Booking af faste banetider

Nedenstående finder du en vejledning i, hvorledes du booker faste indendørs banetimer ved hjælp af Herlev Tennisklubs banebookingsystem fra Globus Data.


Genbooking af forhåndsreserverede banetimer

1. Log ind på banebookingsystemet med dit medlemsnummer og kode på samme måde, som hvis du skulle booke en udendørs banetime

2. I den øverste menulinie vælger du "Faste banetider". Der bliver nu vist en liste over de banetimer, der er forhåndsreserverede til dig.

3. Vælg knappen "Køb", og du vil nu komme ind i et betalingsforløb, hvor du anvender dit Dankort på samme måde som ved andre køb på Internettet. Svar blot på de stillede spørgsmål.

4. Hvis du ikke er interesseret i banen alligevel, kan du ved at vælge knappen "Ret" afmelde banen og dermed frigive den til andre medlemmer. Banen vil under alle omstændigheder blive frigivet af baneadministratoren som annonceret, eller automatisk af systemet på tidspunktet "Fornyes senest". ("Fornyes senest" dato er en systemdato, og banen vil i 2010 blive frigivet til offentligt køb tidligere!).


Nytegning af fast banetime

1. Log ind på banebookingsystemet med dit medlemsnummer og kode på samme måde, som hvis du skulle booke en udendørs banetime

2. I den øverste menulinie vælger du "Faste banetider".

3. Vælg knappen "Søg efter ledig fast banetime".

4. Ved at bevæge dig rundt i kalenderbilledet inden for de første 7 dage af september, kan du se, hvilke banetimer, der er ledige (hvid baggrund).

5. Klik på den time du ønsker at booke, og billedet skifter til et nyt billede, hvor du kan vælge "Gå til betaling" eller fortryde og evt. fortsætte søgningen. Du kan kun reservere banetimen ved at betale on-line med Dankort med det samme.

6. Du vil nu komme ind i et betalingsforløb, hvor du anvender dit Dankort på samme måde som ved andre køb på Internettet. Svar blot på de stillede spørgsmål.


Hvem skal anvende selvbetjeningen til at tegne en fast banetime ?

Selvbetjeningsløsningen kan / skal anvendes som beskrevet af Herlev Tennisklubs aktive medlemmer, dvs. de medlemmer, der også er berettiget til at tegne udendørs banetimer.

Passive medlemmer og ikke-medlemmer, der ønsker at tegne banetimer, skal maile deres ønsker til webmaster@herlevtennis.dk, idet der gælder særlige bestillings og betalingsbetingelser for disse.


Webmaster