlemmer af klubben ønsker at spille med i nogle af SLTUs turneringer, bedes du senest den 25. februar sende en mail til formand@herlevtennis.dk med oplysning om følgende: - hvilken turnering ønskes I tilmeldt - navn og medlemsnummer for holdkaptajn/primær kontaktperson - navn og medlemsnumre på øvrige deltagere på holdet. Der er muligt at læse mere om SLTUs turneringer her: http://www.sltu.dk/Holdturnering/Holdturnering_ude.aspx 

Mvh.

Anni B Møller

Find julegaven til den tennisinteresserede her !

27-11-2010

Julegaven til den, der har lyst til at spille indendørs januar - april 2011, eller har lyst til en ekstra ugentlig time. Køb et abonnement på en fast ugentlig banetime for forårssæsonen til halv pris, dvs. 2000,- kr per A-tine. 1200,- kr per B-time og 200,- kr i gebyr for ikke-medlemmer. Vælg blandt de ledige timer som du kan se i vores bookingsystem.

Henvendelse til Webmaster for køb af denne julegave.

Webmaster

Juletilbud - fast banetid i foråret til favorabel pris.
Idrætsfest i Herlev Kommune for idrættens medaljevindere.

27-11-2010

Den 25. november - var Svend Lehmann, Jonas Damgaard og Martin Andersen inviteret til den traditionelle fest for Herlevs medaljevindende idrætsudøvere.

Efter en flot og positiv tale af Borgmesteren blev de forskellige idrætsfolk fra de respektive idrætsforeninger - ishockey, atletik, fodbold, squash mm. - enkeltvis hyldet til stor applaus fra forsamlingen. Derefter var det tid til forplejning i form af en dejlig buffet. Slutteligt var der et længere - og interessant - foredrag af Christian Engell, som bl.a. har fungeret som personlig coach/udvikler for William Kvist, som nyder tjansen som anfører for de danske fodboldmestre, FC København.

Alt i alt skal kommunens kultur- og idrætsafdeling have ros for et godt arrangement.

Martin A.

HYG-IND TENNIS, indendørs for HERRER den 6. januar.

22-11-2010

Invitation til alle HERRER i HI-TENNIS. TORSDAG d. 6 januar 2011, kl. 9.00. Der spilles tennis og badminton. SE OPSLAG I SKINDESKOV HALLEN.

Mvh.

Margit Lehmann

HYG-IND TENNIS, indendørs for DAMER den 9. december.

22-11-2010

Invitation til alle DAMER i HI-TENNIS. TORSDAG d. 9 december 2010, kl. 9.00. Vi spiller tennis, badminton, squash. SE OPSLAG I SKINDERSKOV HALLEN

Mvh.

Margit Lehmann

HUSK forældremøde torsdag d. 25/11 kl. 19:15 i Skinderskovhallen.

22-11-2010

Husk forældremøde på torsdag kl. 19:15 i Skinderskovhallen. Alle juniorer / forældre har fået tilsendt invitationen til edn e-mail adresse, der er opgivett i vores medlemssystem.

Mvh.

Niels Badstue

JUNIORER --- Turnering uge 42 (efterårsferien)

12-10-2010

Kære junior!
Følgende dage vil vi lave turnering, hvis der er nok til det. Tilmeld dig følgende dage:

Mandag 15-18, onsdag 15-18 og torsdag 15-17.

Tilmelding på seddel på opslagstavlen i Skinderskovhallen.

Nicolai Olsen, mob 20 89 08 01.

Vellykket klubfest

28-09-2010

Atter i år stod Merete Addis bag en vellykket klubfest, som blev afholdt i klubhuset med ca. 30 veloplagte deltagere. Og i år særligt vellykket fordi alle grupper var repræsenteret: nye og gamle medlemmer, danmarksmestre og glade motionister, lidt yngre og lidt ældre medlemmer, hyg-ind og grill-klub medlemmer, forhenværende, nuværende og kommende (!) bestyrelsesmedlemmer, aktive frivillige og menige medlemmer, chef- og andre trænere, mænd og damer, voksne og et enkelt barn, kendte og mere ukendte ansigter - ja, et det hele taget en broget folk, der har det til fælles, at de alle har deres gang i klubben og er med til hver især at sætte deres præg på foreningen.

Der blev serveret rigtig god mad, spillet musik for alles smag og Merete gode organisering betød, at de mange praktiske gøremål i løbet af aftenen blev udført af festens deltagere på skift. Der blev udleveret sange, holdt en enkelt tale og så havde Merete taget initiativ til udveksling med en venskabsklub i Japan, som betød fornemt besøg af sumo-bryder, der talte overraskende godt dansk.

Tak til Merete med hjælpere - ikke mindst Philip og Per.

Mvh. Anni

DM guld til Martin og Jonas i DTF Cup.

19-09--2010

Følgende indlæg er modtaget fra Martin:

"Heldigvis er det ikke kun de ældre medlemmer, der kan hente guld hjem til Herlev... I den forgangne weekend lykkedes det for Martin Andersen og Jonas Damgaard at blive nationale mestre i Dansk Tennis Forbunds 2-mands-turnering. Efter fem indledende kampe på Sjælland gik det løs på Fyn. Lørdag var Martin og Jonas en kende presset, men i søndagens finale mod Skanderborg var der bestemt ingen slinger i valsen. Martin viste stor klasse ved i første herresingle at udspille sin modstander med skræmmende 6-0,6-0...Hvor ofte ender en finale med disse cifre? Jonas skulle lige varmes op, men endte som en fortjent vinder med sikre 6-4,6-1. Herefter havde doublen kun kosmetisk betydning, men sejren på 6-3,6-3 var aldrig i fare."

Klubben ønsker naturligvis Martin & Jonas tillykke med det flotte resuptat.

Webmaster

Årets klubfest løber af stablen lørdag d. 25-09-2010.

3-8--2010

Atter i år har Merete Addis påtaget sig at arrangere en succesrig klubfest.

Læs invitationen her og se hvordan du tilmelder dig.

Bestyrelsen

Læs invitationen til klubfesten 2010 her.

Lodtrækning til årests klubmesterskab kan ses i klubben

3-8--2010

Så er lodtrækniongen til klubturneringen foretaget og kan ses i klubhuset.

Læs mere her >>

Turneringsudvalget

Klubmesterskaber 2010

Eliten slår til og henter guld og sølv til klubben

02-08--2010

Med de unge eliteholds selvvalgte exit, er det de modne seniorer, der må bære klubben frem til mesterskaber.

Svend Lehmann blev i sidste uge Danmarksmester i single i aldersgruppen 75+ - og opnåede sølv i double (med "fremmed" makker).

Carl-Johan vandt sølv i double i gruppen 70+ (ligeledes med fremmed makker).

Stort tillykke til Svend og Carl-Johan.

Webmaster

Svend Lehmann

Husk at booke baner - også selv om det ikke er nødvendigt ...

30-07-2010

Du bedes vensligst booke baner, når du spiller, også selv om det ikke er nødvendigt.

Hermed signalerer du til de øvrige medlemmer, at der er liv på anlægget, og til kommunen, at vi anvender anlægget effektivt.

Mvh. Webmaster.

Sommer træningslejr forseniorer 26-28 juli 2010

4-6--2010

Herlev Tennisklub inbyder herved klubbens seniorer til at deltage i klubbens sommertræningslejr 26 - 28 juli 2010. Invitation og tilmeldingsbalnket  kan du finde i klubben, men du kan også læse indbydelsen her og tilmelde dig on-line her fra hjemmesiden.

Sidste tilmelding er 3. juli.

Spilleudvalget

Sommerlejr for juniorer 26-28 juli 2010

4-6--2010

Herlev Tennisklub inbyder herved alle klubbens juniorer til at deltage i klubbens sommerlejr 26 - 28 juli 2010. Invitation og tilmeldingsbalnket  uddeles i denne uge i forbindelse med træningen, men du kan også læse indbydelsen her og tilmelde dig on-line her fra hjemmesiden.

Sidste tilmelding til træneren er sidste 25 juni medems seneste on-line tilmelding er 3. juli.

Ungdomsudvalget

Junior sommerlejr 26-28 juli 2010

Rapport fra første DTF-Cup kamp

10-6-2010

For første gang deltager Herlev Tennis i DTF-Cup, der er en turnering for 2-personers hold, der spiller matchformatet 2 dingler og 1 double.

Martin Andersen skriver om hans første DTF-Cup match:

Sæsonens holdkampe er for 'Herlev 1' i 2-mandsturneringen DTF-Cup indledt på bedste vis, da Havdrup blev sendt hjem på den mest ydmygende måde... Martin Andersen vandt førstesinglen 6-0,6-0 og Jonas Damgaard vandt 6-3,6-1. Herefter spillede Martin og Jonas en double mod de samme to modstandere og vandt 6-0,6-0. I puljen figurerer desuden Glostrup, Farum og Sundby.

Manglende kontinget-betaling / Spærring af medlemsnummer.

8-6-2010

På trods af at have modtaget Medlemsnyt i april, Rykkerbrev i maj, og mail-/telefoniske henvendelse i juni, mangler et mindre antal registrerede medlemmer fortsat at betale kontingent.

De medlemmer - med hvem der ikke foreligger en særlig aftale - har pr. 8. juni fået SPÆRRET deres medlemsnummer , hvorefter banebooking ikke kan ske.

Er betaling ikke sket SENEST den 11. juni slettes medlemskabet, hvorefter eventuel genoptagelse vil kræve nyt indmeldelsesgebyr/nyt medlemsnummer. 

Ole R. Olsen,
Medlemsadministrator
e-mail: medlem@herlevtennis.dk.

Grill-aften for alle Tirsdag d. 15. juni.

4-6--2010

Breddeudvalget arrangerer spil- og grillaften i Klubhuset for HITs medlemmer tirsdag d. 15-6-2010. Husk tilmelding senest 14-6-2010.

Læs invitationen her >>

Breddeudvalget

Grill-aften for juniorer og familie

HI Fitness Nord - Stiftende generalforsamling 3/6.

1-6-2010

Den længe omtalte nye futness forening under HI holder stiftende generalforsamling torsdag den 3/6 kl. 19 i Skinderskovhallen

Foreningen kommer til at hedde "HI Fitnes Nord" og får hjemsted i forbindelse med det nye Hjortespringbad.

Det er nu, du har muligheden for at blive et aktivt medlem i en ny forening – der er brug for frivillige instruktører til styrketræning, spinning og til holdtræning. Og der er også mulighed for instruktørkursus, hvis du har lyst!

Læs indbydelsen til den stiftende generalforsamling her >>

Webmaster

Invitation til senior turnering Brøndby Strand Open

1-6-2010

Læs invitationen til Brøndby Strand Open 26/6 - 4/7 her >>.

Med venlig hilsen

Webmaster

Opdateringer på hjemmesiden ...

24-5-2010

Oversigten over breddeaktiviteter og invitation til klubmesterskaber kan du nu finde her på hjemmesiden..

Med venlig hilsen

Webmaster

Husk at betale for kontingent og træning - en venlig rykker

10-5-2010

Hvis du endnu ikke har betalt for kontingent og træning, beder vi dig gøre det så hurtigt som muligt. Du kan se de konkrete beløb her på hjemmesiden under PRAKTISK.

Status lige nu er, at vi har modtaget 47 nye medlemmer, 23 har meldt sig ud, og rigtig mange har endnu ikke betalt, så det er for tidligt at gøre endelig status på medlemstallet. Men det ser unægteligt lovende ud!

Status på tilmelding til træning ser i skrivende stund således ud: Træning for holdspillere: 8 Træning for øvede motionister: 15 Juniortræning: 23 Træning for nye medlemmer/let øvede "formiddag": 4 Træning for nye medlemmer/let øvede torsdag: 17 Så alt i alt god tilslutning til træningstilbudene. Vi glæder os til at komme igang.

Velkommen til ikke mindst de nye medlemmer.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Indsigelse fra Martin Andersen mod artikel i Herlevbladet

8-5-2010

Webmaster har modtaget nedenstående fra Martin Andersen:

"Angående artiklen i Herlev Bladet vil jeg gerne understrege at det er en fejl at træningen for 1. - 2. holdet har været gratis. Spillerne har i flere år betalt for træningen".

Martin Andersen

Wemaster har modtaget følgende kommentar til ovenstående indlæg fra Anni B. Møller:

"Jeg har ikke nævnt noget om tidligere gratis eller betalt træning til 1. og 2. holdet. Det er noget, han (journalisten red.) selv har konkluderet/digtet".

Webmaster

Grill-aften for juniorer onsdag 12. maj 2010

1-5--2010

Ungdomsudvalget arrangerer alle juniorer og deres forældre og søskene til kombineret grill-aften og forældremøde onsdag d. 12. maj kl. 18 efter juniortræning.

Mød vores nye cheftræner Nicolai, og kom og tal med om, hvad I forventer af klubben.

Læs invitationen her >>

Ungdomsudvalget

Grill-aften for juniorer og familie

Standerhejsningen blev en festdag

29-4--2010

Den 24. april, sidste lørdag i april, havde vi traditionen tro Standerhejsning i Herlev Tennis. Et fantastisk vejr og ikke mindst ca. 100 fremmødte nuværende og kommende medlemmer var med til at gøre dagen til en festdag. Mange benyttede sig af muligheden for at melde sig ind i klubben, mens andre tilmeldte sig træning. Grillen blev tændt ved 12-tiden og muligheden for fortæring undervejs betød, at mange valgte at bliver og nyde solen og de første udendørs tennisslag. 24 medlemmer, seniorer og juniorer, valgte at afprøve grusbanerene i TransOcean Cup.

Med venlig hilsen 
Formanden 

Flot fremmøde til den årlige åbning af klubhuset - ny mand på rengøringen.

29-4-2010

Den 17. april havde åbnede driftudvalget klubhuset. De årlige arrangement indeholder både rengøring og istandsættelse, så der er nok at tage fat på. I alt 11 var mødt op til en hyggelig og arbejdsom dag. 
Tak til alle, der gav en hånd med!

Vi har også fået ansat en ny rengøringshjælp. Petar Eric er 16 år og går på teknisk gymnasium. Han er frisk på jobbet med rengøring tre gange om ugen og spiller i øvrigt selv i klubben. Klubbens medlemmer opfordres til at rydde op efter arrangementer, så Petar kan bruge sin tid effektivt på rengøringen. Velkommen til Petar.

Med venlig hilsen
Driftudvalget

Indendørs træning i Skinderskovhallen slut

25-4-2010

Udendørstræning vil blive påbegyndt 3. maj. Spillere, der har tilmeldt sig træning, vil få besked på den opgivne e-mail adresse lige som planen vil blive offentliggjort her på hjemmesiden.

Mvh.

Ungdoms- og Spilleudvalget.

Familietennis ude 2010

25-4--2010

Også i år er der familietennis søndage fra 9-10 for de mindste. Klik på ikonen til højre og læs om dage og tider samt om, hvordan du kommer med ... og husk at hele familien gerne må deltage.

Vel mødt

Connie

Læs om Familietennis 2010 i Herlev Tennisklub her

Nyt system til Banebooking

19-4-2010

Så kan I prøve det nye banebookingsystem ved at klikke på ikonen øverst til venster.

Systemet er den nyeste version fra Globus Data, og er et rent web-baseret system. Terminalen i klubhuset er også opdateret, så den tillige er webbaseret, men stadig via Touch-screen. Der mangler stadig nogle billeder og eventuelle reklamer, men dette vi først blive bragt på plads i løbet af maj måned.

Venligst bemærk, at banerne først er åbne efter standerhejsningen - også selv om banerne er markerede som ledige.

Mvh.

Webmaster.

Standerhejsning Lørdag d. 24. april kl. 10:00

16-4-2010

Husk standerhejsning Lørdag d. 24. april 2010. Kl. 10:00 sættes standeren, og klubben byder på en forfriskning.

Mød vores medlemsadministrator Ole Olsen og meld dig ind eller mød vores nye cheftræner, Nicolai Olsen. Du vil også møde TransOcean  med gode tilbud og have mulighed for at spille med i turneringen TransOcean Cup.

Mvh.

Bestyrelsen.

Reprimande fra Kommunen

15-4--2010

Jeg har i dag været til møde med kommunens forvaltning og Skinderskovhallens personale ang. Skinderskovhallen. Vi fik en reprimande, fordi der ryges i tennishallerne. Det drejer sig om begge haller, hvor der skoddes cigaretter på banerne og efterlades cigaretskodder. Der må naturligvis IKKE ryges i hallerne.

Desuden er vi afhængige af halpersonalets og forvaltningens velvillige hjælp og indstilling, så jeg vil gerne bede om, at alle - af hensyn til klubben og alle medlemmerne - undlader at ryge overalt i Skinderskovhallen og ikke mindst i tennishallerne.

På forhånd tak

Anni B Møller, Formand

PS! Det er også forbudt at ryge i Klubhuset på Ettehavevej.

Rygning forbudt overalt på kommunens anlæg

1. og 2. holdet nedlagt på grund af spillermangel

14-4-2010

Konsekvenserne af klubbens reducerede økonomi, og dermed nedskæringer for at holde budgettet i balance, viser sig nu.

Spilleudvalget afholdt i dag d. 14-4-2010 møde i Skinderskovhallen, hvor 1. / 2. holdsspillerne var inviteret. Konklusionen på mødet var, at der ikke p.t. er spillergrundlag i Herlev Tennisklub for at stille vores sædvanlige hold til sommerens senior holdturnering.

Læs referatet her >>

Mvh.

Spilleudvalget.

Medlemsbrev

7-4-2010

I denne tid udsendes et medlemsbrev til alle klubbens medlemmer.

Hvis du ikke har fået det, kan du lælse det her >>

Mvh.

Bestyrelsen.

Annonce - Tilbud på rengøring ønskes

30-3-2010

Klubben søger en eller flere personer, der mod betaling vil påtages sig rengøring af klubhuset i sommerperioden. Intersserede skal afgive deres tilbud til klubben senest 20. april 2010.
Læs betingelserne for at afgive bud her >>.

Mvh.

Druftsudvalget.

Annonce - Frivillige søges til den 17. april kl. 10:00

28-3--2010

Vores driftige driftsudvalg åbner den 17. april klubhuset og søger i den forbindelse frivillige, der vil være med til rengøring og klargøring af huset til den nye sæson.
De starter kl. 10:00 med morgenmad, og med et effektivt hold med kritisk masse, skulle arbejdet være overstået på nogle få timer.
Tilmelding til Steen Dinesen på jette_steen@webspeed.dk.

På forhånd tak

Bestyrelsen

Ny Cheftræner

27-3--2010

Som det har været mange bekendt, har vi et stykke tid annonceret efter en træner for tiltrædelse til 1. maj 2010.

Valget som ny Cheftræner er faldet på Nicolai Olsen, et velkendt ansigt i Herlev Tennisklub, idet Nicolai tidligere har fungeret som træner i klubben, Nicolai får til opgave at træne såvel juniorer, holdspillere som breddespillere, og vil være ansvarlig for tilrettelæggesle af træningen i samarbejde med spille- og ungdomsudvalget og breddeudvalget.

Nicolai kommer fra en stilling som Cheftræner i AB.

Vi byder Nicolai velkommen i klubben.

Bestyrelsen

Nyheder fra bestyrelsen

17-3-2010

Fremover er indført "Nyr fra bestyrelsen" som kan ses ved at følge linket øverst i venstre søjle.

Herudover vil bestyrelsesn fremover offentliggøre referaterne fra de afholdte bestyrelsesmøder. Disse kan ses ved at vælge menypunktet "Ledelsen"->"Referater" i menubjælken for oven.

Webmaster.

OBS! Minitennis aflyst tirsdag d. 9. Marts i Gymnasiehallen

8-3-2010

Gymnasiehallen anvendes til eksamen i denne uge, hvorfor al aktivitet i hallen er aflyst.
Beklager den sene udmelding, men dette skyldes manglende information fra Herlevhallernes side.

Ungdomsudvalget.

Referat fra generalforsamlingen .

4-3-2010

er nu færdigt og kan læses ved at klikke her >>

Webmaster.

Herlev forbliver en divisionsklub !!

4-3-2010

Martin Andersen har oplyst mig om, at  "Dette blev sikret, da begge nedrykkere fra 1. division var vest-hold, hvorfor Herlev ikke er nødsaget til at spille en helt afgørende kamp for at forblive i 3. division".

Så webmaster har ikke haft ingeren på pulsen i denne sag - stort tillykke til 1. holdet.

Webmaster

Herlevs 1.hold stadig i 3. division, men play-off kamp venter

2-3-2010

Herlevs 1. hold har i Feruar måned spillet to forrygende kampe. Først mod Gentofte, der blev tabt 6-0 og efterfølgende i en skæbnekamp mod Hjortekær, som blev vundet 4-2, hvorved Herlev besætter næstsidstepladsen i puljen. Nummer sidst i hver af de to puljer rykker direkte ned, medens Herlev som næstsidst skal spille en play-off kamp mod Ølstykke om hvem, der bliver i 3. division, og hvem, der rykker ned i Sjællandsserien.

Læs Martin Andersens kampreferater her >>

Webmaster.

Herlev Tennisklub søger ny cheftræner.

1-3-2010

Herlev Tennisklub søger fra starten af sommersæsonen en cheftræner, der kan påtage sig ansvaret for al træning i klubben. Læs stillingsopslaget her >>

Ansøgningsfrist er 15. marts 2010.

Webmaster.

Sidste chance for tilmelding til Tennis by Night er fredag d. 5. marts !

1-3-2010

Traditionen tro afholder vi atter "Tennis by Night", hvor du natten igennem kan spille tennis, badminton og squash eller hygge dig med dine kammerater og deltage i diverse aktiviteter.

Læs indbydelsen og tilmeldingsblanketten her >>.

Spørg også dine tenniskammerater - vi skal være mindst 15 for at arrangementet gennemføres.

Junior- og ungdomsudvalget

Vidste du at ...

28-02-2010

du ved at klikke på banebooking ikonet øverst på siden kan se medlemskartoteket, hvis du logger ind som sædvanligt ? Du kan dog ikke booke baner og du kan ikke ændre dine data.

Hvis du skal have rettet i dine medlemsoplysninger, f.eks. få indsat en e-mail adresse, således at du fremover vil kunne modtake informationsmails fra klubben,  bedes du fremsende de nye data til Webmaster, der vil lægge dem ind i systemet.

Webmaster

Ny formand og bestyrelse i HIT

28-02--2010

På generalforsamlingen den 25. februar blev der valgt en ny og på de fleste punkter stærkt forynget bestyrelse med Anni B. Møller som formand..

Læs Anni's  tanker om klubben og hvorledes hun ser på fremtiden >>.

 Referat fra generalforsamlingen vil kunne læses her på hjemmesiden når det foreligger på elektronisk form.

 Bestyrelsen

Ledige indendørs banetimer i Skinderskovhallen.

13-12-2009

Bestyrelsen har vedtaget at frigive de timer, der lørdag og sødag var afsat til seniortræning til udlejning. Se skema over anvendte og ledige banetimer her >>.

Webmaster.

Regnskab 2009 og Budgetforslag for 2010

14-02-2010

Sæt dig ind i regnskab og budgetforslag før du går til generalforsamling den 25. februar kl. 19:00 - se højre kolonne af forsiden, hvor du også finder formandskandidatens præsenation af sig selv og Svend Lehmanns tilråb.

Læs indkaldelse og dagsorden her >>.

Webmaster

GF 2010 kl. 19:00 i Skinderskovhallen. Læs regnskab og Buidgetforslag her.

Opråb fra en formandskanfidat

2-1-2010

Gennem et år har Herlev Tennisklub været uden formand, og i det år har den siddende formandsløse bestyrelse under næstfomanden Svend Lehmanns ledelse arbedjet på at stabilisere klubbens økonomi og ikke mindst, at finde en ildsjæl til at lede klubben.

I årets løb har Anni B. Møller engageret sig mere og mere i klunbbens arbejde, og har valgt at opstille til formandskandidat.

Læs Anni's  tanker om klubben og hvorledes hun ser på fremtiden >>.

 ... og husk generalforsamlingen den 25. februar kl. 19:00 i Skinderskovhallen.

 Bestyrelsen

Anni B. Møller

FASTELAVN fejres i Gymnasiehallen lørdag den 13. Februar kl. 11 - 13

19-1-2010

 

Kom og slå katten af tønden og deltag i ander lege når HI Tennis fejrer Fastelavn i Gymnasiehallen Lørdag d. 13. februar kl. 11-13. Se indbydelsen  her >>

 

Tilmelding senest Onsdag den 10/2 nødvendig med mail til

Connie : phariss@mail.dk eller Niels : webmaster@herlevtennis.dk

---

Forældre er velkomne til at deltage

 

Ungdoms- og Juniorudvalghet

PS! Minitennis og Familietennis er aflyst denne lørdag.

Fastelavn - læs indbydelse her

Førsteholdsholdkamp i Virum / Sorgenfri

29-11-2009

I weekenden spillede Herlev mod Virum. Inden opgøret var der god tro på sejr til Herlev-spillerne, men igen i denne holdkamp faldt netrullerne ud til modstandernes fordel. Således tabte Kasper, Kenneth og Henrik alle første sæt i tiebreak...! Herefter tabte både Kasper og Kenneth forholdsvis sikkert i andet sæt. Henriks modstander opgav efter første sæt - men på daværende tidspunkt var den samlede stilling 5-0 til Virum. Herlevs sidste herrespiller, Martin, tabte 5-7,5-7.

 

Se den samlede stilling i puljen her >>

 

Mvh.Martin A.

Julearrangement for Juniorer 12/12 i Skinderskovhallen

29-11-2009

i Skinderskovhallen lørdag den 12. december 2009 Kl. 15.00 - 17.00.

 

OBS! Minitennis i Gymnasiehallen er aflyst denne dag.

 

Læs mere her og se hvordan du tilmelder dig>>

 

Connie

Julearrangement for juniorer
Førsteholdet besejret af  Hillerød

29-11-2009

I søndagens sene dyst mod Hillerød (22/11) måtte Herlev se sig besejret med 6-0 efter igen at have involveret i nogle jævne kampe. Pigerne ved Patricia og Michelle kom hurtigt i menneskehænder i to kampe, hvor de i alt vandt fire partier!

Kenneth og Henrik lagde begge godt ud og vandt 1. sæt, men da matchbolden var afgjort, stod de desværre begge som tabere. Hermed var kampen afgjort til Hillerøds fordel. De sidste kampe endte med nederlag til Kasper i to sæt og til Martin i tre sæt efter at have vundet første..

 

Mvh.Martin A.

Billetter til 60'er fest 2010 kan købes hos Annie

14-11-2009

Tennisklubben har fået 20 billetter á 200 kr.til HI 60´er fest lørdag d. 6. februar 2010 i Herlev Hallen. De sælges efter "først til mølle" princippet.. Program:

Kl. 20 - Peter Barton Band (UK)

Kl. 22 - The Sweet (UK)

Kl. 24 - Hanna Band (DK)

 

Henvendelse til Annie Sørensen tlf. 44 94 69 53

'Æg' til førsteholdet i holdkamp mod Hareskov/Værløse

31-10-2009

Efter sidste weekends sikre sejr mod Farum. kom byens bedste tennisspillere ned på jorden igen da holdet på udebane måtte se sig besejret af Hareskov/Værløse med grufulde 6-0.

Læs beretningen her >>

Mvh.Martin A.

Indendørs hygind for DAMER 3/12 2009 og for HERRERER 7/1 2010

31-10-2009

Breddeudvalget arrangerer de 2 hyg-ind dage, der starter med morgenmad kl 9:15 og slutter efter en let frokost.

Læs mere om arrangementet her og se, hvordan du tilmelder dig >>

Mvh. Breddeudvalget, Margit Lehmann

Storsejr til 1. holdet i sæsonpremiere i 3. division

3-10-2009

Herlev Tennis indledte i weekenden indendørs-sæsonen i 3. division efter sidste vinters flotte oprykning. Modstanderen i første runde var Farum, som viste sig at være en - trods alt - overkommelig modstander.

Det samlede resultat blev 5-1 til Herlev. Med sejren har holdet fået tanket godt med selvtillid, inden den kommende weekends svære udekamp mod Hareskov/Værløse.

Læs mere her >>

Mvh.Henrik

Minitennis lørdag d. 7. November for juniorer og familie

25-10-2009

Kom og dyst med dine familie og andre i Gymnasiehallen lørdag den 7. november 2009 Kl. 11.00 – 13.00 til en hyggelig familiedag. Du behøver ikke at kunne spille tennis elelr være medlem af klubben for at deltage. Læs invitationen her >>

Mvh. Connie Petterson

Vintertræning for begyndere og let øvede seniorer

3-10-2009

Som noget nyt tilbyder vi i år mulighed for at seniorer på begynderstadiet og let øvede seniorer kan får indendørs træning Torsdage kl. 21-22 eller kl. 22-23 i hal 2 Skinderskovhallen.

Læs mere i indbydelsen og se, hvordan du tilmelder dig >>

Mvh. Breddeudvalget

Plan for vintertræning for juniorer

26-09-2009

Planen for vintertræning for juniorer er nu færdig i sin første udgave, og kan ses her >>.

Planen rundsendes også med e.mail til spillere på planen, der har opgivet en e-mailadresse.

 

Mvh. Ungdoms- og trænerudvalget, Niels Badstue

Trænngsplan for juniorer
Billeder fra klubmesterskaber og klubfest er parate

23-09-2009

Billederne fra klubmesterskaberne og fest er parate. Vises som en billedserie. Varighed ca. 8 minuter. Start vining ved at trykke her >>.

Mvh. Niels Badstue

Minitennis om lørdagen

21-09-2009

Så er invitation til  familietennie (minitennis) om lørdagen parat. Se det her >>

Mvh. Connie Petterson

Aflysninger i minitennis

1610-2009

Lørdag den 17. oktober er træning i gymnasisehallen aflyst på grund af efterårsferie. Vi er desværre også nødt til at aflyse træningen lørdag den 24. oktober.

Mvh. Trænerne

Ingen juniortræning i skolernes vinterferie

04-10-2009

Som sædvanligt er der ingen træning i skolernes vinterferie. I stedet stilles banerne til rådighed for de juniorer, der gerne vil spille selv.. Banerne kan reserveres ved at skrive jer på listen i Skinderskovhallen (ophænges mandag aften).

Mvh. Niels Badstue

Planen for vintertræning kommer snart

21-09-2009

Planen for vinterens træning mangler blot et ekstra gennemsyn og vil så blive offentliggjorrt her på siden samt ved e.mails til deltagerne.

Mvh. Ungdoms- og trænerudvalget, Niels Badstue

Golden Age - holdturnering for 60+ spillere

23-08-2009

SLTU og Tengo sport afholder også i år en turnering, Golden Age, for spillere på eller over 60 år (født 1950 eller tidligere). Er du interesseret eller har du allerede et hold ? - kontakt formanden for spilleudvalget, Henrik Kirkeskov Nielsen. Læs SLTU's indbydelse her >>

Henrik Kirkeskov Nielsen

Tilmelding til vintertræning

02-09-2009

Så er det på tide at juniorerne melder sig til vintertræning.Trænerne vil i den kommende uge udlevere tilmeldingsblanketter til spillerme, men blanketten kan også dowloades her (se højre kolonne på denne side).

Udfyld blanketten og aflever den til trænerne i underskrevet stand eller send den med email til webmaster.

Vi fortsætter også med MINITENNIS træning og spil i Gymnasiehallen. Dette vil være gratis. Mere herom senere.

Ungdomsudvalget

Formiddagsturneringen  2009

31-08-2009

Den traditionsrige formiddagsturnering blev afviklet den 17. August. Resultatet er ukendt, men deltagerne havde en hyggelig dag - se billedet. Klik for stort billede.

Klik for stort billede af Formiddagsturneringens deltagere.
Afvikling af seniort klubmesterskabet

25-08-2009

På vegne af udvalget for klubmesterskaberne 2009 vil jeg opfordre alle til at overholde de planlagte terminer for afviklingen af runder. Vi kan desværre se at flere puljer ikke har fået anført resultater for 1/8 finalerne. 
Husk at anføre resultater når i har spillet. 
God ”vind” 
Med venlig hilsen 

Henrik Kirkeskov Nielsen
Lodtrækning til Seniort klubmesterskabet er foretaget - se opslag

23-08-2009

Lodtrækning til Seniort klubmesterskabet er foretaget og kan ses på opslag i klubhusedt.

Hanne & Henrik

Veteran 50/55+ vinder serie 2 og rykker op

23-08-2009

Veteran 50/55+ holdet har vundet Serie 2 reækken med 3 points til nummer 2, Tisvilde. Herlev 50/55+ rykker direkte op i serie 1, hvor vi får mere at se til. 2010 bliver en udfordrende sæson.

Se beretninger om holdet her >>

Niels Badstue

Mandags hygind starter tidligere fra 10. august

02-08-2009

Mandagshygind for øvede er rykket en time frem til kl. 18.30-20.30 fra mandag d. 10. august..

Breddeudvalget.

Har du brug for hjælp til banebooking systemet ?

02-08-2009

Indtil videre vil Henrik Kirkeskov Nielsen varetage opgaver omkring banereservationssystemet. Kontakt Henrik på henrik.nielsen@comendo.com eller på 5127 3043 hvis du har spørgsmå eller problemer.

Webmaster

Indendørs tennis i Skinderskovhallen

27-07-2009

Brev om leje af vinterbaner i Skinderskovhallen i sæsonen 2009-2010 er udsendt til alle baneformænd, der er medlem af HIT. Ikke medlemmer kan leje baner fra sidst i august. Skema over ledige banetimer opdateres løbende her på siden.

God sommer, Annie

Junior klubmesterskaber - tilmeld dig nu !

27-07-2009

Tilmeldingslisterne til junior klubmesterskaberne 2009 er nu sat op i klubhuset. Skriv dig og dine eventuelle dobbeltmakkere på her senest 19 August. Husk, at du kun kan tilmelde dig i egen aldersgruppe.

Turneringen vil blive afviklet i træningstiden, men finaler SKAL spilles på finaledagen lørdag den 12. September.

Ungdoms- og trænerudalget.

Ny runde Familietennis om Søndagen

27-07-2009

Vi starter Søndag d. 9. August kl. 09:00. Læs invitationen her>.

Connie

Aktivitetsplanen for Bredden er opdateret

27-07-2009

Læs under Bredde..

Webmaster

Tilmelding til senior klubmesterskaber 2009

05-07-2009

Su kan nu tilmelde dig til kolubmesterskaberne 2009. Se indbydelsen her >>.

Senester tilmelding 12. august 2009.

Turneringsudvalget (Kim Borch, Henrik K. Nielsen og Hanne Mortensen)

Træningslejr uge 30 for juniorer AFLYST

02-07-2009

Træningslejren uge 30 er aflyst på grund af fpr få tilmeldinger.

Trænere og ungdomsudvalget

Nye regler for kørsel i egen bil til holdkampe

11-06-2009

Hvis du kører i egen bil til holdkampe og der minimum er 24 km til spillestedet, har du mulighed for at få kørselstilskud.

Læs om tilskudsreglerne her >>

Bestyrelsen

Turnering: Brøndby Strand Open

02-06-2009

Læs invitationen til deltagelse i Brøndby Strand Open 2009 her.

Webmaster

Ekstra familietennis - helt til sommerferien

27-05-2009

Godt nyt igen - familietennis fortsætter alle søndage 9-10 ind til sommerferien. Læs indbydelsen her >>

Connie

Minitennis hver søndag ind til somerferien.

Billeder fra standerhejsningen 2009

16-05-2009

Klubfest 12. september 2009

27-4-2009

Du kan allerede nu melde dig til årets begivenhed - klubfesten lørdag den 12. september. Læs her hvordan >>

Merete Addis

Breddeaktiviteter opdateret

27-4-2009

Læs her om sommerens breddeaktiviteter:

- Se aktivitetsplanen >>

- Læs om breddetræning og hyging >>

Webmaster

Internet og bookingsystem

22-4-2009

Problemerne med internettet er nu løst. Boolingsystemet er derfor åbent for anvendelse.

Webmaster

Juniortræningsplan & Aktivitetskalender opdaterey

15-4-2009

Junior aktivitetskalenderen og træningsplanen for den kommende udendørssæson er nu opdateret og kan ses i menuen til venstre eller her:

Aktivitetskalender >>

Træningsplan >>

Vær opmærksom på, at begge vil blive opdateret løbende efter behov.

Ungdomsudvalget

Forældremøde den 4. maj kl. 19:00 - 20:30

3-4-2009

Alle forældre og børn inviteres til informationsaften i klubhuset den 4. maj kl. 19:00 til orientering om træning og andre juniorforhold. Læs indbydelsen her >>.

Ungdomsudvalget

Standerhejsning lørdag 25. April kl. 10:00

3-4-2009

Standerhejsningen foregår traditionen tro sidste lørdag i April kl. 10:00. Når vimplen er hejst, afholdes den årlige turnering. så vi kommer godt i gang.,

Alle juniorer mødes kl. 09:30 ved Gymnasiehallen, og følges ad til udendørsanlægget. Læs her >>.

Bestyrelsen

Familietennis til sommer

31-3-2009

Så inviterer HIT atter til familietennis de 4 første søndage i maj fra kl. 9-10. Læs invitationen her >>

Connie

Familietennis maj 2009

Klargøring af Klubhus 18/4 - vi DU hjælpe til ?.

24-3-2009

Vores klubhus skal have en gang forårs-pleje, så det er parat til Standerhejsningen sidste lørdag i April. Mød derfor op lørdag den 18/4 kl. 10:00 i klubhuset, hvis du vil give en hånd med.

Webmaster

Den nye bestyrelse ...

24-3-2009

Se sammensætningen af den nye bestyrelse under menupunktet Ledelsen->Bestyrelsen

Webmaster

Bronze og sølv til Svend Lehmann ved indendørs DM for veteraner - HIT ønsker tillykke !

15-3-2009

Årets indendørs DM for veteraner blev – som sædvanlig - afviklet i Rundforbihallen.

Fra Herlev deltog – som sædvanlig – Svend Lehmann i aldersgruppen 70+. Carl-Johan havde sin debut i denne række – han bliver 70 til november. Carl-Johan tabte i 2. runde i HS og i HD, med udenbys makker. Svend vandt bronze i HS og sølv i HD, med udenbys makker.

Til næste år rykker Svend op i 75+.

Udendørs DM 2009 afholdes i Risskov, Århus, i perioden 25/7 – 31/7. Det er vel snart på tide, at nogle flere forsøger, at sætte HI-Tennis på Danmarkskortet?

Læs referatet fra generalforsamlingen den 26. Februar i Skinderskovhallen

28-2-2009
Referat fra den ordinære generalforsamling 2009

Læs refrearat, næstformandens beretning og debatten om afdelingens fremti her >>. Det skal dog allerede her bemærkses, at næstformanden Niels Filt ikke ønskede genvalg, og derfor fratræder efter 6 år og en stor arbejdsindsats for klubben, hvilket klubben siger tak for.

Herudover skal det også bemærkes, at vi fremdeles ikke har besat formandsposten.

Bestyrelsen

Tennis by Night 6. marts i Skinderskovhallen

16-2-2009
Tennis by Night 2009

Træner- og juniorudvalget arrangerer Tennis by Night for alle juniorer i Skinderskovhallen fredag den 6. marts 2009 kl. 18.00 - lørdag den 7. marts kl. 8.00 - SENEST!
Læs indbydelsen her >>. Tilmelding senest 28/2.

Træner- og Juniorudvalget

Træningslejr uge 30 for juniorer

13-06-2009

Nu er det blevet tid til Herlev Tennis' helt egen træningslejr. Den er for alle juniorer i klubben og den kommer i år til at ligge i uge 30 fra mandag til fredag (d. 20. til d. 24. juli).

Hvis du ønsker at deltage i træningslejren er alt du skal gøre at udfylde tilmeldingsblanketten på invitationen og give den til din træner, senest fredag d. 26. juni. Deltagelse er gratis.

Husk både forældreunderskrift og medlemsnummer.

Hvis du har spørgsmål angående træningslejren kan du ringe til Anders på 61 70 33 94

Trænere og ungdomsudvalget

Nye medlemmer - SE HER - Invitation til 14 maj.

27-4-2009

Torsdag d. 14. maj kl. 18 i klubhuset inviterer breddeudvalget til orientering om Aktiviteter for bredden/motionister,  Bookingsystem samt Hjemmeside www.herlevtennis.dk. Der bydes på kaffe / the / ostemad og efterfølgende træning.

Læs mere her >>

Breddeudvalget

HUSK Standerhejsning lørdag den 25. April kl 10:00

19-4-2009

Efter standerhejsningen spilles den traditionsrige Transocean Cup.

Transocean Sport A/S vil være til stede på dagen med en masse gode tilbnud.

Bestyrelsen

Ordinær generalforsamling afholdes den 26. Februar i Skinderskovhallen

25-1-2009
Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2009

Ordinær generalforsamling af holdes torsdag d. 26. februar 2009 kl 19:00 i fælleslokalet på 1. sal i Skinderskovhallen. Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Bestyrelsen

Fastelavnsarrangement den 21. Februar i Gymnasiehallen

19-1-2009

Juniorudvalget holder fastelavnsarrangemenbt for alle i Gymnasiehallen lørdag den 21. februar 2009 Kl. 11.00 - 13.00 (udklædt? Ja hvad havde du ellers tænkt dig?)

Læs indbydelsen her >>. Tilmelding senest 18/2.

Juniorudvalget

MINITENNIS AFLYST 31. JANUAR

19-1-2009
Indbydelse til Minitennis vinteren 2008/09

Gymnasiehallen har lukket for arrangementer 29-31 janusr, hvorfor Minitennis afltyses den 31/1 2009..

Trænerne

Billetter til 60'er fest i Herlevhallen lørdag d. 7. februar 29-11-2008

Tennisklubben har fået 20 billeter á 200 kr.til HI 60´er fest lørdag d. 7. februar 2009 i Herlev Hallen. De sælges efter "først til mølle" princippet. Program:

 • Kl. 20 The Poorboys

 • Kl. 22 The Manfreds (UK)

 • Kl. 24 Peter Barton Band (UK)

Annie Sørensen tlf. 44 94 69 53

Link til Tennisportalen

10-11-2008

Nogle tennisentusiaster har lavet en ny site, Tennisportalen, og vi er blevet opfordret til at linke til den. Herlev Tennisklub's officielle hjemmeside linker ikke til hvad som helst, men Tennisportalen ser seriøs ud, hvorfor der på forsøgsbasis er lavet en link (se bunden af hjemmesiden).

Såfremt du har kommentarer omkring Tennisportalen, må du meget gerne sende disse til

Webmaster

Julearrangement for juniorer lørdag den 13. december 2008

26-11-2008

OBS! Nyt tidspunkt !!!

Kom og vær med til årets julearrangement for juniorer i Gymnasiehallen den 13. december.

Læs indbydelsen her. Udskriv tilmeldingskuponen og aflever den udfyldte kupon til din træner hurtigst muligt.

Margit 70 år

6-11-2008

Den 6 November fyldte Margit Lehmann 70 år. Margit er et af de medlemmer, der har været flest år i Herlev Tennisklub.

Margit er kendt af de fleste, dels fordi hun gennem en længere årrække var klubbens kasserer, men også fordi Margit stadig er aktiv og ikke er bange for at tage serveretten, når der skal arrangeres formiddagsturnering eller andre aktiviteter, hvor der er brug for en fast og hjælpende hånd. Det er næsten overflødigt at sige, at Margit er æresmedlem i klubben på grund af sit store engagement.

Klubben ønsker Margit tillykke med dagen.

Webmaster

Damehygind i Skinderskovhallen den 27. November

3-11-2008

Spil af forskellig art kl. 10-12 og herefter ”Julefrokost”. Læs hele invitationen her >>. Tilmelding senest 20. november til

Helle Bovin

Svend Lehmann still going strong

1-11-2008

Svend Lehmann ha været i Tyrkiet og spillet VM for veteranhold. Det danske 70+ hold vandt over Tyrkiet og Norge, men tabte til Tyskland (senere verdensmester), Spanien og Mexico. Det rakte til en anstændig 11. plads blandt de 20 deltagende nationer (3 hold havde trukket sig i sidste øjeblik). Svend spillede hver gang den danske 2. single.

På grund af Svends gode indsats, er han udtaget til det danske 70+ hold ved de Nordiske Veteranmesterskaber i Gøteborg i november.

Du kan læse mere om ovesnstående på Danske Tennis-Veteraners hjemme side, www.dansketennisveteraner.dk

La Landia tur 14-16 November

25-10-2008

Læs invitationen til den spændende tur og se hvordan du tilmelder dig her >>.

Træner- og ungdomsudvalget

Tennis for hele familien i Gymnasiehallen lørdag den 8. november

Læs invitationen her >>.

Ungdoms-, junior- og træner- udvalg

25-10-2008

Netcafé d. 31. oktober !

9-10-2008

Vi gentager succesen og tager fredag d. 31. oktober kl. 23 - 1. november kl. 11 ind på CPG Netcafé på Amager. Læs inmvitationen her >>

Juniorudvalget / Niclas Mørch

Lyst til at deltage i beslutninger og arbejdsopgaver i HIT ?

8-10-2008

For at HIT vedvarende skal være en god klub, mangler vi hænder og hoveder for at løse aktuelle og mere langsigtede opgaver. Få her et overblik over, hvad bestyrelse og udvalg arbejder med (PowerPoint fra kandidatmøde 7/10 2008)

Er der opgaver, som du vil være med til at løse ? - henvend dig til Niels Filt eller send mail til webmaster.

Niels Filt

Finaleresultater for klubmesterskabet

6-10-2008
Finaleresultater KM 2008

Så er resultaterne for KM finalerne samlet ind, og du kan se dem her. Eventuelle rettelser bedes fremsendt til

Niels Filt

Træningsplan Vinter 2008-2009

24-9-2008

Så er Junior træningsplanen for vinteren parat. Se hvornår du skal træne ved at klikke her eller via linken til højre.

Patricia

Indbydelse til Minitennis til vinter

24-9-2008
Indbydelse til Minitennis vinteren 2008/09

Så er palnen for minitennis spil til vinter færdig. Læs planen her, og se hvornår og hvordan.

Hilsen Connie.

Har du lyst til at gøre Herlev Kommunes 100 års jubilæumsfet festlig ?

Herlev Kommunes 100 års jubilæum afvikles i uge 25 (14.06-21.06) i og omkring Stadion. Kommunen har opfordret os alle til at overveje, hvorledes vi kan medvirke til at skabe aktivitet, stemning, fest og farver i jubilæumsugen.

Har du idéer eller lyst til at deltage i tennisklubbens bidrag ?? så kom med dine forslag senest 28. september.

Læs mere her >>

24-9-2009

Læs hvorledes du kan bidrage til kommunens 100 års jubilæum.

100 år

Til deltagerne i Klubmesterskabe 2008 - indmelding af resultater

23-9-2008

Deltagere i finaler, som bliver afviklet efter lørdag den 20.09.2008, skal maile række og resultat til Niels Filt på mail: nf@tntark.dk.  Det bliver så efterfølgende lagt ind i det samlede oversigtsskema over klubmestre 2008.

Niels Filt

JUNIORAFSLUTNING 27. SEPTEMBER

22-9-2008

Invitation til Juniorafslutning

Der er afslutning i klubhuset for juniorer på lørdag d. 27. September. Læs invitationen her og ser hvordan du tilmelder dig.

 

Ungdomsudvalget

 

OBS HURTIG TILMELDING !!!

Spilleplan for finalekampe i klubmesterskabet

17-9-2008
Spilleplan for finaledag

Se spilleplanen for kampene på finaledagen lørdag d. 20. september. Der mangler stadig resultater fra en del indledende kampe, så venligst skriv resultaterne på listerne i klubhuset, så vi kan få de rigtige navne på planen for finaledagen.

Flemming Madsen fylder 70

14-9-2008

På tirsdag den 16. September fylder Flemming Madsen 70.

Flemming er uden tvivl kendt af de fleste i klubben for sit store arbejde i driftsudvalget, ikke mindst når det gælder klargøring af baner og klubhus.

Herudover er Flemming også en flittig spiller på banerne, hvor hans gode humør smitter af på alle omkring ham.

Han ønskes derfor et stort tillykke på dagen.

Bestyrelsen.

HUSK tilmelding til klubfest lørdag d. 20. september senest tirsdag d. 16/9.

14-9-2008

Kom med til klubfest - klik på billedet ==> og læs invitationen.

Tilmelding senest 16/9 på opslag i klubben.

Inviter også dine makkere og dine modstandere med !

Bestyrelsen

Klik her for at læse invitationen til klubfesten 2008

U14 holdet Sjællendsmesre 2008 i B-rækken

12-9-2008

Efter først at være blevet puljevindere i løbet af sommeren, blev der linet op til finalespil mod den anden puljevinder i rækken, Skovshoved.

Kampen blev spillet i Herlev, vejret var vidunderligt, modstanderne nogle herlige drenge og piger, og spændingen blev trukket til aller sidste kamp.

Holdet bestod af:

1. DS Tida Marie B. Lassen, 2 DS Caroline Lindberg,. Pige reserver har været Laura Wahlstrøm og Cecilia Darwish.

1. HS Joachim Mindsal Hancke, 2 HS Mikkel Haderup Larsen, 3 HS Viktor Ingeman Hiller, 4 HS Magnus Nørhave Nielsen. Drenge reserver har været Alexander Wegeberg og Sebastian Tupper.

Stillingen var 4-4 da den sidste doublekamp blev spillet, men Mikkel og Viktor  havde svoret revance fra forrige holdkamp hvor de tabte deres double - at det var til en helt anden klub var åbenbart helt underordnet. De vandt kampen, og mesterskabet var i hus med stillingen 5-4.

STORT TILLYKKE OG GODT GÅET ALLE SAMMEN !!

Se billederne fra finalekampen under 'Set & Sket'.

En stolt holdkaptajn

Anette Katrine Lassen

Referat fra den ekstraordinære generalforsamling

Den 26. august blev afholdt ekstraordinær generalforsamling foranlediget af klubbens situation med manglende formand og svigtende tilgang til bestyrelsen.

Læs referatet her >>

4-9-2008

Referat fra ekstraordinær GF den 26. August 2008

Lodtrækning til årets klubmesterskab

26-8-2008
Lodtrækning klubmesterskaber 2008

Så er lodtrækningen til årets klubmesterskaber for seniorer klar. Læs dem her >>

Venlig Hilsen Spilleudvalget

Ledige indendørstimer 2008-2009

17-8-2008

Ledige banetimer i Skinderskovhallen for vinteren 2008-09 kan ses her >>.

Der vil løbende være opdatering i klubhuset og på hjemmesiden.

Annie Sørensen

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling tirsdag d. 26. August 2008 kl. 19:00 i Skinderskovhallen

Bestyrelsen ønsker at ændre 2 følgende afsnit (§3, stk. 3 og §4, stk. 4), således at formanden ikke skal vælges på Generalforsamlingen.

De reviderede vedtægter kan fås ved henvendelse til Niels Filt, mail: nf@tntark.dk og vil også blive udleveret på selve Generalforsamlingen.

Læs indkaldelsen her >>

12-8-2008

Ekstraordinær GF den 26. August 2008

Svend Lehmann udtaget til VM

10-8-2008

Danske Tennis Veteraner sender for første gang et 70+ herrehold til Veteran VM for landshold. Verdensmesterskaberne foregår denne gang i Tyrkiet i oktober. I den pågældende aldersgruppe er der tilmeldt 23 nationer

DTV har udtaget et 4-mands hold, og da Svend ved sommerens veteran-DM i 70+ spillede sig til en bronzemedalje i både HS og HD, er han naturligvis udtaget til at være blandt de 4 spillere, der repræsenterer Danmark i VM-turneringen.

Vi ønsker Svend tillykke med udtagelsen - godt gået efter en ret alvorlig sygdom.

 

Familietennis 4 søndage i August

2-8-2008
Indbydelse til familietennis

Så har Connie arrangeret en ny serie Familietennis for de 5 - ? årige. Det foregår 4 søndage i August fra kl. 9-10, første gang den 10. August.

Læs indbydelsen her >>

Tilmelding til årets klubmesterskab

25-7-2008

Husk at tilmelde jer årets klubmesterskab. Tilmelding og flere detaljer er at finde i klubhuset.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 3. August.

Venlig Hilsen Spilleudvalget

Senior Sjællandsmesterskab A-række atter til HIT

25-7-2008

Årets finale i SM a-rækken var, præcis som i vinters, en ren Herlevfinale mellem Henrik Nielsen og Kenneth Larsen. Men hvor Kenneth vandt i vinters, var det denne gang Henrik der løb med sejren. Cifrene lød på 6/1 6/3.

Michael Dupont

Invitation til Klubmesterskab for Juniorer

3-7-2008

KM for Juniorer 2008

Så er det tid for alle juniorer at melde sig til Klubmesterskabet 2008. Læs invitationen her>> .... og husk at træne flittigt sommeren over, der er masser af baner.

Mvh Patricia

Seniorturnering u. 28 - Brøndby Strand Open 2008

11-6-2008

Hej alle tennisspillere!

Så er det igen tid til at tilmelde sig Brøndby Strand Open!!!

Turneringen spilles i år i uge 28 fra 5. juli til 13. juli. Der er hele 3 niveauer af singlerækker, så alle kan deltage, også spillere uden licens som kan melde sig i kategori 3. Det er tilladt at deltage i to singlerækker.

I damesingle afvikles der også en taberrække, så alle får minimum 2 kampe.

Der udleveres en t-shirt til alle deltagere.

Se invitationen her og læs mere på www.bstennis.dk

Tilmeldingsfristen er d. 18. juni. Tilmeldingen skal ske via DTF´s hjemmeside www.dtftennis.dk/tilmelding.html (under uge 28) eller du kan skrive en mail til thomasrosenmejer@get2net.dk senest 23. juni.

Thomas Rosenmejer

Kvinde venskabskamp mod Allerød onsdag d. 18. juni

3-6-2008

Onsdag den 18.juni er Herlev tennis kvinder vært for venskabskamp med og mod Allerøds kvinder. Spil 10 - 12, og efterfølgende let frokost.

Alle HIT´s kvindespillere er velkomne. Man skal blot skrive sig på listen i klubhuset.

Mvh Helle Bovin

Breddeudvalget inviterer til Grillaften tirsdag d.10 juni. 

31-5-2008

Breddeudvalget tænder grillen tirsdag d. 10. juni kl. 19.30. Tilmelding i klubhuset.

Se invitationen her >>

Mvh Breddeudvalget

Tennis for hele familien forlænget til søndage i Juni

25-05-2008

FAMILIETENNIS sæsonen er på grund af den gode tilslutning nu forlænget til at vare Juni måned med !

Læs indbydelsen her >>

U14 holdet kom godt i gang i holdturneringen

18-5-2008

Søndag d. 18. maj blev første runde i holdkampen spillet, og jeg må sige, at holdet kom stærkt fra start. En samlet sejr på 8-1 var resultatet da kampene var forbi, og sætsejrene vidnede ikke om de store problemer med modstanderne fra Holte.

Joachim Mindsal Hancke vandt sikkert 1. HS med 6-0, 6-0 Mikkel Haderup Larsen vandt lige så sikkert sin kamp. Viktor Ingemann Hiller afgav kun 2 partier i andet sæt, og Magnus Nielsen afgav kun 2 partier i første sæt og 1 i andet. Herredoublerne blev vundet – næsten – lige så overbevisende med 6-0, 6-0 til Joachim og Mikkel, og med 6-2, 5-7, 6-1 til Viktor og Magnus. Gad vide hvad der ramte dem i 2. sæt, måske for mange sandwiches i pausen!??

Holte manglede desværre en pige, som rimeligt nok (årsagen kender jeg) meldte afbud kort før kampen, og det var ikke muligt for Holte at finde en afløser med så kort varsel. Det betød, at Tida Lassen var den eneste pige i kamp. Tida havde ikke lige så meget at byde ind med, som de langt mere turnerings-rutinerede drenge, så kampen sluttede med et nederlag på 3-6, 0-6.

Kampens resultat var dog ikke så givet set fra sidelinien, det var en velspillet kamp. Laura fik en lille træningskamp mod en Holte-dreng som var 5. dreng på holdet, og fik således også lidt ud af det. 

odt gået alle sammen. Vi ses igen d. 1. juni, hvor vi skal spille på hjemmebane mod Roskilde.

Holdkaptajn Anette K. Lassen

Grill-aften for alle torsdag d. 22. maj

14-5-2008

Breddeudvalget tænder grillen torsdag d. 22. maj kl. 19.30. Læs mere her >>. Tilmelding i klubhuset.

Mvh breddeudvalget

Træning FREDAG 2. MAJ gennemføres

28-4-2008

selv om det er fridag i folkeskolerne.

Aktivitetskalender for breddespillere - læs her

26-4-2008

Aktivitetskalenderen for breddespillere er naturligvis i Baghånden, men du kan altid følge med med on-line og se nyeste udgave her >>

Forårets træningsplan for juniorer klar

25-4-2008

Læs planen under træning eller se den her>>

Christina er tilbage med April nummeret af Baghånden

20-4-2008

Læs den nye version af Baghånden - April 2008 - her.

Finaleresultatet for KM i minitennis

16-4-2008

Se finaleresultaterne fra KM i minitennis her>>, Se også billeder fra finalerne under "Set og sket".

Patricia

Tennis for hele familien 4 søndage 9-10 i maj og august

15-4-2008

Også i år er Connie primus-motor for at familiens yngste kan tage den lidt ældre del af familien i hånden og deltage i FAMILIETENNIS.

Læs indbydelsen her >>

Tid til kontingentbetaling - Standerhejsning 26 April.

31-3-2008

Så er det tid til at indbetale dit sommerkontingent til kassereren. Dette skal ske senest 14/4 hvis du vil være sikker på at bibeholde dit nummer og undgå at betale nyt indmeldesesgebyr.

Der er kommet nye kotingentsatser, og juniorerne får lov at reservere uden tidsmæssige begrænsninger.

Læs mere i nyhedsbrevet her >>.

Læs også om regler for refundering af turneringsgebyrer her >>

Helle Bovin

Klargøring af klubhus lørdag d. 12. April - hjælpende hænder søges fra kl. 10 og frem.

24-3-2008

Enhver hjælp vil blive modtaget med kyshånd. Hvis man vil give en hånd med kan sende mig en mail, eller bare møde op men det ville være rart at vide hvor mange det kommer.

Med venlig hilsen

Helge Olsen

helgeolsen9@gmail.com

Referat og beretning fra Generalforsamlingen 7-3-2008

20-3-2008

Nu foreligger referatet for formandens beretning fra generalforsamlingen 2008 og kan læses her ved at klikke på Referat hhv. Beretning.

Niels Filt

Lodtrækning til KM i minitennis parat

17-3-2008

Lodtræknngen til Klubmesterskaberne i Minitennis er nu parat. Læs lodtrækning og spilletider her>>

Patricia

Ny formand ikke fundet på Generalforsamling

11-3-2008

Selv om bestyrelsen havde gjort en stor indsats for at finde et eller flere nye formandemner til afløsning af Søren, der fratrådte på generalforsamlingen d. 7/3, lykkedes det ikke at finde en opstillingsvillig kandidat, hvorfor HI Tennis ind til videre må klare sig uden formand, idet dennes pligter naturligt fordeles i bestyrelsen.

Har du forslag til formandsemner, enten medlemmer du kender eller dig selv, bedes du henvende dig til bestyrelsen med forslagene.

Webmaster

Har du lyst til at være med til at præge klubben de næste par år ?

28-2-2008

HI Tennis søger ny bestyrelsesmedlemmer. Kom og vær med til at præge klubben de næste par år. 

Henvendelse til kasserer Helle Bovin-4444 6648 eller næstformand Niels Filt-28457502

Reception for Søren Damgaard-Mørch i forlængelse af generalforsamlingen den 6. marts 2008

28-2-2008

I forlængelse af generalforsamlingen torsdag d. 6. marts kl. 19 i Skinderskovhallen. holdes der receptio for vores afgående formand, Søren Damgaard-Mørch.

Kom og hils på.

Se indbydelsen her>>

MVh. Bestyrelsen

Indbydelse til Tennis by Night 7-8 Marts 2008

20-2-2008

Så er der atter tilmelding til den traditionsrige "Tennis by Night" for juniorer, der i år afholdes fra Fredag d. 7 marts til Lørdag d. 8 Marts

Se indbydelsen her>>

Damehygind Tirsdag d. 4. Marts i Skinderskovhallen

20-2-2008

Damehygind i december var en stor succes, så et lignende arrangement finder sted tirsdag d. 4. marts kl 9.30 i Skinderskovhallen.

Se indbydelsen her>>

Tilmelding til Helle Bovin

AFLYSNING - Vinterhygind for seniorer i Gymnasiehallen

20-2-2008

Vinter-Hygind for seniorer med minitennis i gymnasiehallen lørdage kl. 9-10 er aflyst for resten af sæsonen på grund af manglende tilslutning.

Familietennis lørdage kl. 10-11 er en stor succes og fortsætter som hidtil - alle er velkomne.

Mvh Annie

AFLYSNING af banetimer i Skinderskovhallen 7. marts

8-2-2008

På grund af afviklingen af Tennis by Night, aflyses alle banetimer i Skinderskovhallen fra kl. 18:00 og resten af dagen.

Junior aktivitetskalenderen er opdateret

22-1-2008

Se den opdaterede kalender her >>

Sølvmedaljer i SM til Viktor Lassen i U10HD

21-1-2008

I single nåede Viktor til semifinalen, hvor han tabte i 3 sæt til Jeff Sørensen fra Kalundborg, med cifrene 6-3, 4-6, 7-6. I herre double blev Viktor nr. 2 sammen med sin makker fra Birkerød, Niels Leth Jargen. De tabte i 3 sæt til Jeff Sørensen, Kalundborg og Nikolaj Tauson, Gentofte. Klik for at se Viktor og Niels i stort format

AFLYSNING af spilledage i Gymnasiehallen

16-1-2008

Der spilles ikke i Gymnasiehallen på følgende datoer:

Tirsdag 18/3 samt følgende lørdage: 15/3, 22/3 og 19/4

NYE datoer for minitennis KM

16-1-2008

Klubmesterskab i minitennis for juniorer spilles den 29. marts og den 12. april i Gymnasiehallen. Læs hvordan du deltager her >>

Aktivitetskalenderen er opdateret - læs den her >>

Mvh Patricia

Generalforsamling afholdes Torsdag d. 6. marts 2008

14-1-2008

Generalforsamlingen finder sted Torsdag d. 6 marts i det store lokale i Skinderskovhallen. I den forbindelse træder formanden tilbage og gør plads for nye kræfter. Læs meddelelsen fra Søren Damgaard-Mørch her >>

EFTERLYSNING af resultater fra KM ude

10-1-2008

Som nogle sikkert ved, var der lidt rod ved finalerne i KM '07, så derfor efterlyser vi i spilleudvalget nu følgende resultater samt spillernavne:

 • B-rækken - Herresingle, Herredouble og Damesingle

 • 35+ - Herredouble og Damesingle

 • 40/45+ - Herresingle

 • 50/55+ - Herresingle og Herredouble

Vi ønsker at få rådet bod på dette hurtigst muligt, så hvis du har spillet en eller flere af ovenstående finaler, bedes du kontakte Michelle Førstø på michellefoerstoe@hotmail.com hurtigst muligt!


Mvh Spilleudvalget

Indbydelse til fastelavnsfest 2. februar 2008

4-1-2008

Igen i år afholder klubben fastelavnsfest for 'børn' i alle aldre. Det festlige arrangement vil som sædvanligt foregå i Gymnasiehallen.

Læs indbydelsen og hvordan du tilmelder dig her >>

Indbydelse til fastelavnsfest

Træningsstart 5. januar 2008

20-12-2007

Træningen starter i igen i 2008 lørdag den 5. januar for minitennis i gymnasiehallen. Træning i Skinderskovhallen starter mandag den 7. januar.

Mvh Patricia

Kom til 60'er fest i Herlevhallen

25-11-2007

Hvis du er hurtig, har du muligheden for at komme med til HI 60´er fest lørdag d. 2. februar 2008 i Herlev Hallen. Tennisklubben har fået 20 billeter á 200 kr., der sælges efter "først til mølle" princippet.

Program:

 • Kl. 20-22 The Barton Band (UK)

 • Kl. 22-24 Scooters

 • Kl. 24-02 Dreamers

Annie Sørensen tlf. 44 94 69 53

PS! Efter 10. december sælges også til andre end HIT-medlemmer.

PPS! Webmaster kan anbefale arrangementet !

Aflysning af banetimer

2-11-2007

I løbet af vinteren spiller både 1. og 2. holdet hjemmekampe på udvalgte dage. Disse dage vil banerne blive inddraget til afvikling af holdkampene. Alle kampe afvikles på lørdage og aflysningerne gælder i tidsrummet 13-19. Følgende dage spilles der hjemme:

 • 10. november 2007

 • 17. november 2007

 • 24. november 2007

 • 26. januar 2008

 • 2. februar 2008

Alle er selvfølgelig mere end velkomne til at komme og støtte klubbens egne spillere, som i de forrige sæsoner har klaret sig flot.

Michelle

Resultater for holdkampene

2-11-2007

Se resultater fra sommerens holdkampe i menuen under Turnering->Resultater.

Julearrangement for Juniorer den 15. december

01-12-2007

Hermed inviteres alle juniorer til juleafslutning i Gymnasiehallen den 15. december. Læs invitationen her >>.

Juniorudvalget & Connie

Baghånden November 2007 er udkommet

01-12-2007

Læs Baghånden her >> eller find den i menuen.

Dame- Hyg-ind 11. december

27-11-2007

Hermed inviteres du til Jule-leg og frokost i Skinderskovhallen tirsdag den 11. december 2007 i Skinderskovhallen.
Læs invitationen her >>.

Tilmelding til Helle Bovin kasserer@herlevtennis.dk eller tlf. 44446648

Senest tirsdag den 4.december.

Leif Alanin er gået bort

18-11-2007

Læs Svend Lehmanns mindeord

Juniortræning aflyst 9-11 november

5-11-2007

På grund af LaLandia tur (se neden for) er al juniortræning aflyst fra og med fredag d. 9/11 til og med søndag d. 11/11.

LaLandia tur for juniorer 9-11 November - sidste nyt

5-11-2007

Læs sidste instrukser før turen her >>.

Christina, Charlotte, Anders og Michelle

22-10-2007 - Venskabskamp mod AB lørdag d. 24. November.

Vi spiller venskabskamp AB-Herlev lørdag den 24. november 2007 kl. 14:00 - 17:00 i AB-Hallen. Tilmelding til Henrik Wagner på hewa08@newmail.dk  eller telefon 26 79 49 94.

Venlig hilsen, Henrik Wagner

18-10-2007 - Bidrag til "Baghånden" - deadline for bidrag 23/10

Deadline til  næste baghånd er tirsdag den 23. oktober kl. 17.59. Jeg glæder mig til at se en masse fine indlæg og meget gerne også billeder...

Send bidrag til "christina.brandt @ gmail.com"
Hilsener Christina
Redaktør

13-10-2007 - Vinterhygind er aflyst lørdag d. 20. oktober

Vinter hygind i gymnasiehallen er aflyst sidst i efterårsferien lørdag d. 20. oktober.
Støt op om aktiviteten de øvrige lørdage. Se revideret indbydelse.
Hilsen Breddeudvalget.

17-9-2007 - Junioraktiviteter - husk tilmelding til juniorafslutning 22/9

Læs her >> om vinterens aktiviteter her og se hvordan du tilmelder dig til Junioraflutning, Minitennis holdturnering og Lalandia tur.

Informationen er også udsendt som email til klubbens juniorer.

Christina Brandt

Ungdomsformand

17-9-2007 - Vinter Juniortræningsplan (foreløbig)

Kære Juniorer og forældre i Herlev Tennis 

Hermed udkast til træningsplanen fra 1. oktober 2007. Medmindre der står Minitennis i GYM.hal (Gymnasiehallen) så foregår al træning i  skinderskovhallen.

Kan man ikke på de fastsatte tidspunkter så kontakt mig hurtigst muligt! 

Christina Brandt

Ungdomsformand

mobil 2992 6862

 

(Træningsplanen kan også findes i menuen til venstre under Træning->Træningsplan)

12-9-2007 - Finaleprogram KM 2007

Se finaleprogrammet her >> - dog uden spillernavne, da semifinalerne endnu ikke er spillede.

12-9-2007 - Minitennis vinter 2007/08

Nyt i år er at vi vil forsøge at starte minitennis for voksne. Så har du lyst til at spille så mød op i Gymnasiehallen om lørdagen fra den 29. september 2007. Minitennis for børn fortsætter som det plejer (mindre ændringer kan forekomme). Læs indbydelsen her >>

Connie

10-9-2007 - Vinter Hygind for seniorer hver lørdag

Der er Vinter Hygind for seniorer hver lørdag kl. 9-10 i Gymnasiehallen. Første gang lørdag d. 29. september. Se indbydelsen her >>

Samme dato og sted starter Familietennis kl. 10-11.

Breddeudvalget

03-9-2007 - Husk pokalfest 15. september 2007 

Klubmesterskabsfinbalerne spilles lørdag d. 15. september med efterfølgende pokalfest. Se invitationen her >>

Bestyrelsen

23-8-2007 - Invitation til Juniorgrill fredag d. 31. August 

Tilmelding senest 29. August til Christina. Læs indbydelsen her >>

Ungdomsudvalget

20-8-2007 - Indendørstennis til vinter ?

Hvis du vil spille indendørs tennis til vinter, kan du i menuen "Praktisk info" -> "Vintertennis" finde en oversigt over ledeige banetimer i Skinderskovhallen.

Webmastet 20-8-2007 22:00

11-8-2007 - Lodtrækninger til Klubmesterskab 2007
Så er lodtrækningen til klubmesterskabet foretaget. Du kan se lodtrækningen her >> eller på opslag i klubhuset.

Alle deltagere har fået tildelt en ekstra reservation på deres nummer, således at 2 km-deltagere kan reservere 2 timer til en singlekamp. Deltagende juniorer har herudover midlertidigt fået seniorrettigheder.

HUSK også tilmelding til Klubfesten på finaledagen, Lørdag den 15. September.

Spilleudvalget, Michael Dupont & Michelle

Problmemer med login ? Henvend dig til Webmaster.

Webmaster

Lodtrækning til klubmesterskab 2007

5-8-2007 - Grillaften for alle torsdag d. 23. August

Breddeudvalget inviterer til grillaften torsdag d. 23. august kl. 19:30. Læs invitationen her >> samt på opslag i klubhuset.

Tilmelding senest tirsdag 21/8.

Breddeudvalget

29-7-2007 - Baner til Herlev Open 6-10 august 2007

Herlev tennisklubs store åbne juniorturnering vil lægge beslag på 4-8 baner mandag-fredag kl. 10-18. Hyg-ind tirsdag og torsdag formiddag er defor aflyst i uge 32. Vi håber på forståelse fra HIT's øvrige medlemmer og ser jer gerne som tilskuere.

Turneringsledelsen kan under turneringen anvise eventuelle ledige baner - det vil især forekomme sidst på eftermiddagen.

Martin HA (Turneringsleder) tlf. 21 63 70 90

29-7-2007 - Oversigt over vinterens individuelle turneringer

Så er oversigten over vinteresn individuelle tureneringer (såvel junior + senior) oveentliggjort og klan læses her >> samt under turneringer.

Webmaster

29-7-2007 - Klubmesterskab 2007
Som nogle sikkert allerede har set er det nu blevet tid til at tilmelde sig klubmesterskabet! I klubhuset hænger der opslag hvor du kan tilmelde dig, samt hvilke og hvor mange rækker du kan tilmelde dig.

Reglementet for deltagelse i klubmesterskab kan du se her >>.

Husk at tilmelde dig inden fristen! Des flere tilmeldinger des sjovere bliver det for alle! Og husk den store finaledag og pokalfest lørdag d. 15. september!

Mvh Spilleudvalget

Regler for tilmelfing klubmesterskab 2007

28-7-2007 - Herlev Open - se lodtrækning

Så er der lavet lodtrækning til Herlev Open. Se Herlevopen.herlevtennis.dk

Martin H. Andersen, Referee.

4-7-2007 - Ny rubrik: Medlem til medlem

Der er nu åbnet en ny rubrik: "Medlem til medlem", hvor du kan få optaget korte meddelelser og små privatannoncer af interesse for andre medlemmer.

Klik på Medlem til medlem i headeren.

28-6-2007 - Sommer seniortræning

Alle seniorer kan nu få gfratis træning hver torsdag. Læs indbydelsen her >>

20-6-2007 - Junioraktiviteter over sommeren RETTELSE

For klubbens juniorer er der en række aktiviteter hen over sommeren:

  * 30 juni:  Udflugtstur til Bakken
  * 16-20 juli: Kommunal træningslejer
  * 30 juli - 3 august: Træningslejr for klubbens juniorer
  * 6-10 august: Herlev Open 2007

Læs mere og se hvordan du tilmelder dig >>

19-6-2007 - Familietennis august-september

I kolonnen til højre kan du læse indbydelsen til familietennis i august og september.

17-6-2007 - Junioraktiviteter over sommeren

For klubbens juniorer er der en række aktiviteter hen over sommeren:

  * 30 juni:  Udflugtstur til Bakken
  * 16-20 juli: Kommunal træningslejer
  * 30 juli - 3 august: Træningslejr for klubbens juniorer
  * 6-10 august: Herlev Open 2007

Læs mere og se hvordan du tilmelder dig >>

17-6-2007 - Klubmesterskaber 2007

Så er sæsonen godt i gang og det er nu blevet tid til at melde sig til klubmesterskabet. Tilmeldingslister hænger i klubhuset og alle kan melde sig til - husk dog lige at kigge på reglerne, som hænger der! Og husk ikke mindst - det er GRATIS! Så det er bare om at fatte pennen og tilmelde sig!!

Mvh Spilleudvalget!

17-6-2007 - Brøndby Strand Open 2007

Du kan stadig nå at tilmelde dig til seniorturneringe Brøndby Strand Open 7-15 juli. Tilmeldingsfrist 20. juni 2007. Også for spillere uden licens.

Se mere på www.bstennis.dk samt www.dtftennis.dk/pdf/TUopl%20-%20Brondby%20Strand%20Open.pdf

11-6-2007 - Herlev Open 2007

Læs indbydelsen til HERLEV OPEN 2007 6-10 August og se hvorledes du tilmelder dig her >>

02-6-2007 - Junior og familiegrillaften fredag d. 15.juni

AFLYST på grund af holdkamp.

2-6-2007 - Grillaften Tirsdag d. 12. juni kl. 19:30

HIT-grillen tændes tirsdag d. 16 juni kl. 1930. Gå ikke glip af en hyggelig aften, tilmeld dig i klubhuset senest d. 10. juni.

Læs indbydelsen her >>

Hilsen Breddeudvalget

26-5-2007 - Bliv en bedre tennisspiller

Juniorudvalget har lavet 2 nye tiltag for at du som junior kan blive ebn bedre tennisspiller og få det sjovere i hverdagen.

Læs mere øverst på Juniorsiden >>

27-4-2007 - Nye medlemmer - se her !!

I inviteres til opstartsmøde Torsdag d. 3. maj kl. 18 i klubhuset - alt gratis, så bare mød op.

Læs indbydelsen her >>

27-4-2007 - Bredde aktivitetsplan opdateret

"Breddeaktiviteter" er opdateret, læs den i menuen til venstre under:

Senior ->  Bredde Info -> Aktivitetskalender

23-4-2007 - KM i minitennis 2007 - Resultater

Se resultaterne fra KM i minitennis her >>

4-4-2007 - 1.-2. holds sparring d. 12. maj kl 10-12

Går du rundt med et lille tennistalent i maven og har du lyst til at prøve kræfter med nogle af klubbens bedste spillere? Så kom op i klubben lørdag d. 12. maj kl 10-12. Her vil nogle af klubbens bedste spillere tilbud dig tips og gode råd og du vil evt. også få muligheden for at udfordre i en af spillerne.

Efterfølgende vil du blive budt en let frokost, hvor du også vil have muligheden for at se nogle af 1.-2. holds spillerne dyste imod hinanden.

Kom op og få en hyggelig dag på anlægget!

Mvh Spilleudvalget

11-4-2007 - Generalforsamlingsreferater 2007

Ved at følge nedenstående links, kan du læse referaterne fra dette års generalforsamlinger og formandens beretning. Du finder også en link til klubbens reviderede love, men disse kan også findes via menuen til venstre.

Ordinær generalforsamling 2007

Beretning 2007

Ekstraordinær generalforsamling 2007

De reviderede love og regler

4-4-2007 - Ny ungdomsudvalgsformand inviterer til opstartsmøde 17/4 

Christina Brandt er tiltrådt som ny ungdomsudvalgsformand og inviterer alle juniorer og deres forældre til opstartsmøde for den kommende sæson Tirsdag d. 17. april i Skinderskovhallen.
Læs indbydelsen her >>

4-4-2007 - Søren Damgaard årets idrætsleder i Herlev Kommune

Til Herlev Kommune's senior fest blev Søren Damgaard-Mørch - klubben formand - kåret til Årets Idrætsleder 2006 i Herlev Kommune.

Et stort tillykke til Søren med titlen !

4-4-2007 - HI tildeler HIT 3000 kr til ungdomsarbejde

På HI repræsentaskabsmødet d. 15 marts fik Herlev Tennis overrakt en check på kr. 3000 til brug for sommer campen.

3-4-2007 - Dobblet DM i veterantennis til Herlev

Indendørs Danmarksmesterskaberne for veteraner er blevet afviklet i Rundforbihallen.

I rækken HS70+ blev Svend Lehmann mester efter en snæver finalesejr på 3/6-7/6-6/3 over sidste års mester Niels Erik Tanholdt fra KB. Intens kamp i 2½ time. Dagen før i semifinalen spillede Svend 3 timer ! før sejren på 6/4-3/6-6/0 var hjemme.

I rækken HD70+ blev Svend ligeledes mester med "fremmed" makker, Jørgen Ludvigsen fra Greve, efter en finalesejr på 6/4-6/3 over sidste års udendørs mestre. I semifinalen slog de regerende indendørs mestre 6/3-6/4.

Flot gået

Mvh. Søren Damgaard

21-3-2007 - Familietennis i Maj og Juni - Rettelse

Også i år arrangerer Connie familietennis for vores yngste medlemmer. Arrangementet er GRATIS og for alle juniorer fra 5 år og op, men kun i selskab med en voksen, der kan være far, mor eller bedsteforældre.
Læs indbydelsen her >>

19-3-2007 - Udbetaling af turneringstilskud 2007

Fra og med 2007 udbetales turneringsgodtgørelse 2 x om året, nemlig 1. uge af maj samt 1. uge af okt.

Mvh. Helle Bovin, kasserer

19-3-2007 - Kontingent 2007

Du vil snart modtage et brev med kontingentopkrævning for 2007. Brevet kan også læses her >>.

OBS ! Der udsendes kun ét kontingentbrev per husstand.

17-3-2007 - Ny tradition: Klubmesterskab i Minitennis

Fra i år er indstiftet en ny tradition: Afholdelse af klubmesterskab i Minitennis. Læs mere her >>. Tilmelding senest 31. marts.

17-3-2007 - Familietennis i Maj og Juni

Også i år arrangerer Connie familietennis for vores yngste medlemmer. Læs indbydelsen her >>

17-3-2007 - Billeder fra fastelavnsfest

Se billerne fra fastelavnsfesten under "Billeder" eller klik her >>

14-3-2007 - Indlæg ti Baghånden SENEST 15. Marts

Indlæg sendes til:

christina.brandt@gmail.com

21-2-2007 - EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag d. 19. Marts 2007

Ekstraordinær Generalforsamling i HI Tennis afholdes Mandag  d. 19 Marts 2007 kl. 19.00 I Skinderskovhallen.

Læs indkaldelsen her >>

Ekstraordinær Generalforsamling

28-2-2007 - TENNIS BY NIGHT for alle juniorer 9-10 marts

Så indbydes alle juniorer atter vores tradtionsrige Tennis-By-Night arrangement, der i år afholdes Fredag 9/3 - Lørdag 10/3. Vær med, læs indbydelsen og se hvordan du tilmelder dig >>

OBS! Minitennis lørdag d. 10/3 er aflyst.

25-2-2007 - Vinter HygInd i Gymnasiehallen lørdag d. 10. marts

Husk Vinter HygInd i Gymnasiehallen for alle seniorer lørdag d. 10. marts kl. 11-?. Breddeudvalget byder på minitennisspil, kaffe, kage og hygge.

Vi har også fået Gymnasiehallen lørdag d. 24. marts kl. 11-12. Her vil være træner til begyndere og samspil for letøvede og øvede. Mød bare op.

Er der interesse for minitennis i vinterhalvåret, vil vi forsøge at få fast spilletid næste år.

Hilsen breddeudvalget.

25-2-2007 - Minitennis for hele familien lørdage 10-11

Husk, der er minitennis med træning og leg for hele familien ( børn fra 5 år) hver lørdag kl. 10-11 i Gymnasiehallen frem til 21. april. Alle er velkomne og deltagelse er gratis. Familietennis er dog aflyst følgende lørdage: 10. marts, 17. marts og 7. april.

Hilsen Connie

20-2-2007 - Ledige banetimer på attraktive tidspunkter

Hvis du mangler en indendørsbane for resten af sæsonen, er der her nogle friske tilbud på attraktive tidspunkter. Se her >>.

31-1-2007 - Husk vintertræning i Skinderskovhallen

Husk vintertræning i Skinderkovhallen på følgende dage:

 • tirsdag d 6. februar kl. 20-22

 • torsdag d. 15. marts kl. 19-21

 • fredag d. 20. april kl. 19-21

Pris 50 kr. pr. gang. Træner Henrik Wagner. Tilmelding på opslag i Skinderskovhallen

28-1-2007 - Sikre sejre til U12 i minitennis

HITs U/12 spillere med Alexander Wegeberg, Simon og David Dellgren, Laura Wahlstrøm, Amalie Mørch, Caroline Lindberg og Laurits Krogsbøll fører puljen med maksimumpoint. Efter sikre sejre over TIK i sidste weekend gik det i går (27/1 red.) på hjemmebane ud over Stenløse. Efter 1. runde med singler førte Herlev 3-1 og vandt derefter ganske ugæstfrit begge doubler til endelig sejr på 5-1.

Venlig hilsen Annie Sørensen

6-1-2007 - Minitenis holdkampe i Gymnasiehallen

Se datoer og spilletidspunkter for minitennis holdkampene i Gymnasiehallen (klik på billede) her vinter / forår.

Alle er velkomne til at komme og støtte vores juniorspillere. Alle kampe spilles lørdage i gymnaiehallen Højsletten 39, 2730 Herlev

Minitennis hjemmekampe forår 2007

2-12-2006 - Billeder fra Minitennis stævne i Hjortespringhallen d. 26. november 2006

kan ses  her >>

5-11-2006 - Billeder fra Familietennis 28. oktober 2006

kan ses  her >>

5-11-2006 - Junior aktivitetskalenderen er opdateret

Se under Junior / Aktiviteter.

5-11-2006 - Senior-Bredde aktivitetskalenderen er opdateret

Se under Senior / Bredde Info / Aktivitetskalender.

5-11-2006 - 1. holdet spiller ....

Dato Kl. Hjemmehold Udehold
05-11-06 08:30 Tølløse Herlev
02-12-06 13:00 Herlev Rødovre 2
07-01-07 13:00 Hørsholm/R 5 Herlev
03-02-07 13:00 Herlev Ringsted

21-10-2006 - Familietennis i Gymnasiehallen Lørdag d. 28/10

Der er familietennis i Gymnasiehallen lørdag d. 28. oktober kl. 10-12. Vi leger og spiller minitennis med skumbolde. Medbring indendørssko og tennisketsjer. Ketsjer kan lånes, hvis du ikke har selv.

Ungdomudvalget sørger for lidt forfriskning. Alle er velkomne.

LÆS INDBYDELSEN HER >>

14-10-2006 - Billeder fra Juniorafslutningen 2006

kan ses  her >>

26-9-2006 - Så er træningsplanen klar

Læs planen for indendørs træning for vinteren her >>

18-8-2006 - Nyt om VINTERTRÆNING for JUNIORER

Læs under Træning om den ændrede træningsstruktur og om dine træningstilbud til vinter.

Træningsplan uddeles til juniorfesten søndag d. 24. september kl. 14 og kan ses her på hjemmesiden fra d. 25. september. Girokort udsendes i oktober.

Træningsplanen er udarbejdet af cheftrænerne udfra sommertræningsplanen. Ønsker du ikke at deltage i vintertræning, bedes du meddele det til Martin.

21-2-2007 - Indkaldelse til generalforsamling 1/3 2007

Generalforsamling i HI Tennis afholdes Torsdag d. 1 Marts 2007 kl. 19.00 I Skinderskovhallen.

Læs indkaldelsen her >>

Generalforsamling 2007

9-2-2007 - Hyggetennis i vinterferien

Hej juniorspiller!

Kig på den vedhæftede seddel (klik her), og se hvordan du kan deltage i tennishyggen i vinterferien. Husk at tilmelde dig på forhånd til Christina eller mig.

Hilsen Thomas, Cheftræner

4-2-2007 - Fastelavnsfest for alle Lørdag d. 24. Februar

Kom til fastelavnsfest i Gymnasiehallen Lørdag d. 24. Februar fra kl. 11-13.

Klik her for at se indbydelse og tilmeldingsblanket. Husk seneste tilmelding til din træner onsdag d. 21. Februar.

Ungdoms- og Juniorudvalget

Indbydelse til fastelavnsfest d. 24. Februar 11-13
3-12-2006 - Junior julearrangement lørdag d. 9. december.
Læs her >>

15-9-2006 - JUNIORAFSLUTNING Søndag d. 24. September

Alle juniorer inviteres til at deltage i afslutningen af årets juniorklubmesterskab og udendørssæsson Søndag d. 24. September kl. 14 - 17 i Klubhuset.

Læs invitationen her >>

12-9-2006 - U12 drenge vinder mesterskab

Herlevs tennisdrenge u/12 vandt i week-enden deres række og blev sjællandsmestre. Drengene blev nødt til at afbryde tennisklubbens årlige tur til LaLandia, da deres modstandere Roskilde, ikke var indstillet på at rykke kampen.

 ... læs mere her >>>

8-9-2006 - Snart slut på udendørs tennis 2006 ...

 • Klubhuset lukker 1/10

 • Nettene tages ned i uge 42 (afhænger af vejret)

Mvh. Bestyrelsen

5-9-2006 - Finalefest lørdag d. 16. September

Kom til HIT's finalefest Lørdag d. 16. december ... stedet hvor du og din makker kommer og hygger sig med dine øvrige klubkammerater.

 ... læs her >>>

Invitation til finalefest

31-8-2006 - VIGTIG meddelelse til LALANDIA deltagerne !

Afrejsetidspunktet er flyttet lidt, og se også deltagerlisten

 ... læs her >>>

29-8-2006 - Damehygind med Allerød d. 16. August 2006

Herlevs dmer holdt den årlige DAMEHYGIND med Allerød onsdag d. 16. August. Læs Jonnas bekrivelse her >>

17-8-2006 - Ledige banetimer i Skinderskovhallen

De, der ikke har fået en indendørs banetime i Skinderskovhallen til vinter, kan se hvilke timer, der er ledige her >> eller under menupunktet 'vintertennis'.

15-8-2006 - Se lodtrækningen for klubmesterskabet her >>

Alle deltagere har nu fået tildelt en ekstra reservationstime, således at det nu er muligt at booke 2 timer til en single kamp med egne numre. Booking tidspunkter og -regler i øvrigt er uændrede.

Er du ikke tildelt en ekstra time, bedes du henvende dig til Webmaster.

14-8-2006 - Grillaften for ungdomsspillere, forældre pg søskene 25/8

Ungdomsafdelingen arrangere grill-aften d, 25. august for ungdomsspillere med forældre og søskene. Tilmelding 18/8. Læs invitationen her >>

Tilmelding til grillaften 25. August

12-8-2006 - Se billederne fra 75 år jubilæumsdag

Klik ind på jubilæumsmenuen til højre og se billederne fra jubilæumsdagen.

30-5-2006 - Tilmelding til La Landia tur i September senest 9. juni

HUSK tilmelding til La Landia tur 8-10 september skal allerede være klubben i hænde den 9. juni. Læs invitatioin her >>

28-5-2006 - Week-end'ens kampe

1. holdet var i denne weekend på en svær opgave i Lyngby. Det blev heller ikke mindre nemt da 6 spillere af truppe pt. Er skadet. Det blev dog til nogle gode kampe og en masse god erfaring videre i turneringen selvom alle kampene blev tabt. Slut resultatet blev derfor 0-9 til Lyngby.

2. holdet var i Ledøje/Smørum. Også det hold kunne mærke fraværet af de skade spillere, men Martin H. Andersen, der til dagligt fungere som Cheftræner for juniorerne førte an og vandt fint sin kamp i to sæt. Desværre kunne de andre ikke følge trop, modstanderne var for gode. Heller i doublerne var der den store gevinst. Slutresultat 1-5 til Ledøje/Smørum.

Hos juniorerne blev der spillede U12 Herlev 1 hjemme mod Team Kronborg, som er en sammenslutning af klubber omkring Helsingør. Igen spillede drengene flot tennis og vandt 3 af 4 single kampe. Doublerne blev der også gjort kort proces og begge doubler blev vundet i to sæt. Slutresultat 5-1 til Herlev. U14’erne Herlev 1 var nød til at rykke deres kamp på grund af vejret. Kampen bliver spillet i løbet af ugen. Herlev 2 vandt deres kamp mod Ishøj uden kamp da Ishøj trak sig.

I Sjællandsmesterskabet går det også godt. Hos U12’erne gik 3 af 5 herre i hovedrunden efter flotte og tætte kampe. De dygtige spillere er Mikkel H. Larsen, Joachim Hancke og Magnus Nielsen. De to uheldige der ikke gik videre var Amir Ghafari og Viktor Hiller. Amir spillede en rigtig tæt kamp som han tabte til sidst og Viktor var uheldig at møde klubkammeraten Mikkel. U14 tabte Laura M. Hansen og Nathalie Verdier begge deres 1. runde kampe dog ikke uden at yde modstand. Især Laura var uheldig med sin lodtrækning og mødte tidligere to’er i netop SM. Niklas M. Hansen vandt sin første kamp i u16 i to tætte sæt.

19-5-2006 - Breddeaktiviteter - Opfordring til deltagelse i klubbens aktiviteter

Tirsdags Hyg-Ind for damerne om formiddagen fra kl 10-12, alle damer er velkomne. Som noget nyt i år, vil der forsøges, at opdele en time i puljer efter styrke. Tilmeding ved opslag i klubhuset.

Tirsdags Hyg-Ind for alle let øvede / øvede medlemmer. Tirsdags Hyg-Ind er i år blevet opdelt i 2 hold af 1½ time, hvorfor vi har det hold 1 fra 18-19.30 og sene hold 2 fra 19.30-21.00. Klubben medlemmer er mere end velkomme til at deltage på såvel hold 1 og hold 2, men husk der skal være plads til alle. Tilmeding ved opslag i klubhuset.

Torsdags Hyg-Ind for alle klubbens medlemmer er i år fra kl. 9-11 i stedet for sidste år, hvor torsdags Hyg-Ind var en time senere. Tilmeding ved opslag i klubhuset.

Torsdags Hyg-Ind for alle nye medlemmer og ikke medlemmer fra kl. 18.30-20.30. Træningen varetages af to trænere. Der lægges vægt på grundlæggende slag. Deltagergebyr 30 kr. pr. gang, dog gratis for nye de første to gange. Tilmeding ved opslag i klubhuset.

Tjek Bredde træning her på hjemmesiden - Senior - Bredde Info.

13-5-2006 - TIRSDAGS HYGIND - I år 2 hold

OBS Ved Tirsdags Hyg-ind for letøvede-øvede kan man i år tilmelde sig enten til et tidligt hold kl. 18-19.30 eller til et sent hold kl. 19.30-21.

Tilmelding ved opslag i klubhuset.

9-5-2006 - Jubilæumsturnering - Lodtrækning og spilleplan klar

Der er nu trukket lod til jubilæumsturneringen. Se planen til højre på skærmen eller klik her >>

7-5-2006 - Venskabskamp Herlev AB motionister Torsddag d. 18. maj.

Der er aftalt venskabskamp i Herlev mod AB den 18. maj. Tilmeld tig via opslag i klubhuset eller til Henrik Wagner.

5-5-2006 - HUSK forældremøde, Ungdomsafdelingen 8. Maj kl 19:00

Husk at ungdomsafdelingen afholder møde for forældre og spillere mandag den 8.maj. kl. 19.00 i klubhuset.

1-5-2006 - Breddeaktivitet - Opstartsmøde d. 4. maj 2006

Igen i år vil der være opstartsmøde torsdag d. 4. maj 2006, kl. 18.00, hvor breddeudvalget vil fortælle fremmødte deltagere om træningstilbud og kommende aktiviteter i sæsonen.

Opstartsmøde henvender sig især nye medlemmer, men nuværende medlemmer er også velkommen.

Efter opstartsmøde fortsætter vi på banerne kl. ca. 18.30-20.30. Yderligere vil er være mulighed for tilmelding af begynder/øvet breddetræning i Skinderskovhallen, hvilket er et gratis tilbud til nye medlemmer af Herlev Tennisklub. Håber at se dig til opstartsmødet torsdag d. 4. maj.

Breddeudvalget opfordre til at tjekke hjemmesiden under: Senior - Bredde Info.

24-4-2006 - Sølv og Bronze til U16+ i minitennis

U16 holdne spændte ben for hinanden

Der var spænding til det sidste da Herlevs to u16+ hold mødtes lørdag morgen. Pointtildelingen i kampen var at Lyngby førte med 10 point, Herlev 2 med 9 og Herlev 1 med 8 point. Dog havde Lyngby spillet alle sine kampe. Pointtildelingen betød at alle hold kunne tage guldet. Recepten var ens for begge Herlev hold, kun en sejr galt, dog skulle Herlev 1 vinde 5 af 6 kampe. Det var da også to stærkt koncentrerede hold der var klar cirka 830 i gymnasiehallen. Kampene var også tætte men det var Herlev 1 der kunne trække sig sejrrigt ud af duellen med 6 vundne kampe. Og så skulle sejren ellers havde været i hus, troede de. For en nærlæsning af reglerne betød nemlig at det indbyrdes opgør talte før scoren. Det betød at Lyngby tog guldet da de tidligere havde slået et reservespækket Herlev 1. Herlev 1 fik sølv og Herlev 2 fik bronze.

16-4-2006 - Finalestævne i minitennis

Læs om finalestævnet i minitennis i Ramsø, hvor HIT havde 6 deltagere med, her >>

15-4-2006 - Breddeaktiviteter - tilmelding ved standerhejsningen

Igen i år tilbyder breddeudvalget flere træningstilbud, især henvises til torsdag HYG-IND for forholdsvis nye medlemmer. Yderligere vil er være mulighed for tilmelding af begynder/øvet breddetræning i Skinderskovhallen, hvilket er et gratis tilbud til nye medlemmer af Herlev Tennisklub.

Håber at se dig til klubbens standerhejsning d. 29 april, hvor du kan blive tilmeldt en eller flere af breddens træningstilbud eller hvis interesseret få nærmere præcis forklaring ved, at kontakte en fra breddeudvalget på standerhejsningen eller via telefon.

Tjek også her på hjemmesiden, under Senior -> Bredde Info for yderligere infomation.

Mvh Breddeudvalget

15-4-2006 - Juniortræning

Husk at tilmelde dig til træning i sommer. Du kan udfylde vedlagte Word blanket og fremsende den til Martin H. Andersen som angivet på blanketten eller du kan bruge ON-LINE tilmelding her >>.

Læs i øvrigt om de nærmeste aktiviteter her >>

14-4-2006 - Læs om breddeaktiviteter og træningsmuligheder

Læs om breddetræning og om breddeaktiviteter og hold dig i øvrigt orienteret ved at se under menupununktet Senior -> Breddeinfo.

8-4-2006 - Tennisskole til Maj for de 5-7 årige

Også i år har Connie påtaget sig at afholde den eftertragtede søndags-tennisskole for de mindste spillere.

Tennisskolen, der er for de 5-7 årige, afholdes de 4 sønfage i maj måned.

Læs mere her og se hvordan du tilmelder dig >>

Tennisskole for de 5-7 årige 4 søndage i maj.

30-3-2006 - Arbejdsweekend i klubhuset d. 8+9. April

Så nærmer udendørssæsonen sig, og klubhuset skal gøres klart. Der er derfor arbejdsweekend d 8+9 April begge dage fra kl. 10:00. Kulbben byder på frokost til alle fremmødte.

Mvh. Bestyrelsen

Arbejdsweekend d. 8+9 April fra kl. 10:00

29-3-2006 - Jubilæumsturnering i St. Bededagsferien 

Se indbydelsen her >>

29-3-2006 - Billeder og referat fra Tennis by Night 2006 

Så er billederne fra Tennis by Night 2006 lagt in på resultatsiden sammen med MArtins referat.

Se billeder og referat her >>

16-3-2006 - Læs om fastelavnsfesten 25. februar her

Laura MH har skrevet omfastelavnsfesten. Læs under Arrangementer,  resultater og billeder.

8-3-2006 - Referat fra generalforsamling 2006

Læs referatet fra generalforsamlingen 2. marts 2006 her >>

Referat generalforsamling 2006

3-2-2006 - Æresbevisninger til personligheder i Herlev Tennisklub

Herlev Idrætsforening har i år tildelt personligheder i Herlev Tennisklub to væsentlige priser. Prisen som Årets Idrætsleder gik til Søren Damgaard for sit store arbejder som formand for HI Tenniss, og prisen som Årets Aktive blev tildelt Svend Lehmann for sit aktuelle og mangeårige virke inden for tennissporten, både som aktiv spiller og som initiativrig organisator. Herudover blev Svend på vores egen generalforsamling udnævnt til æresmedlem i HIT.

Se billerne fra HI's prisoverrækkelse her (klik for stort billede).

Soren Damgaard, årets leder 2006  Svend Lehmann, Årets aktive 2006

24-2-2006 - Tennis By Night den 10-11. marts

I år er der Tennis By Night frefag 10 marts til lørdag d. 11. marts. Tilmelding senest 6. marts.

Læs indbydelsen her >>

24-2-2006 - Minitennis AFLYST 4. + 11. marts 

Husk minitennis er aflyst lørdag d. 4. marts og lørdag d. 11. marts pga. terminsprøver i Gymnasiehallen.

Næste minitennistræning er lørdag d. 18 marts.

16-2-2006 - Skriv dit indlæg til Baghånden NU !

Forårsnummeret af Baghånden udkommer i starten af April.
Deadline for indlæg er den 18. marts.

Indlæg sendes elektronisk til christina.brandt@gmail.com.

7-2-2006 - Nyt fra vinterturneringerne 

Sejr til Herlevs bedste spillere

Herlev bedste spillere vandt lørdag 5-1 i kampe over Brøndby Strand i Skinderskovhallen. Normalt skal man stille med 4 spillere, men Brøndby Strand kunne kun stille men 3. Det betød at Herlev på forhånd havde vundet to kampe og da Kenneth Larsen og Thomas Wenstrøm vandt deres singler og fælles double betød det ikke det store at Thomas Ipsen tabte sin single. Herlev indtager lige nu 2. pladsen i puljen.

3 sejre og en tabt.

Dette var status efter at der lørdag blev spillet minitennisholdkampe i Gymnasiehallen. U12 holdet Herlev 2 vandt sikkert 5-1 i kampe over TIK 2 og fører deres pulje med maksimum point inden sidste kamp mod Vedbæk. I U14 mødte Herlev 2 Tølløse. Tølløse stille med et stærkt hold der blandt andet talte en nykåret sjællandsmester. Der blev da også en svær dyst med mange tætte kampe. Desværre tabte Herlev alle kampene og slutresultat blev 6-0 til Tølløse. I U16 spillede begge Herlevs hold. Herlev 1 spillede mod Tølløse og kunne efter en masse tætte kampe se sig som samlede vindere. Slutresultat 4-2. Herlev 2 spillede ligeledes en tæt mod Holbæk og slutresultatet blev da også 4-2.

28-1-2006 - Junior SM

Følgende spillere har deltaget i dette års Junior Sjællandsmesterskab:

I single rækkerne: Cammilla Nielsen, Mikkel Larsen, Viktor Hiller, Joachim Hancke, Natalia Verdier, Emil Gufler, Kasper Regenburg, Anders Bjernå, Jacob Damgaard, Jonas Damgaard, Niclas Mørch, Patricia Verdier, Anders Michaelsen, Michael Gramtorp og Peter Bundgaard. Desuden deltog de fleste også i double. Flere af vores spillere leverede ganske udmærkede resultater.

Det lykkes Joachim Hancke at kvalificerer sig itil hovedrunden  u12 single . Natalie Verdier og Jacob Damgaard vandt også flot deres 1. runde kampe i u14. Jonas Damgaard spillede sig i en kval. finale hvor han tabte den spiller der senere blev Sjællandsmester.

Mixdoublen med Cammilla Nielsen og Mikkel Larsen vandt deres 1. runde kamp. I anden runde kom de op i mod Stephanie Jolak fra Holbæk, pt. nummer 2 i Danmark og hendes makker.

Men udover succeserne måtte nogle af vores spillere se sig slået af rigtig skrappe modstandere, blandt andet tabte Cammilla i single til en pige, der maksimum lavede 3 uprovokerede fejl. Joachim Hancke tabte i 1. runde af hovedturneringen til en modstander der var mindst et hoved højere end ham selv.

I double spillede Joachim og Magnus men tabte til sidste års nummer 2. Jonas og Niclas tabte begge til den senere vinder af turneringen.

Alt i alt har det været et rigtigt godt SM for alle.

Martin H. Andersen

26-1-2006 - Hvidovre Minitennui Tour 

Også i år står Hvidovre Tennisklun for en Minitennis Tour. Se plakaten her >>.

19-1-2006 - Træningstilbud til breddespillere

Dette er et tilbud om træning i indendørssæsonen, hvor hver enkelt træningspas vil være af 2 timers varighed. Tilbuddet gælder alle seniormedlemmer i Herlev Tennisklub.

På følgende datoer vil der være træning i indendørssæsonen: Tirsdag d. 7/2 (18-20 + 20-22), torsdag d. 16/3 (18-20 + 20-22), fredag d. 7/4 18-20 + 20-22). Princippet om 'først til mølle' gælder, max 14 deltagere pr. træning af 2 timers varighed. Gebyr pr. træningsdeltagelse 50 kr., som betales efter træningen.

Tilmeldning ved at kontakte Kristoffer Addis mobil. 25119933 eller Henrik Wagner mobil. 26794994 inden de overnævnte datoer.

Mvh Bredde udvalget

3-1-3006 - Gode juniorresultater i juleferien

Herlevs juniorer leverede nogle gode indsatser i løbet af juleferien.

I u12 leverede Jacob Damgaard en fin indsat i Hareskov/Værløse’s turnering og kom helt til semifinalen i opsamlingsrunden. Anders Bjernå, ligeledes u12, deltog i Ølstykke kategori 3 turnering og kom helt til semifinalen. I u14 vandt Jonas Damgaard sin første kamp i Hareskov/Værløse. I sin anden kamp blev han desværre skadet og tabte en ellers tæt kamp.

Julens helt store resultat kom i Ølstykke hvor Peter Bundgaard vandt turneringen for u18 spillere. På grund af afbud kom Peter direkte i semifinalen som blev en tæt kamp i 3. sæt. I finalen vandt Peter flot 6/0 6/0.

Stort tillykke til alle.

18-12-2005 - Herlev løb med medaljerne i Minitennis ...

I weekenden var 4 spillere fra Herlev Tennis deltagere i mintennisturneringen i Hvidovre. Og de gjorde sig godt bemærket. Det blev til en 1 , 2 ,3 og 4 plads til henholdvis Jonas Damgaard-Mørch (U14) , Anders Bjernå (U12), Laura Müller Hansen (U14) og Jacob Damgaard-Mørch. Godt gået af de unge spillere.

15-12-2005 - Minitennis stævne i Skinderskovhallen d. 8. Januar 2006

Herlev Tennisklub afholder oofficielt minitennisstævne i Skinderskovhallen den 8. januar 2006.

Læs mere her >> og se hvordan du tilmelder dig.

02-12-2005 - Billeder fra familie minitennisarrangement November 2005

Klik her for at se billederne.

27-11-2005 - Flotte resultater af Anders Bjernå og Jacob Damgaard-Mørch

I den forgangne weekend deltog Anders Bjernaa og Jacob Damgaard-Mørch i kategori 2 turneringen i Slagelse/Næstved. Efter nogle flotte indsatser af begge drenge tabte de i henholdsvis 1/4 finalen og semifinalen til de 2 topseedede. 

Joans Damgaard-Mørch deltog i kategori 2 turneringen i Holdbæk , og efter at have tabt i 1. runde i hovedturneringen , lykkedes det Jonas at spille sig i taberfinalen, hvor han desværre måtte strække våben. 

Flot gået af de 3 unge mænd

20-11-2005 - God sæsonstart for Herlev Tennis’ juniorafdeling.

Efter de to første indledede stævner i minitennis er det blevet til 4 guldmedaljer. Anders Bjernå, 12 år, var den første der vandt en medajle da han den 12. november i Næstved sikrede sig en flot pulje sejr. Den 20. november stod der igen Herlev spiller øverst på skamlen i Nivå/Kokkedal. 10 glade børn tog af sted og Anders Michaelsen, 16 år, Jonas Damgaard, 14 år, og Mikkel H. Larsen, 11 år, vandt alle deres puljer.

Udover de fine medaljer har alle fire spillere også sikret sig afgørende point til at komme i slutspil, der spilles 8. april i Ramsø.

Udover succesen i minitennis har Herlev Tennis også haft fine resultater ved juniorturneringer på stor bane, idet Jonas Damgaard har vundet flere kampe og nu ligger på DTF’s rangliste som nummer 104 af alle u14 spillere i Danmark.

Anders Michaelsen, Jonas Damgaard, og Mikkel H. Larsen. Klik for større billede

16-11-2005 - HIT Julekalenderen - Sælg og vind !!

HIT har i år udsendt en skrabe-julekalender med 24 felter der kan erhverves for 20 kr. hos Martin el. Helle (44446648). Få også et antal og sælg til familie og venner.

Der er præmier til de 3 personer i klubben, der sælger flest. Sørg for at sælge rigitigt mange, så du bliver en bedre sælger end naboen ... og husk at støtte de sponsorer, der reklamere på bagsiden.

Tryk på billedet ved siden af og se hele julekalenderen.

Se Herlev Tennis julekalender 2005

16-11-2005 - Ny juniortræner

Martin H.A. har som cheftræner nu tilknyttet Martin Daniali til vores trænerteam.

Martin har tidligere været træner i Hjortekær hvor han blev valgt til årets Junior på grund af hans trænergerning for dem. Han skriver selv: ” Jeg holder meget af at træne børn i tennis. Jeg tager et stort ansvar for dette arbejde, fordi jeg har til job at undervise børnene i tennis og samtidig give dem en sjov indgangsvinkel på tennissportens verden.”

Vi ønsker ham velkommen i klubben og håber at alle tager vel imod ham.

14-11-2005 - Nyt Juniorudvalg

Martin H.A. har annonceret et nyt juniorudvalg, med mange ivrige medlemmer.
Se Udvalg >>

11-11-2005 - Tag med til 60'er fest i Herlevhallen 4. februar 2006

HI afholder igen i 2006 den succesfulde 60'er fest. Lørdag d. 4 februar i Herlev hallen Du kan nu købe billet til festen via tennisklubben. Pris 175 kr pr person.

HIT råder kun over 20 billetter - så skynd dig at kontakte Søren på 20 90 21 32 hvis du er interesseret.

Program for festen kommer på http://www.herlevidraet.dk/ 

7-11-2005 - Smil, sved og skumbolde i Gymnasiehallen

Omkring 40 friske mennesker var mødt op i Gymnasiehallen i lørdags til et par timers fællesleg og minitennis. Deltagerne var ungdomsspillere og medbragte familier i alle aldre.
Læs hele Vibeke Damlunds indlæg her ...

4-11-2005 - HIT repræsenteret i SLTU's undgdomsudvalg

Herlev Tennisklub er nu repræsenteret i SLTU's ungdomsudvalg, idet Matin H. Andersen netop er trådt ind. Vi ønsker Martin god vond med arbejdet.

29-10-2005 - Tag familien til minitennis Lørdag d. 5. November

På lørdag d. 5. nov. kl. 11 kan alle juniorer tage familien med til minitennis i Gymnasiehallen. Husk indendørssko. Ketsjer kan lånes. Helle kommer med skrabejulekalendere.

29-10-2005 - Jonas Damgaard i semifinalen i U14 turnering i Vallensbæk.

I sidste weekend i efte3rårsferien deltog Jonas Damgaard-Mørch i U14 kategori 2 turneringen i Vallensbæk. Jonas vandt i 1 runde over Kristian Riese, Køge 6-2 6-0. Jonas fik walk-over over 1.seeded i 1/4 finalen og for så at tabe i semifinalen til 4.seeded Scott Carlson, HIK med 6-4, 6-2 efter at have ført 4-1 i 1.sæt.

Flot præstation af Jonas.

29-10-2005 - Baghånden er udkommet

Medlemmer, der ikke har modtaget bladet, bedes ringe til Annie 44 94 69 53

16-10-2005 - Arrangementer, Resultater og Billeder samt Medlemstilbud er opdateret

Ovenstående to rubrikker er dd. opdaterede med mange nyheder. Find dem i menuen til venstre.

4-10-2005 - Bredde tilbud: Indendørs træning

Træningstilbud fra Bredden: Tilbud om træning i indendørssæsonen, hvor hver enkelt træningspas vil være af 2 timers varighed. Tilbuddet gælder alle seniormedlemmer i Herlev Tennisklub. 

På følgende datoer vil der være træning i indendørssæsonen: Mandag d. 5/12 (18-20 + 20-22), tirsdag d. 7/2 (18-20 + 20-22), torsdag d. 16/3 (18-20 + 20-22), fredag d. 7/4 18-20 + 20-22). Princippet om 'først til mølle' gælder, max 14 deltagere pr. træning af 2 timers varighed. Gebyr pr. træningsdeltagelse 50 kr., som betales efter træningen.

Tilmeldning kan ske via tilmeldningslisten, som hænger foran indgangen til hal 1 i Skinderskovhallen eller ved, at kontakte Kristoffer Addis fra Bredde udvalget.

Mvh Bredde udvalget

3-10-2005 - Aktiviteter i efterårsferien

Almindelig træning i efterårsferien er aflyst. I stedet er der andre aktiviteter for dig, der også gerne vil spille i uge 42. Læs her >>.

3-10-2005 - Træningsplan opdateret - mangler du træning ? så se her !

Træningsplanen for juniorer er opdateret. Se den her >>.

Der er ledige træningstimer for 12 årige og ned mandage fra 15-16 og for 13 årige og op torsdage fra 15-16. For blandede aldre er der ledige pladser fredage fra 15-16 og 17-18

30-9-2005 - Baghånden kommer snart ...

... og for at det skal blive et godt klubblad, efterlyser redaktøren også DIT inlæg, gerne med billeder. Materialet sendes til Christina Brandt på e-mail christina.brandt@gmail.com.

Deadline for materiale til Baghånden er Fredag d. 7. Oktober.

29-9-2005 - Klubmestre 2005

Alle klubmestre og tilhørende finaleresultatet kan nu ses her >>.

27-9-2005 - Billeder fra Pokalfesten

Nogle af billederne fra Pokalfesten kan ses her >>. Der mangler endnu billeder fra finalekampene samt nogle fra flere fra festen.

21-9-2005 - Tilskud til eksterne turneringer

Husk tilskudsberettigede kvitteringer fra individuelle turneringer skal sendes til kassereren senest 15. okt.

21-9-2005 - Indendørstræning starter 1. Oktober

Udendørstræning for juniorer er forlænget med en uge i forhold til aktivitetskalenderen. Der er udendørstræning i uge 39. Indendørstræningen starter i Gymnasiehallen 1. okt. og i Skinderskovhallen 3. okt.

Træningsplan kan ses her >>

17-9-2005 - Nyt fra holdturneringen - Vet. 30/35+ vandt mesterskabet !

Veteren+35 holdet endnu en gang er blevet mestre!!

Vi vandt 5-3 over Hørsholm i finalen og skal næste år spille i den bedste række!! Det er lidt vildt og vi er meget spændte på hvordan det vil gå.

Tina

16-9-2005 - Vil du spille indendørs til vinter ?

Se oversigten over ledige banetimer >>>

images/ledige-banetimer.jpg (104255 bytes)

13-9-2005 - Billeder fra grillaften for juniorer og forældre

Billederne kan ses her >>.

7-2-2006 - Vinterferieaktiviteter 

Herlev Tennisklub inviterer til en lan række aktiviteter i skolernes vinterferie, sluttende af med et stort arrangement med tennis og pizza fredag d. 17 februar.

Læs mere her >>

7-2-2006 - Fastelavnsfest d. 25. februar 

Den 25. februar kl. 11-13 afholdes der Fastelavnsfest i Gymnasiehallen for alle juniorer. Fra 13-15 vil der være minitennis og fodbold for de, der har lyst. Se indbydelsen her >>.

12-9-2005 - HUSK POKALFEST PÅ LØRDAG d. 17 SEPTEMBER KL. 19:00 
Husk sidste tilmelding til årets pokalfest lørdag aften d. 17. september er på onsdag d. 14. Tilmelding på opslag i klubhuset. Festen er for HITs seniorer, større juniorer, trænere og udvalgsmedlemmer.

Hele lørdagen spilles finaler i klubmesterskabet. Kom og se på.

6-9-2005 - Er du kommende leder og kunne tænke dig at deltage i Herlev Kommunes lederakademi ?
Bestyrelsen efterlyser personer som kan tænke sig at deltage i Herlev Kommunen lederakademi.

Akademiet afholdes som tidligere i samarbejde med Danmarks Idræts- Forbund og henvender sig til nye eller potentielle ledere i foreningerne i Herlev Kommune. Aldergrænsen er 18 år.

Er du interesseret ?

 ... kontakt da venligst Søren Damgaard-Mørch for yderligere information..

6-9-2005 - Svend Lehmann Nordisk Mester for hold 2005 i Veteran 70+

Nordisk veteran-tennis landskamp

Svend Lehmann fra Herlev Tennis - blev Nordisk mester for hold H70+. Ganske vist tabte han to 1. singler, men holdet slog i 1. runde Finland med 2-1, og i finalen Norge med 2-1.

Det var første gang i de Nordiske veteranmesterskabers 26-årige historie, Danmark vandt denne aldersgruppe for mindst 70-årige herrer.

Svend var i første omgang lidt skuffet over sin egen indsats, men i den sidste ende stolt på holdets vegne.

Venlig hilsen Søren Damgaard-Mørch

5-9-2005 - Afslutning for Juniorer - Søndag den 18. september kl. 14 - 16
Husk juniorafslutning søndag d. 18. september kl. 14-16 i klubhuset. Medbring ketsjer. Tilmelding på opslag i klubhuset eller til din træner.

Tilmeldingsblanketten finder du her >>.

2-9-2005 - For Torsdags Hyg Ind-spillere - Søndag den 18. september kl. 17 
Afslutning udendørstræning kl. 17:00. Bagefter ca. kl. 19:15 er der fælles spisning med en let anretning.
Pris for hele arrangementet 30, - kr.

2-9-2005 - Grill-aften for alle medlemmer torsdag d. 8. September

GRILLAFTEN: For alle klubmedlemmer Torsdag den 8. september fra kl. 20:00 Medbring selv kød og tilbehør; salat og brød kan købes for 20, - kr.

29-8-2005 - Billeder fra Herlev Festival

Herlev Tennisklub var også i år repræsenteret på Herlev Festival'en med minitennis. Se billederne her >>

25-8-2005 - Svend Lehmann på det danske Tennislandshold !

På HIK anlæg på Hartsmannsvej afvikles i denne weekend fredag d. 26  til søndag d. 28 august de  nordiske mesterskaber for landshold. Svend Lehmann , der fornylig blev Danmarks mester i 70 + , er nu også blevet udtaget til dette landskampstævne.

Tillykke med udtagelsen og held og lykke.

24-8-2005 - Tennisspil og familie Grill-aften Fredag d. 2. Sept. kl. 18

Ungdomsafdelingen indbyder til tennisspil og grill-aften
fredag d. 2. september.

Læs indbydelse og hent tilmeldingsblanket her >>

OBS: Tiddspunktet er kl. 18:00

24-8-2005 - Tilmelding til Juniortræning

Der udsendes i disse dage brev til alle juniorer med tilbud om vintertræning og vinterens aktivitetskalender. Juniorer, der ikke har modtaget brevet tirsdag d. 30. august bedes ringe til Annie Søernsen 44946953.

Brevet kan også ses her, lige som aktivitetsplanen er opdateret.

12-8-2005 - Nyt system til banereservation

Læs mere om indførelsen af det nye, internetbaserede reservatioonssystem her >>

10-8-2005 - LaLAndia tur for Juniorspillere

Der er udsendt endelig tilmelding til Lalandiaturen til alle HITs juniorer. Indbydelse og tilmeldingsblanket kan også ses her >>.

Tilmelding senest 15. august 2005.

Mvh Annie

10-8-2005 - Tag med til DM-finalerne i Tennis lørdag d. 13. August

Lørdag den 13. august spilles der finaler i Danmarksmesterskabet i tennis. Tag med ind og se dansk toptennis, hvor blandt andet stortalenterne Caroline Wozniacki og Frederik L. Nielsen har meldt deres ankomst.

Det bliver en hyggelig og inspirerede dag. Kampene bliver spillet på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej lige ved KB-Hallen.

Vi mødes ved tennis klubben kl. 11 og tager samlet og følges hjem igen. Arrangementet kommer til at koste 50kr som betales ved klubben. Udover entré dækker udgiften også togbillet og en is.

Tilmeld dig til Martin (mob.nr.: 21637090 eller matin.h.andersen@tiscali.dk) Forældre er også velkomne.

7-8-2005 - Svend Lehmann danmarksmester 2005 i Veteran 70+

Som man kan læse i denne uge i Herlevbladet, har Svend Lehmann vundet DM for Veteraner 70+. Et stort tillykke til Svend.

Læs mere her >>.

17-7-2005 - Tilmelding til klubturnering 2005 senest 3. august.

Så er det på tide at tilmelde dig til årets klubmesterskab. Seneste tilmelding 3. august. Single 40,- kr og double 30,- kr. per spiller, der indbetales på klubbens girokonto. Husk navn, nummer og tilmeldte rækker.

Se opslag med tilmeldingslister og regler i klubben.

14-7-2005 - Herlevspiller vandt U12 juniorturneringen Espergærde Open

I denne uge har 3 juniorer fra Herlev Tennis deltaget i kategori 2 turneringen i Espergærde.

Jonas Damgaard-Mørch vandt sin første kamp i U14, for så at tabe i kvartfinalen til Michael Raagaard, Hjortekær , 6-2, 6-1.

Anders Bjernaa og Jacob Damgaard-Mørch tabte begge i første runde i U12 , for derefter begge at spille sig i Taberfinalen.

Undervejs spillede de flere rigtigt gode kampe.

I finalen vandt Anders 6-0, 6-2 efter en god kamp , med mange lige partier.

Stort tillykke til Anders - og flotte præstationer af alle 3.

13-7-2005 - Herlev Open uge 31

I uge 31 (1-6 august) erHerlev Open for juniorer. I år med rekordstort deltagerantal. De fleste baner vil være bookede formiddag og eftermiddag. Endeligt program foreligger i uge 30.

Annie Sørensen, Ungdomsudvalget

13-7-2005 - Kommunale sommeraktiviteter i uge 30

I uge 30 (25-29 juli) afholdes kommunal sommeraktivitet for skolebørn. I den forbindelse er bane A, B, C og D optaget fra 10-12 og 13-15.

Annie Sørensen, Ungdomsudvalget

9-7-2005 - Venskabskamp mod AB d. 11. August

Der er aftalt venskabskamp for motionister mod AB torsdag d. 11. august. Kampen spilles på AB's baner. Der er returkamp hos Herlev i September.

Se opslag i klubben.

4-7-2005 - Betaling for indendørs tennis i Skinderskovhallen 2005 / 2006

Så er girokortene til betaling af indendørsbaner til vinter udsendt. Fra i år betales det fulde beløb for hele sæsonen senest 1. august. Prisen er 3.200,- kr for minimum 30 A-timer og 2.000,- kr for minimum 30 B-timer.

Ledige timer annonceres i klubhuset til august. Spørgsmål til Morten Yding 44531334.

GRILLMAD - UHMM !

20-6-2005 - Vi tænder grillen torsdag den 7. juli kl. 20:00

Vi tænder atter grillen og hygger os torsdag den 7. juli fra kl. 20:00 efter Torsdags-hygind.

Medbring selv kød og tilbehør. Det er muligt at købe salat og brød for 20, - kr.

Vel mødt !

Mvh. Henrik

19-6-2005 - Vi gentager successen og tænder grillen tirsdag den 28. juni

Vi gentager successen og tænder grillen tirsdag den 28. juni fra kl. 19:00 - 23:00. Medbring selv kød og tilbehør. Det er muligt at købe salat og brød for 20, - kr.

Vel mødt !

Mvh. Henrik

10-6-2005 - Grill-aften torsdag d. 16. juni

Der holdes Grillaften torsdag den 16. juni fra ca. kl. 19:00. Medbring selv kød, tilbehør, salat og brød. Evt. Salat samt brød kan købes for 20, - kr.
Vel Mødt !
På vegne af HI Tennis, Henrik Wagner

3-6-2005 - DM for Danske Tennis Veteraner

Danske Tennis Veteraner og DTF afholder Udendørs Mesterskaber 23. - 29.juli 2005 i Aalborg. Tilmelding senest torsdag d. 16. juni. Læs indbydelsen her >>

30-5-2005 - Træningsplan opdateret

Den aktuelle træningsplan er for juniorer er nu opdateret. Læs under Træning/Træningsplaner.

Alle træningsgebyrer - der betales ud over kontingentet - er nu gjort tilgængelige under Kontingent, Gebyrer og Indmledelse.

30-5-2005 - Referat fra 1. holdets kamp mod Næstved

Læs Christinas referat fra seneste holdkamp her >>

25-5-2005 - Referat fra holdkampe

Læs Carsten Bjernå's referat af holdkampen i U12 M/K let øvede mellem Herlev og Espergærde under Juniorhold eller klik her >> 

Læs også om 1. holdet under Seniorholod eller klik her >>

8-5-2005 - Møde for juniorer og forældre torsdag d. 12. maj kl. 19:00

Juniorafdelingen afholder møde for forældre og juniorer torsdag d. 12 maj kl. 19 i klubhuset Ettehavevej.

5-6-2005 - Læs referaterne for søndagens U12 og U16 holdkampe

Referaterne er opdateredes og kan læses under juniorhold.

4-5-2005 - Datoer for breddetræning i Skinderskovhallen.

Se datoerne for breddetræning om mandagen i Skinderskovhallen under Senior / her >>

4-5-2005 - Opstartsmøde i klubhuset torsdag d. 12/5 kl. 18:00.

Der afholdes opstartsmøde i klubhuset på Ettehavevej, torsdag d. 12/5, kl. 18.00. Alle nye og viderekomne seniormedlemmer er velkomne.

Efter selve mødet indtager vi banerne indtil kl. 20.30.

Kom og vær med til dette møde, som vil informere dig om træningen og kommende aktiviteter. Tilmeld dig på opslagstavlen under bredden eller kontakt Kristoffer Addis 25 11 99 33.

Mvh Breddeudvalget.

Ps. Mødet vil blive gennemført uanset vejret.

4-5-2005 - Opfordring fra breddeudvalget.

Breddeudvalget opfordrer alle medlemmer til at deltage i klubbens mange tilbud om forskellige aktiviteter. Hold øje med opslagstavlen ved indgangen til klubhuset, hvor der vil være mulighed for, at tilmelde sig. Derudover opfordrer vi til at læse vores fremrangende klubblad "Baghånden".

Kom & vær med!!!

2-5-2005 - Billeder fra standerhejsningen 2005

Se billederne fra standerhejsningen under 'Arrangementer, resultater og billeder'.

Så er standeren hejst og sæsonen startet,

2-5-2005 - Planer for sommerens juniortræning er nu helt færdige

Læs under Træning/Træningsplaner hvornår du skal træne i sommersæsonen.

27-4-2005 - Standerhejsning lørdag d. 30. April kl. 10.00

Som sædvanligt begynder vi udensdørssæsonen den sidste lørag i April måned.

Der er standerhejsning kl. 10.00 og efterfølgende spilles Transocean Cup, hvor alle kan være med.

Husk ketcheren.

21-4-2005 - Åbent hus arrangementer i uge 18

Herlev Tennisklub indbyder til Åbent Hus arrangement i uge 18, hvor alle interesserede fra 5 år og op kan få lejlighed til at prøve at spille tennis.

Læs indbydelsen og åbent-hus tidspunkterne her >>

21-4-2005 - Tennis legestue for de 5-7 årige med familie

Sidste års success, tennis legestuen for de 5-7 årige, genoptages i år, og endnu en gang med Connie Petersson som den drivende kraft. Foreløbig er afsat 4 søndage i maj måned fra 9:00 - 10:00. Læs mere om arrangementet og om hvordan du tilmelder dig her >>

Læs indbydelsen til Tennislegestue maj 2005 her.

20-4-2005 - Indbydelse til SM for seniorer, veteraner og motionister

Seniorer spiller fra 28. maj med finaler 19. juni. Tilmelding 4/5. Læs her >>

Veteraner spiller fra 4. juni med finaler 19. juni. Tilmelding 12/5. Læs her >>

Motionister spiller fra 4. junij med finaler 19. juni. Tilmelding 13/5. Læs her >>

Finalestævnet afholdes i Køge Tennisklub.

12-4-2005 - Nyt fra Breddeudvalget

På standerhejsningsdagen vil der være mulighed for at tilmelde sig flere aktiviteter for sommersæsonen. Igen i år er der både tirdags-, tordags- og formiddags HYG-IND, så hold øje med opslagstavlen eller kontakt en fra breddeudvalget på standerhejsningsdagen og bliv tilmeldt. Derudover opfordrer vi til at læse breddeudvalgssektionen i det kommende klubblad "Baghånden".

12-4-2005 - Vær aktiv ... meld dig til Breddeudvalget

Vær aktiv i klubben og bliv en del af fællesskabet ved en aktiv indsats i breddeudvalget i det omfang, der passer dig. Håber at høre fra dig, da breddeudvalget godt kan bruge en ekstra hjælpende hånd, som kan være netop dig.

11-4-2005 - Nyt fra Super-Senior Udvalget ... SE HER !!

Som andet indlæg på 1½ år under rubrikken 'Aktuelt/Fra udvalg og medelemmer' (det første indlæg var også fra Superseniorudvalget) kan man nu læse, hvorfor Svend Lehmann's til standerhejsningen vil bære en nyupudset bronzemedalje.

Læs også andre spændende beretninger fra Svends hånd ved at slå op på 'Aktuelt/Fra udvalg og medelemmer/Nyheder fra Superseniorudvalget April 2005'

8-4-2005 - Juniornyheder og tilmelding til træning / Aktivitetskalender opdateret

Tilmeld dig til sommerens træning ved at udfylde og aflevere den fremsendte blnaket til dine trænere. Du kan også finde indbydelse, juniornyheder og blanket for tilmelding til træning under menupunktet Junior/Juniorinfo under afsnit Træning >>.

Læs også aktivitetskalenderen under menupunkt Junior/Aktiviteter.

5-4-2005 - Tenaro - ny ink med tennisnyheder

I menuen under 'Tennislinks' er indsat en link til en nyhedsside med tennisnyheder. Siden drives på privat initiativ. Klik på 'Tennislinks' / 'Tenaro nyheder'.

22-3-2005 - Læs beretning fra den ekstraordinære GF 2005

Såvel referat fra den ordonære som den ekstrtaordinære generalforsamling  kan nu læses på "Sørens Hjørne".

17-3-2005 - Billeder fra Tennis by Night 2005

kan ses her >>

8-3-2005 - Banetimer aflyst i begge haller fredag d. 11. marts 18-24.

Fredag d. 11. marts kl. 18-24 Holder Herlev Tennis juniorafdeling Tennis by Night og almindelige banetimer i hal 1 og 2 er aflyst.

Venlig hilsen Ungdomsudvalget

15-3-2005 - Læs referat og beretning fra den ordinære GF 2005

Referat fra generalforsamlingen 2005 samt formandens beretning kan nu læses på "Sørens Hjørne".

7-3-2005 - Husk breddetræning i Skinderskovhallen d. 7 og d. 18 april.

Husk!!! Breddetræning i Skinderskovhallen d. 7 april (kl.18-20) og d. 18 april (kl.20-22).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så ring til Kristoffer Addis eller Henrik Wagner og tilmeld dig til en eller begge af disse to sidste træningslektioner inden udendørssæsonen starter. (Begrænset tilmelding).

Mvh Breddeudvalget

7-3-2005 - Referat fra minitennisturnering i Hvidovre søndag d. 6. marts

Læs referat fra fællestur til minitennisturneringen i Hvidovre her >>

2-3-2005 - Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling torsdag d. 17/3 kl 19.00 i Skinderskovhallen

Se indkaldelsen her >>

22-2-2005 - Forslag til vedtægtsændringer

I forbindelse med den ordinære generalforsamling har bestyrelsen foreslået ændring af vedtægterne vedrørende pædofili politik.

Forslag til vedtægtsændringer (se §9 og §10) er markeret med rødt i vedlagte tekst >>

11-2-2005 - Billeder - og referat - fra Fastelavnsfesten er nu parat ...

Billederne fra fastelavnsfesten i Gymnasiehallen kan nu ses under 'Arrangementer, Resultater og Billeder'.

Glemte sager til fastelavn:

Efter fastelavn og U10 kampene mod Ramsø og Hjortekær var der glemt en sort fingervante og en blå hummel-træningtrøje str. 8 i gymnasiehallen. De glemte sager kan afhentes ved henvendelse til Annie.

Billeder fra Fastelavn 2005
6-2-2005 - Fællestur til minitennisturnering i Hvidovre d. 6. Marts

Michelle og Martin arrangerer fællestur til minitennisturnering den 6 marts

Tilmelding til din træner senest 27/2.

Læs invitation og om hvordan du tilmelder dig her >>.

6-2-2005 - Minitennistræning aflyst indtil 9. april

Desværre skal gymnasiet bruge gymnasiehallen i februar-marts så der er først minitennistræning igen i april - første gang 9. april. I stedet arrangeres en fællestur til en minitennisturnering i Hvidovre.

Læs planerne for resten af sæsonen her >>

4-2-2005 - Indkaldelse til generalforsamling mandag
d. 28. februar kl. 19:00 i Skinderskovhallen

HIT afholder ordinær generalforsamling Mandag d. 28. februar 2005 kl. 19:00 i Skinderskovhallen. Læs indkaldelsen her >>.

Se også de opstillede kandidater her >>

2-2-2005 - Kom til Fastelavn på lørdag d. 5/2 i Gymnasiehallen

Lørdag d. 5 februar kl. 11 er der fatelavnsarrangement i Gymnasiehallen for alle HIT's juniorer. Vi håber, at se rigtig mange deltagere, udklædte naturligvis.

Pris: 20 kr.

Samme dag kl. 13 spiller U10 holdkamp i minitennis. Kom og se på.

Hilsen Annie

1-2-2005 - Jim Vårdal forlader DTF

Efter mange år som turneringskonsulent i Dansk Tennis Forbund og som organisator af dansk elitetennis og Davis Cup, har Jim søgt nye udfordringer per 1. marts uden for DTF.

Vi ønsker Jim held og lykke i sit nye arbejde.

Niels Badstue.

30-1-2005 - Sejer til herreholdet

Vores herrehold (og eneste seniorhold i vinterens turneringer) vandt 4-2 på udebane over Hareskov/Værløse. Holdet består af Nicolai, Kenneth, Thomas Ipsen og Michael Dupont. Vi vandt 1+2 HS samt de to HD.

Holdet ligger nu nr 4 i puiljen med 8 hold. Se reultater på Infosport her >>.

23-1-2005 - Guld til Anders Bjerå i U12 minitennis

Anders Bjerå vandt guld i U12 rækken i den åbne individuelle minitennisturnering i Næstved i lørdags.

STORT TILLYKKE til Anders

Anders Bjerå, Vinder i Næstved i U12 minitennis

21-1-2005 - Så er der mulighed for at opleve de bedste spillere på Sjælland

når der afvikles finaler i SM inde på søndag den 23/1.

Seniorerne spiller i Hillerød Tenniscenter. De første finaler starter kl. 10.

U/12+14 spiller i Ølstykke, u/16+18 spiller i Vallensbæk.

Se programmerne på SLTU's hjemmeside.

21-1-2005 - Tilbud til de, der vil deltage i SLTU's unionstræning.

Der er træning følgende datoer:

29/1 i Hørsholm/R. 30/1 i Hørsholm/R, 6/2 i Ballerup 26/2 i Hørsholm/R. 27/2 i Hørsholm/R. 6/3 i Ballerup 13/3 i Ballerup 20/3 i Ballerup.

I første omgang skal interesserede blot sende en mail til SLTU på post@sltu.dk, men inden så længe er det meningen at man skal kunne tilmelde sig på SLTU's hjemmeside.

Mvh Kurt Søndergaard tlf. 56 14 95 99 www.sltu.dk 

14-1-2005 - U12 Minitennis holdkamp 15/1 flyttet

TIK kan alligevel ikke spille i Herlev lørdag eftermiddag kl 16, da de spiller individuel turnering i Faxetil kl. 16. Kampen bliver udsat til lørdag d. 9. april kl 14. 

U12 spillerne opfordres til at komme til normal minitennistræning i Gymnasiehallen kl. 12.

Se den opdaterede spilleplan  her >>.

7-1-2005 - Holdturnering i Minitennis

I holdturneringen for minitennis spilles en del stævner i Gymnasiehallen. Se planen over hjemmekampe her og mød op og hep på vores spillere.

7-1-2005 - Billeder far juleafslutningen 2004

i Gymnasiehallen kan nu ses under 'Arrangementer, Resultater og Billeder'.

31-12-2004 - Tilbud om breddetræning februar - april 2005

Der vil igen i år være mulighed for indendørstræning i perioden februar til april måned i Skinderskovhallen, hvor alle nye- som øvede kan skrive sig på opslaget ved indgangen til bane 1 i Skinderskovhallen.

Følgende datoer: Mandag d. 7/2(kl. 18-20), tirsdag d. 8/3(kl.18-20 og 20-22), torsdag d. 7/4(kl.18-20) og mandag d. 18/4(kl.20-22).

Træningen vil være teknisk træning med spiløvelser, som vil blive instrueret af Henrik Wagner og Kristoffer Addis. Eventuelle spørgsmål kan rettes til sidstnævnte på mo: 25119933.

30-11-2004 - Ledige haltimer - SE HER !

Der er et antal haltimer ledige for resten af sæsonen til indendørs spil i Skinderskovhallen. Banerne er granulatbaner, der giver samme type spil indendørs, som du er vant til fra de udendørs baner.

De ledige timer udlejes efter først-til-mølle princippet. Se hvilke timer, der er ledige, og hvad de koster under 'Praktisk Info'/'Vintertennis'.

26-11-2004 - Minitennisturneringer i Hvidovre Tennisklub

Hvidovre Tennisklub arrangerer mange individuelle minitennis turneringer. Læs mere på Hvidovres hjemmeside under 'TURNERING' / 'MINI'

22-11-2004 - Billeder fra Minitennis med familie lørdag d. 13-11-2004

Læs referatet og se billederne fra minitennis familiedagen lørdag d. 13. November i Gymnasiehallen. Læs under Aktuelt/Arrnagementer, Resultater og Billeder >>

22-11-2004 - Baghånden er udkommet

Baghånden er nu udsendt til alle HIT-medlemmer. Har du ikke modtaget den, kan du ringe til Annie Sørensen tlf. 44 94 69 53. Hilsen Annie

5-11-2004 - Minitennis er aflyst lørdag d. 4. december

Da Herlev Gymnasium skal bruge hallen lørdag d. 4. december, er minitennis og konditræning aflyst denne dag. Dette fremgår også af den opdaterede aktivitetskalender for juniorer.

2-11-2004 - Information om individuelle turneringer opdateret

Siden om individuelle turneringer er nu opdateret, således at du her kan finde de aktuelle informationer om individuelle turneringer på stor bane, om minitennis turneringer og om kampspilstævner.

Læs under menupunktet Turneringer/Individuelle

2-11-2004 - Nyhedsbrev til juniorer

Der er nu til juniorer på vintertræning udsendt brev med girokort, der bedes betalt sensets 15. november 2004. Juniorer, der træner i Skinderskovhallen eller Gymnasiehallen og ikke har modtaget dette brev, bedes ringe til Helle 44 44 66 48.

Læs nyhedsbrevet her >> eller under siden Juniortræning.

25-10-2004 - Flotte minitennis resultater i weekend'en

Anders Bjernå vandt i weekenden minitennisturneringen i Hvidovre. Anders vandt først begge sine kampe i den indledende pulje i U12. Dernæst efter hård fight vandt Anders sin semifinale. I finalen var der ingen tvivl - Anders vandt 3-1 over Oscar-Ivo Skolmen, Hvidovre.

I samme turnering blev Jacob Damgaard-Mørch nummer 3 i U12 og Jonas Damgaard-Mørch nummer 3 i U14.

Flot fight af alle 3.

24-10-2004 - Aktivitetskalenderen er opdateret

Se den opdaterede aktivitetskalender her >>.

7-10-2004 - Tilskud til sommerens individuelle turneringer indberettes NU !

Husk at tilskudsberettigede kvitteringer fra individuelle turneringer skal sendes til Max senest 15. okt.

7-10-2004 - Aflyste træningstimer i Gymnasiehallen og i Skinderskovhallen

Husk minitennis i Gymnasiehallen er aflyst lørdag d. 9. okt og lørdag d. 16. okt. pga. efterårsferie.

Træning i Skinderskovhallen er aflyst i efterårsferien.

Juniorer kan reservere baner til selvspil i juniortræningstiderne. Se opslag i Skinderskovhallen.

29-9-2004 - Træningsplanerne er opdateret

og burde nu være korrekte. Se under "Træning / Træningsplaner"

29-9-2004 - U18 Holdet månedens sportsprofil

HI Tennis U18 Drenge hold blev sjællandsmestre i deres række August og er på baggrund heraf også udnævnt til Månedens Sportsprofil. Læs mere under "Aktuelt/Arrangementer, resultater og Billeder" eller klik her >>. Læs også i Herlevbladet 29/9 2004.

Et stort tillykke til U18 holdet.

23-9-2004 - Slut på udesæsonen 2/10

Klubhuset Ettehavevej 6 lukkes lørdag den 2. oktober kl. 10:00.

21-9-2004 - Ketchere til salg under 'Medlemstilbud'

Nicolai har et antal lettere brugte ketchere til salg. Læs under 'Medlemstilbud'.

21-9-2004 - Lederpokalen 2004 til Helle Bovin

Helle Bovin har modtaget Lederpokalen for sit store arbejde i klubben.

Helle har arbejdet i Ungdomsudvalget og forestået minitennis for de yngste. Desuden har Helle etableret formiddags hygind og SFO samarbejde. Helle kunne desværre ikke deltage i klubfesten, hvorfor Helle har fået overbragt pokalen på bestyrelsesmødet d. 1 september.

Indlægget er også i 'Sørens Hjørne' >>

21-9-2004 - Uddannelse til vores nye cheftrænere

Michelle Førstø og Martin H. Andersen - vores nye Cheftrænere - er blevet optaget på Idrætlederuddannelsen i Herlev.

Indlægget er også i 'Sørens Hjørne' >>

20-9-2004 - Billeder fra finaledagen og pokalfesten

kan nu ses via menupunktet 'Arrangementer, Resultater og Billeder' eller klik her >>

15-9-2004 - Læs Henriks indlæg om venskabskampen Herlev-AB d. 9. September

via menupunktet 'Arrangementer, Resultater og Billeder' eller klik her >>

13-9-2004 - Læs om Juniorafslutning 2004

Referat og billeder fra juniorafslutningen 2004 er nu parate. Se billeder af junioir klubmestrene via menupunktet 'Arrangementer, Resultater og Billeder' eller klik her >>

11-9-2004 - Indendørstræning starter Mandag d. 13. september

Juniorer BEMÆRK:

Indendørstræningen i Skinderskovhallen starter allerede Mandag d. 13. september. Bemærk også, at minitennistræningen i Gymnasiehallen først starter lørdag d. 2. oktober.

10-9-2004 - Ændring i cheftrænerrollen

Fra indendørstræningens begyndelse har Michelle og Martin overtaget ansvaret for juniortræningen medens Nicolai varetager 1. holdstræningen.

Helle og Connie har fremdeles ansvaret for minitennis.

Se også under Træning.

8-9-2004 - Program for Juniortræning vinteren 2004 / 05

Programmet for junior vintertræning kan nu ses under træning/træningsplaner.

Se også folderen om Minitennis.

3-9-2004 - Husk Finaledagen for Klubmesterskabet på Lørdag 4/9.

Læs programmet for finaledagen her >>

Husk klubfest lørdag kl. 19:00.

23-8-2004 - Juniorafslutning Søndag d. 12. September

Se invitationen her >>.

Tilmelding på opslag i klubhuset.

19-8-2004 - Herlev U16 vinder protest mod Hedehusene

U16 holdet har vundet en protest mod Hedehusenes brug af ulovlig spiller.

Læs mere under Holdkamp nyt / U16.

17-8-2004 - VINTERTRÆNING - Læs om tilmeldingen her !

Afslutningen på sommersæsonen nærmer sig, og du skal nu tilmelde dig til vintertræningen senest 27. august.

Du har allerede modtaget invitationen i et brev, men kan også læse den under træning, hvor du også kan downloade tilmeldingsblanketten i Word format.

13-8-2004 - Alle baner lukkes mandag d. 16/8 kl. 7:00 og genåbnes tirsdag d. 17/8 kl. 15:00.

På grund af reparation af vandrør, er alle baner lukket fra og med mandag d. 16/8 kl. 7:00 til og med tirsdag d. 17/8 kl. 15:00.

Se opslag i klubhiset underskrevet af halinspektøren.

13-8-2004 - Loppemarked ved tennisanlægget lørdag d. 21/8 kl. 10-12

Loppemarked ved Tennisanlægget. Lørdag den 21.8.2004 kl. 10:00 - 12:00. Efterfølgende serveres en let anretning for dem der har stadeplads.

Stadepladser koster 50, - kr. for en enkelt og 75, - kr. for en dobbelt. Har man ikke mulighed for at stå ved en stadeplads, men har noget man gerne vil donere til lejligheden, kan Henrik Wagner kontaktes på telefon 26 79 49 94 for indlevering af effekterne.

Med venlig hilsen Bestyrelsen

10-8-2004 - Juniorer læs her: Så er træningen startet igen

Eftersommerens træning startede mandag d 2/8, så dette er en lille reminder til alle, der ikke har læst aktivitetsplanen !

Hvis du efter ferien har fået nyt skema , og derfor måske ikke kan komme til træning som før ferien , bedes du sige det til cheftræneren. Dette skal ske enten til en træning, hvor han selv er til stede, eller du kan træffe ham alle dage 14.30-18 på Ettehavevej. Ellers ring 20890801.

Husk en vigtig ting: Cheftræneren kan ikke gætte sig til at du måske har fået nyt skema. Det er dit anvar at meddele dette !

Mvh Nicolai Olsen, Cheftræner , Herlev Tennis

9-8-2004 - Rubrikken "Holdkamp nyt" er opdateret

6-8-2004 - Grill-aften for juniorer, forældre og søskene lørdag d. 14. august kl 18:00

OBS! Dato og tid ændret p.g. af sammenfald med holdkamp.

Juniorafdelingen har taget initiativet til en fælles grill-aften lørdag d. 14. august, hvor grillen bliver tændt kl. 18:00.

Læs invitationen her >>.

Spørgsmål til Annie på tlf. 44 94 69 53

5-8-2004 - Menupunktet "Senior/Aktiviteter" er opdateret

1-8-2004 - Læs Patrick's Jonas' referat af sommer-camp'en på Helenekilde

Patrick og Jonas fortæller om sommer-camp'en på Helenekilde. Læas den under "Aktuelt / Arrangementer, resultater og billeder" eller klik her >>

1-8-2004 - Herlev Open 2004 slut

Se billederne fra Herlev Open under "Aktuelt / Arrangementer, resultater og billeder" eller klik ind på Herlev Opens hjemmeside.

30-7-2004 - Herlev Open 2004 slut

Så er Herlev Open 2004 slut. Turneringen blev tilsmilet af sol og godt vejr, der blev varmere og varmere som ugen gik. Turneringen blev afviklet uden problemer og til alles tilfredshed.

Selv om vi optog mange baner, hørte jeg kun få klager fra formiddagsmedlemmer over, at det var svært at få baner. Allerede fra onsdag var der da også 2 ledige baner til rådighed, og disse var aldrig booket samtidigt.

Turneringsledelsen takker for medlemmernes forståelse for turneringens banebehov i dagtiden 9 - 18 og ser frem til en lige så gnidningsfri afvikling til næste år.

Turneringsledelsen.

Information om Herlev Open 2004 uge 31

I den kommende uge, nærmere bestemt mandag - torsdag, spilles den årlige juniorturnering 'Herlev Open'. Dette betyder, at de fleste af banerne vil være optaget til turnering i dagtimerne, således at f.eks Torsdag formiddags hygind ikke kan spilles denne uge.

I tilfælde af regn eller andre forsinkelser, kan turneringen have behov for baner på andre tidspunkter end de reserverede, og vi håber at øvrige medlemmer vil vise forståelse for at Herlev Open har fortrinsret til banerne i turneringsugen.

Såfremt Herlev Open ikke har behov for alle de reserverede baner, typisk på slutningen af dagen, vil disse naturligvis kunne bruges af klubbens øvrige medlemmer. Spørg turneringsledelsen på dagen.

Besøg Herle Opens hjemmeside.

Præmier sponsoreres af
Herlev Bladet
og Transocean Sport A/S

Informationer om baner m.v. er opsat som opslag på banereservationstavlerne, men kan også læses her >>.

Alle medlemmer er velkomne til at komme og se på kampene. Finaler spilles torsdag kl. 12:00 i alle rækker. Præmieuddeling her efter ca. kl. 14.

25-6-2004 - Husk Brunch lørdag 26/6 og søndag 27/6 kl. 9-11

Køkkenchefen (Henrik) tilbyder BRUNCH i klubben lørdag 26/6 og søndag 27/6 kl. 9-11 for kun 30,- kr. per person.

25-6-2004 - Tennis Legestuen fortsætter til August

Tennislegestue for de mindste fortsætter 8-15-22-29 August fra 9.00 - 10.00.

Læs mere her >>

21-6-2004 - Klubmesterskaber 2004

Husk at melde jer tl klubmesterskaberne snest 19. juli. Der er rækker til alle. Læs reglerne på opslag i klubben, hvor også tilmeldingslisterne hænger.

15-6-2004 - Venskabskampen mellem AB og Herlev.

Referat af den netop afholdte venskabskamp mellem AB og Herlev kan nu læses under menupunktet Arrangementer, Resultater og Billeder.

9-6-2004 - Tur i Hjortespringbadet Fredag 18/6 - juniortræning aflyst denne dag.

Fredag den 18. juni, der den sidste træningsdag før sommerferien, bliver de tørre tennisbaner skiftet ud med Hjortespringbadets våde vand.

Se mere her >>

8-6-2004 - Medlemstilbud.

Rubrikken Medlemstilbud er opdateret. Følg med i tilbudene og gør evt. selv brug at den gratis salgs- og købsmulighed.

8-6-2004 - Indendørs breddetræning til august.

Mandage og tirsdage i August måned tilbydes breddetræning indendørs i Skinderskovhallen til nybegyndere ig øvede.

Du kan læse mere her samt melde dig på opslag i klubhuset.

8-6-2004 - Wagners køkken meddeler:

Fodboldaften Fredag den 18. juni kl. 18:00 Danmark - Bulgarien.
Dagens menu er Lagsagne incl. en øl/vand eller et glas vin pris 50, - kr.

8-6-2004 - Kom og støt dit 1. hold på lørdag d. 12/6

Mød op og støt Herlev´s 1. hold  i SjællandsSerien lørdag den 12. juni fra kl. 09:00 i kampen mod Roskilde. På samme tid spiller Veteran 35+ mixhold mod Holbæk 2.
Der bydes på kaffe samt kage til de fremmødte.

1-6-2004 - Ranglister for ikke-holdspillere.

Du kan nu teste dig mod andre spillere i klubben, og du kan finde nye makkere at spille med. Skriv dig på ranglisterne, der er ophængt på opslagstavlen i klubhuset, og spil dig op på listen ved at udfordre ovenstående eller bliv udfrodret at spillere længere nede på listen.

1-6-2004 - Sommercamp 2004.

Der er kommet 16 tilmeldinger til Sommercamp 2004, hvilket er tæt på de maks 20, der var plads til. Nærmere information følger til deltagerne.

26-5-2004 - Læs hvordan holdene klarer sig

På hjemmesiden kan du i højre kolonne nu finde en ikon med navnet 'Holdkamp nyt'. Ved at følge denne kan du følge med i, hvorledes det går klubbens hold under den aktuelle sæson.

Vi håber, at holdkaptajner eller de til kampene medbragte tennis-journalister vil fremsende fyldige beskrivelser af de spillede matcher.

17-5-2004 - Ny dato for sommerfest er lørdag d. 12/6.

Det har desværre været nødvendigt at ændre dato på sommerfesten, da mange tilsyneladende ikke kunne deltage her i Kristi Himmelfart ferien.

Ny dato er Lørdag d. 12. juni kl.18:00. Tilmelding på opslag i Klubhus.

14-5-2004 - Venskabskamp AB – HERLEV Torsdag den 10. juni kl. 18:00.

Primært for Tirsdags / Torsdags Hyg Ind-spillere. Tilmelding på opslagstavle i klubhus.

14-5-2004 - Træning for 18 – 25 årige, som ikke spiller på hold.

Finder sted på anlægget på Ettehavevej Fredag den 4. juni kl. 18:00. Tilmelding på opslagstavle i klubhus.

14-5-2004 - Breddetræning - ekstra.

Fik du ikke meldt dig til træning, så er der en ny chance. Ekstra runde fra 19.maj kl. 18:00 og indtil 16. juni. Ny medlemmer tilbydes 4 gange gratis indendørstræning og 2 gange gratis udendørs træning torsdage. Tilmelding i klubhuset.

10-5-2004 - Spilletidspunkter for hjemmehold 2004

Spilletidspunkter for hjemmekampe for samtlige hold i holdturneringen sommeren 2004 kan ses under hhv. juniorhold og seniorhold (Excel regneark).

10-5-2004 - Seniorsider opdateret.

Seniorsiderne er blevet opdateret med forårets aktiviteter. Samtidigt er siderne lagt om, således at junior- og seniorinformationen følger samme koncept.

3-5-2004 - Reglement for holdturneringen 2004

SLTU's reglement for holdturneringen 2004 kan nu læses under opslagene for hhv. junior- og seniorhold.

2-5-2004 - Timelding til Tennis Sommer-Camp på Sankt Helene Centret i Tisvildeleje senest 17. maj.

Nu er det aktuelt med tilmelding til årets tennis  sommer-camp. Det skal ske senest 17. maj til Helle Bovin, men da der max er 20 pladser, er det først til mølle ...

Læs indbydelse, pris og tilmelding her >>

2-5-2004 - Juniorforældre- og spillermøde 4. maj kl. 19:00

Herlev Tennisklub forældre- og spillermøde tirsdag den 4. maj kl. 19.00 i klubhuset på Ettehavevej.

Læs indbydelse og dagsorden her >>

29-4-2004 - Billeder fra standerhejsningen d. 24. April.

Så kan billederne fra standerhejsningen 2004 ses under 'Arrangementer, resultater og billeder'.

28-4-2004 - Velkomstmøde for nye og let øvede medlemmer Torsdag d. 29. april 2004, kl. 18.00

Bredde hyg-ind afholder opstartsmøde i klubhuset på Ettehavevej 6 med efterfølgende træning Torsdag d. 29. april 2004, kl. 18.00

Her er alle nye og viderekommende senior medlemmer velkomne. Vi starter med velkomst og en kort introduktion til klubben, derefter gennemgår vi aktiviteter for den kommende sæson. Så indtager vi banerne og påbegynder træningen. Mød op til dette gratis arrangement og vær godt forberedt til den nye sæson!

Læs mere under motionistarrangementer >>

25-4-2004 - Tennislegestue - familietennis for med de yngste

Forsøgsvis tilbyder HIT familier med børn i aldersgruppen 5-7 år deltagelse i 'Tennislegestue', ind til videre 4 gange i maj måned.

Læs mere her >>.

23-4-2004 - Pædofilipolitik i Herlev Tenisklub

I april 2001 vedtog Folketinget en lov, som bla. giver idrætsklubber muligheder for at undersøge hvorvidt personer, som er beskæftiget med børn og unge under 15 år, har været straffet for seksuelt misbrug af børn.

Bestyrelsen i Herlev Tennisklub har besluttet at benytte denne mulighed, og har formuleret en pædofilipolitik for klubben og er p.t. i gang med at virkeliggøre beslutningen.

Læs den vedtagne politik her >>.

20-4-2004 - Baghånden er udsendt

Baghånden er nu udsendt til alle HIT's medlemmer. Hvis du ikke har modtaget den onsdag d. 21. april, bedes du kontakte Annie Sørensen 44 94 69 53.

19-4-2004 - Deltagerlister til Junioir SM

kan nu læses på web-adressen:  www.sltu.dk/junior-sm.htm 

12-4-2004 - Sølv i Minitennis til Anders Michaelsen

Peter Y, Jacob DM, Jonas DM og Anders M. deltog i påskens sjællandsmesterskaber i minitennis, der foregik i Lyngbyhallen og Lundtoftehallen. Det blev til mange spædende og velspillede kampe. Bedste resultat blev en 2. plads til Anders i U16-rækken. Efter en puljesejr gik vejen til finalen over en meget spændende semifinale mod Martin Meier fra Brøndby, hvor Anders var bagud 1-3, men fik kæmpet sig op og vandt 5-3. I finalen tabte Anders til Torben Grelck fra Nakskov, så det blev til en flot sølvmedalje.

TIL LYKKE til Anders.

Se billede under resultater.

5-4-2004 - Klargøring af hus 17 + 18 April

Da vores klubhus gerne skulle være klar til standerhejsningen lørdag d. 24. April, efterlyses aktive medlemmer til at give et nap med.

Er DU / I interesseret i at bruge et par timer en af dagene, så meld tilbage på mail eller telefon til Henrik Wagner. Telefon: 26 79 49 94 E-mail: hewa08@newmail.dk 

Læs mere  her >>

26-3-2004 - Kontingentopkrævning 2004 udsendt

Kontingentopkrævningerne for 2004 er nu udsendt. Desværre er der fejlagtigt skrevet 675,- kr på det medfølgende girokort til formiddagsmedlemmerne, men

Formiddagsmedlemmer skal betale 350,- kr. i kontingent

lige som juniorerne og som angivet i følgebrevet. Er du formiddagsmedlem bedes du ved betaling selv udfylde et nyt kort med det rigtige beløb, altså 350,- kr.

Betalingsfristen er for alle medlemmer d. 19. april 2004 hvis du vil undgå et gebyr på 50,- kr.

26-3-2004 - Tennis by Night 2004 - læs og se hvad der skete

Jonas har lavet os et referat fra Tennis by Night 2004, og dette kan sammen med billederne ses under 'Arrangementer, resultater og billeder'.

23-3-2004 - Referatet fra generalforsamling 2004

Læs referatet fra generalforsamlingen her eller under Sørens Hjørne.

23-3-2004 - Invitationer til Juniortræning 2004 er udsendt

Årets sidste minitennisstævne afholdes Søndag d. 18 April 2004 af Hvidovre Tennisklub. Se invitationen under turneringer. Seneste tilmelding 14/4.

17-3-2004 - Invitationer til Juniortræning 2004 er udsendt

Invitation og tilmeldingsblanket til sommerens juniortræning kan også downloades  her >> (Word dokument). Blanketten skal være indleveret til Nicolai senest 30. marts.

Læs også om fredag som 'store træningsdag', et nyt initiativ inden for juniortræning.

16-3-2004 - SM ude for Juniorer 2004

Indbydelse til deltagelse i SM ude for Juniorer er modtaget fra SLTU. Læs indbydelsen under turneringer. Tilmeldingsfrist 13. April.

13-3-2004 - AFLYSNING af banetimer i hallen FREDAG 19/3 18-24

Almindelige banetimer i Skinderskovhallen er aflyst fredag d. 19. marts kl. 18-24, da juniorafgelingen afholder det årlige "Tennis by Night" arrangement.

12-3-2004 - Generalforsamling 2004

Formandens indlæg fra generalforsamlingen, 'Formandens Beretning' og 'Debat om afdelingens fremtid' kan nu læses i 'Sørens Hjørne'.

2-3-2004 - HIT sejer 5-1 over Greve - Tillykke !

1. holdet vandt 5-1 i hjemmekampen d. 28 februar mod Greve. HIT rykker dermed én plads op på resultatlisten.

Den sidste kamp i 3. div. øst spilles ude mod Humlebæk søndag d. 14/3 kl. 18:00, og denne skal helst vindes for at gøre sandsynligheden for nedrykning så lille som muligt. Spørgsmålet om nedrykning afhænger dog under alle omstændigheder af resultaterne fra den ovenliggende division.

1-3-2004 - Minitenniskamp i Glostrup.

Søndag den 22. februar sluttede vi vores holdturnering for u14. Vi mødte op i Glostrup, hvor vi både skulle møde dem og senere Stenløse.

Kampene mod Glostrup startede fint med stor gejst hos alle. Herlev var overlegne i flere af kampene, som endte med følgende resultat. Jonas tabte 5-4, Niclas vandt 10-1, Peter vandt 9-0 og Jacob vandt 6-4. I de sidste kampe vandt vi også stort. Jonas/Niclas vandt 9-1 og Peter/Jacob vandt 9-3. Resultatet af alle kampene blev 10-2 til Herlev. Flot drenge !

Efter en kort pause, skulle der spilles mod Stenløse og trætheden meldte sig. Kun Niclas vandt sin single-kamp 5-3. Jonas tabte 9-3, Peter spillede uafgjort 4-4 og Jacob tabte 7-1. Humøret var ikke særlig højt, da de sidste kampe blev fløjtet igang. Alle spillede flot spil og gjorde hvad de kunne. Jonas/Niclas tabte 8-2, men til gengæld vandt Peter/Jacob 8-4. Slutresultatet blev 7-5 til Stenløse.

Efter nogle gode kampe, toast og sodavand vendte vi hjem og var ganske tilfreds med resultaterne.

Jeanette Mørch, holdkaptajn U14

29-2-2004 - Se referat og billeder fra fastelavnsfesten

Læs Melissa Ziegler's referat fra fastelavnsfesten lørdag d. 21. februar i Gymnasiehallen og se billederne her >>

20-2-2004 - Foreningens love og vedtægter

Love og vedtægter findes nu under menupunktet "Ledelsen/Love for HIT"

19-2-2004 - Reception for Leif Alanin og Cartsen Kyhnauv d. 4. marts efter generalforsamlingen.

Da Leif og Carsten efter eget ønske udtræder af bestyrelsen i forbindelse med genralforsamlingen, afholder klubben en reception for disse umiddelbart efter GF.

Læs indbydelsen her >>

19-2-2004 - Tennis by Night 19-20 marts 2004

Atter i åfholder success-arrangementet Tennis by Night. I år løber det fra fredag d. 19. marts til lørdag d, 20 marts. Læs indbydelsen, som alle juniorer modtager per post, her >>

18-2-2004 - Junior Tennis Sommercamp 2004 på St. Helene feriecenter

Der udsendes i disse dage brev til alle juniorer med indbydelse til Tennis by Night og forhåndstilmelding til Tennis-Sommer-Camp.

Hvis du ikke har modtaget brevet tirsdag d. 24. februar, bedes du kontakte Helle tlf. 4444 6648, så hun kan kontrollere, om du er registreret rigtigt i vores medlemsdatabase.

Forhåndstilmeldingen til Sommercamp kan læses her >>

17-2-2004 - Generalforsamling Torsdag 4. marts 2004

Hermed indkaldes til generalforsamling Torsdag 4. marts 2004 kl. 19.00 i Skinderskovhallen. Indkaldelsen er også annonceret ved opslag i hallen  d. 12 februar.

Se inkaldelsen her >>

14-2-2004 - Minitenniskamp Frederikssund - HIT.

Lørdag den 14.02 spillede U14-holdet i Frederikssund.

Efter at hjemmeholdet kom for sent, hvilket gav nogen forsinkelse, kunne kampene endelig gå igang. Der blev spillet godt tennis med en god ånd uden snyd og højtråbende udbrud.

Jonas førte, men tabte desværre sin kamp 5-3. Bedre gik det for Niclas, som vandt sin kamp 4-5. Peter spillede forrygende og vandt 7-1 og Jacob spillede næsten lige op, men tabte 5-4. Efter de første 4 kampe, stod den lige med 2-2.

Efter en kort pause, var drengene igen klar og de 2 sidste kampe skulle spilles.

Den første kamp, gav spænding til det sidste ! Jonas og Niclas lagde stærkt ud og førte, men tabte 5-4 - øv øv. Peter og Jacob havde det noget sværere - deres kamp blev 9-3, så samlet set vandt Frederikssund med 4 ud af 6 kampe.

Vi mangler nu at spille mod Glostrup og Stenløse, der begge ligger under os, så vi har gode mulighede for at slutte i bedste halvdel af puljen.

5-2-2004 - Fastelavnsfest for ALLE d. 21 februar i Gymnasiehallen

Vær med til en festlig fastelavnsfest og tøndeslagning i Gymnasiehallen lørdag d. 21. februar.

Læs indbydelsen her >>

Indbydelse til fastelavnsfest

4-2-2004 - Nye tilskudsregler for individuelle turneringer 2004

Bestyrelsen har besluttet, fremover at yde 50% tilskud til alle individuelle turneringer, hvor juniorer, seniorer eller motionister repræsenterer HIT. Herudover betales som sædvanligt spillerlicens til de spillere, der deltager i mindst 2 eksterne turneringer i løbet af året. Læs mere under junior eller senior info.

30-1-2004 - SM Open i Minitennis 3-4 April 2004

Vi har fra SLTU modtaget invitation til SM Open i Minitennis, der afholdes i samarbejde mellem SLTU og Hjortekær Tennisklub 3+4 April 2004.

Læs invitationen her eller under 'Turnering/Alt om turneringer'.

24-1-2004 - Minitenniskamp HIT - Faxe.

HIT spillede Lørdag på hjemmebane mod Faxe.

Holdet bestod af Jonas Damgaard-Mørch, Peter Yding, Jacob Damgaard-Mørch og Fie Mølgaard. Niclas måtte desværre melde afbud grundet sygdom, så Peter var derfor rykket op som 2. single og det lykkedes ham at vinde sin kamp. Flot gået Peter!.

Desværre tabte HIT de 3 andre single kampe. Da Peter også vandt sin doublekamp sammen med Jonas, kunne Peter for 2 weekend i træk trække sig tilbage med 2 sejre. Sådan!

Så holdkampen endte 2 -4. God fight af alle - trods lidt usportlig optræden af et par af modstanderne. Det skal man jo også lige vende sig til.

Næste kamp bliver Lørdag d. 14 februar på udebane i Frederikssund. (SD-M)

22-1-2004 - Datoer for sommerens holdkampe.

SLTU har offentliggjort en liste over datoer for sommerens holdkampe. Listen er en brutto-liste med mulige datoer, idet alle hold ikke skal spille alle dage. Reserver allerede nu datoerne i din kalender. Nærmere ultimo april, når holdturneringen er planlagt i detaljer hos SLTU.

Se listen under menupunktet 'Turnering / Alt om turneringer'.

17-1-2004 - Minitenniskamp HIT - Lyngby.

HIT spillede Lørdag på hjemmebane mod Lyngby. Holdet bestod af Jonas Damgaard-Mørch, Niclas Mørch, Peter Yding og Jacob Damgaard-Mørch. Modstanderene så på papiret stærke ud og Niclas og Jonas måtte da også konstatere at overmagten var for stor. Alligevel lykkedes holdet at spille uafgjort, idet Peter og Jacob begge vandt deres singler (Jacob var bagud 1-3 , men vandt 4-3). Desuden vandt de sammen deres double.

God fight af alle - det bliver spændede at følge kampene fremover.

På lørsdag (24/1) spiller holdet igen i Gymnasiehallen kl. 14:00 mod Faxe. (SD-M)

15-1-2004 - Elitetræningen styrkes i HIT.

Kendt træner atter til HIT.  Læs Sørens Hjørne >>

15-1-2004 - Indbydelse til Minitennis stævne d. 29. februar i Hvidovre for U10, U12 og U14

Tilmelding senest 23. februar.

Læs om stævnet og om hvordan du tilmelder dig her >>

15-1-2004 - Indbydelse til Minitennis stævne 28. Februar 2004 i Hvalsø for U12 og U14

Tilmelding senest 14. februar 2004.

Læs om stævnet og om hvordan du tilmelder dig her >>

12-1-2004 - Minitennis - Frit spil lørdage 9:30 til 10:30

Gymnasiehallen er åben for frit spil lørdag morgen 9:30-10:30, hvor vi starter undervisningen. Så har man lyst til at spille med hinanden eller mor/far kan man bare møde op. Ketcher og bolde kan lånes.

10-1-2004 - Indbydelse til Veteran Mesterskaberne Inde 6-12/3 2004 i Nærum

Vi har fra SLTU modtaget indbydelsen til de indendørs veteranmesterskaber 2004. Mesterskaberne afholdes i Nærum d 6-12 marts. Bemærk at mesterskaberne nu har både en 35+ række og en 80+ række.

Tilmelding senest 5 februar til den turneringsansvarlige, Otto Buchwald.

Læs indbydelsen her >>

9-1-2004 - Junior aktivitetskalenderen opdateret

Aktivitetskalenderen for juniorere er opdateret. Tennislejren til St. Helene feriecenter er flyttet til 2. uge i skolesommerferien. 

3-1-2004 - Seniorer / Motionister - Se her !

Vi har modtaget en invitation til Vikingeturneringen i Roskile, en traditionsrig turnering for seniorer i alle styrker og aldersklasser.

Læs invitationen her >>

Kommentar: Kategori B er for elite licensspillere. Kategori 2 er for de trænede turneringsspillere med licens medens kategori 3 er for alle andre, herunder bedre motionister.

30-12-2003 - Kom og støt 1. holdets hjemmekamp mod Næstved d. 31. januar 2004 kl. 13:00.

Den 31. januar 2004 kl. 13:00 spiller Herlev hjemme mod Næstved. Denne kamp kan få stor betydning for Herlev's forbliven i 3. division.

Herlev ligger p.t. nr. 6 i sin pulje og Næstved er nummer 3. For at være sikker på ikke at rykke ned, skal Herlev placeres som nr. 5 eller bedre i puljen. Mindst ét højereliggende hold skal derfor passeres i de sidste 3 kampe.

Sidste hjemmekamp spilles d. 28. februar kl. 13 mod Greve [8] og Herlevs sidste kamp i puljen spilles d. 14 marts kl. 18 i Humlebæk[4].

18-12-2003 - Indbydelse til Minitennis stævne 11. Januar 2004 i Hvidovre for U10, U12 og U14 samt åben række

Hvidovre Tennisklub arrangerer et ekstra minitennis stævne for U10, U12 og U14 søndag d. 11. Januar 2004. Turneringen tilbyder også en åben række, så søskende og forældre kan spille med. Tilmelding senest 5. januar 2004.

Læs om stævnet og om hvordan du tilmelder dig her >>

17-12-2003 - Golden Age holdturnering i Hillerød - Indbydelse

Hillerød Tennisklub og Sjællands Tennis Union (SLTU) præsenterer en ny holdturnering til januar, for alle, der er fyldt 60 år, og som kan spille i hverdage i dagstimerne 11-14. 

Læs mere om turneringen her >>

19-12-2003 - Se referat og billeder fra Juniorernes Juleafslutning d. 13. december

Klik ind på Aktuelt/Arrangementer, resultater og billeder eller klik her >>

12-12-2003 - Referat og billeder fra Familie Minitennisturneringen d. 22. November Beskrivelsen under 'Resultater og Billeder', der i øvrigt er omredigeret, så der er mere overblik over den enkelte begivenhed.

28-11-2003 - Invitation til Juleafslutning lørdag d. 13/12

Der er juleafslutning for alle i Gymnasiehallen lørdag den 13. december.

Læs invitationen her >>.

24-11-2003 - Invitation til SM Open 2003 for seniorer

SLTU har nu udsendt invitation til SM Open 2003, der spilles i Hillerød i juleferien. Turneringen er en kategori B turnering med en præmiesum på 10.000 kr. Tilmeldingsfrist 8/12.

Se invitationen her >>.

19-11-2003 - Forældredag i Minitennis Lørdag d. 22. November

Har du lyst til at spille tennis med din mor, far, bedstemor eller bedstefar, så tag dem med til minitennis på lørdag d. 22. November.

Turneringen vil blive afviklet som en doubleturnering og det er derfor nødvendigt at du møder op 15 minuter før de angivne tider, således at vi kan sætte holdene inden spillestart.

Hvis du allerede nu ved, at du kommer, bedes du tilmelde dig til Nicolai (mobil 20890801), men ellers møder du bare op.

Læs invitationen her >>.

25-11-2003 - Nyt fra bestyrelsen - Læs Sørens Hjørne

Bestyrelsesnyt er flyttet til egen rubrik benævnt 'Sørens Hjørne'.

Rubrikken findes i menuen under aktuelt, men kan også læses her >>.

18-11-2003 - Referat fra bestyrelsesweekend

Læs referatet fra bestyrelsesweekend'en i Sørens Hjørne.

17-11-2003 - Invitation til Minitennis 20/12 - Køge Open 2003

Køge Tennisklub byder igen i år velkommen til KØGE MINI OPEN 2003 i Køge Hallerne. Turneringen afvikles lørdag den 20/12-2003 og der spilles i følgende rækker: U/10 - U/12 - U/14 - U/16 - U/18 og Senior. Der spilles både herre og damesingle.

Se invitationen her >>.

Tilmelding til Køge Tennisklub senest 9-12-2003.

7-11-2003 - Nyhedsbrev fra Dansk Tennisforbund

Under menupunktet 'Aktuelt' er tilføjet punktet 'Nyhedsbrev fra DTF', der er en link til den seneste udgave af internet-bladet 'Dansk Tennis', der er DTF's officielle nyhedsbrev.

Ældre versioner af bladet kan findes på DTF's hjemmeside under rubrikken 'Nyheder'. 

OBS! Bladet fylder ca. 1 MB, så med et 56K modem vil det tage nogle minuter at åbne linket !

6-11-2003 - Nyt fra Supersenior-udvalget

Formanden for Supersenior-udvalget har lavet et referat af sommerens væsenligste begivenheder for dette udvalg. Læs det her >>.

5-11-2003 - DTF's Regelbog

En link til til DTF's regelbog med spilleregler, turneringsregler m.v. kan nu findes under menupunktet 'Turnering'.

30-10-2003 - Invitation til SM inde 2004 for Seniorer er udsendt.

Læs indbydelsen fra SLTU her >>.
Tilmelding senest 8. decemberofficiel DTF tilmeldingsblanket, der findes i Word-format under Turnering/Tilmeldingsblanket.

30-10-2003 - Invitation til SM inde 2004 for Juniorer er udsendt.

Læs indbydelsen fra SLTU her >>.
Tilmelding senest 28. novemberofficiel DTF tilmeldingsblanket, der findes i Word-format under Turnering/Tilmeldingsblanket.

28-10-2003 - Giv dit input til bestyrelsen.

Bestyrelsen afholder seminar i weekenden 8 + 9 November og vil gerne have idéer fra dig.

21-10-2003 - Indbydelse til Minitennis stævne i Hvidovre

Hvidovre Tennisklub arrangerer et ekstra minitennis stævne søndag d. 23. November. Læs om stævnet og om hvordan du tilmelder dig her >>

27-10-2003 - Ledige pladser ved minitennis stævner 8/11 og 16/11

Hvis du gerne vil ud at spille mini-tennis er chancen der nu. Der er stadig mange ledige pladser ved stævnerne d. 8/11 i Næstved og 16/11 i Nivå.

Henvend dig til Kurt Søndergaard hos SLTU, 5614 9599 http://www.sltu.dk senest onsdag d. 29/10.

27-10-2003 - Hillerød Cup uge 47 for såvel  motionister som turneringsspillere

Endelig en turnering, hvor motionister og 50++ spillere kan være med. Se indbydelsen fra Hillerød Tennisklub her >>.

Tilmelding senest torsdag d. 30/10.

20-10-2003 Konditræning

Bemærk at konditræningen starter lørdag d 1/11 12.30 og er både er for juniorer og de bedste seniorer.

19-10-2003 - Turneringsinformation

Nyt menupunkt 'Turnering' er tilføjet menuen til venstre. Her får du et overblik over samtlige udbudte turneringer hvadenten du er junioir eller senior, er til tennis på stor bane, er til minitennis eller blot ønsker at spille mod andre, uden at det er en egentlig turnering.

19-10-2003

Aktivitetskalenderen er opdateret.

7-10-2003

Listen over finaleresultaterne for klubmesterskaberne 2003 er nu opdateret med billeder. Klik på en kamp og se billedet af finalisterne eller af vinderen. Få billeder mangler desværre.

1-10-2003

Husk:

 • Tilskudsberettigede kviteringer fra individuelle turneringer skal sendes til Max inden 15. okt. 2003.

 • Minitennis starter lørdag 4. okt. i Gymnasiehallen, Højsletten 39. 8-10 år (U10) fra kl. 10.30 til 11.30 og U12-U16 fra kl. 11.30 til 12.30.
  Juniorer, der ikke er tilmeldt minitennis, er velkomne til at møde op til prøvetime.

24-9- 2003

Se billeder og sange fra La Landia turen i maj måned under resultater og billeder.

17-9- 2003

Se referat og billeder fra juniorafslutningen under resultater og billeder.

Sep. 2003
Der er oprettet en side med resultater og billeder. I første omgang indeholder den resultaterne fra klubmesterskaberne 2003, men hold løbende øje med den. Find den i menuen under 'Aktuelt'.

Sep. 2003
Motionistturneringen AB-Herlev endte med en sejer til AB på 12-6 samt 2 uafgjorte kampe. Med til resultatet hører dog, at Herlev var en del flere spillere end AB, og derfor 'hjalp' AB på vej, lige som AB kun havde 1 dame på holdet. Alt i alt en hyggelig aften med godt forarbejde af Lars Ruus Paulsen (AB) og Henrik Wagner (Herlev).

Sep. 2003
Aktivitetskalenderen er opdateret og kan ses vi menupunktet 'Aktuelt' eller ved at klikke her >>.

Sep. 2003
Vintertræning og træningsplaner er opdaterede.
Information om vintertræning for juniorer og konditionstræning er opdateret.

Se også hvornår du skal træne på træningsplanen >>.

Nyt fra klubben >>

Mail til Webmaster