Juniorsiden

Bliv en bedre tennisspiller

To af midlerne til at blive en bedre tennisspiller er at 1) spille mange kampe og 2) at analysre sit spil for at se, hvor det kan gøres bedre. For at støtte op om dette har juniorudvalget udformet 2 dokumenter, som du kan downloade her:

 

KAMPKORT TURNERING er et nyt tiltage i juniorafdelingen. Her kan du på kryds og tværs af alder og køn udfordre andre i kamp både i single og double.

Download kampkort >>

 

KAMPRAPPORT er til de juniorer, som selv eller sammen med trænerne gerne vil følge deres kampe lidt mere. Her er der mulighed for at evaluere på kampen og snakke med træneren om den.

Download kamprapport >>

Ungdomsudvalg

Bestyrelsen har nedsat et ungdomsudvalg, der har til formål at organisere klubbens arbejde for sine juniormedlemmer. Dette indbefatter juniorholdturneringen, individuelle turneringer, sociale arrangementer samt forhold for ungdommen i almindelighed.

Ungdomsudvalget består af juniorforældre samt trænere.

Link til oversigt over Ungdomsudvalget >>

Juniorudvalg

Under ungdomsudvalget er nedsat et juniorudvalg, hvor juniorerne selv arbejder med de aktiviteter, der interesserer dem. Juniorudvalget arbejder sammen med ungdomsudvalget om større aktiviteter som 'Tennis by Night' og har derudover arrangeret hyggeaftener, fodboldaften m.v. Se opslag herom i klubhus eller i Skinderskovhallen.

Link til oversigt over Juniorudvalget >>

Aktiviteter

Der laves løbende aktiviteter rettet mod ungdommen. Blandt de traditionelle aktiviteter hører "Tennis by Night", fastelavnsfest, sommertræningslejr, Herlev Open, tur til Lalandia, forældre/junior arrangementer og meget andet. Information findes løbende under aktuelt på denne hjemmeside. Tjek også opslagstavlerne i klubhuset og skinderskovhallen.

Træning

Se afsnit om træning >>

Minitennis

Herlev tennisklub tilbyder alle juniorer minitennistræning hver lørdag i vintersæsonen i Gymnasiehallen. Nærmere om tilmelding m.v. udsendes umiddelbart inden vintersæsonens start.

Om vinteren deltager Herlev Tennisklub i minitennisturneringen for hold. Du har her muligheden for at prøve kræfter med andre.

Vi modtager også invitationer til minitennis turneringer hos andre klubber, hvor du tilmelder dig selv. Se afsnit om turnering >>

Individuelle turneringer

Se afsnit om turnering >>

Junior holdturnering

Klubben har hver sommer et antal juniorhold tilmeldt holdturneringen. Antal hold og nivreau fastlægges hvert år med baggrund i de spillere, der gerne vil deltage.