Vintertennis

Baner

Herlev Tennisklub råder over 2 indendørsbaner beliggende i

 

Skinderskovhallen, Skinderskovvej 31, 2730 Herlev
 tlf. 4492 0173 (halvagt)

 

Banerne har en granualatbelægning, der er den type indendørsbelægning, der ligner udendørs grusbaner mest. Underlaget ikke så hurtigt som traditionelle hard-courts, og er defor behageligt at spille på for såvel turneringsspillere som motionister.

Tilmelding

Melemmer, der i en sæson har lejet en bestemt banetime, har fortrinsret til samme time den følgende sæson, men da der altid er en vis udskiftning i banetegningen, er det som regel muligt for interesserede at tegne banetimer, men naturligvis kun på de tidspunkter, der bliver ledige.

Reservationer af faste banetimer fremgår fra sæson 2010-2011 af vores elektroniske banereservations- system under område "Indendørs tennis".

Fra sæson 2010-2011 betales banelejen ved on-line betaling med Dankort, idet du logger ind i bookingsystemet og vælger "Faste banetider". Du får nu en liste over de banetider, der er forhåndsreserveret til dig. Vælg køb af time og betal med Dankort. Processen gentages for hver time, du køber.

Såfremt du ikke har mulihed for at betale med Dankort, eller hvis du ønsker at ædre / frigive din forhåndsreservation, bedes du henvende dig tilk Webmaster.

Ikke medlemmer eller passive medlemmer kan kun leje baner ved henvendelse til Webmaster. Leje af baner for denne gruppe kan først ske fra 1. September.

Enkelttimer kan lejes vedhenvendelse til halvagten.
Der kan forekomme afvigelser i forhold til ovenstående i sæsonen 2010-2011, da systemet er under indkøring.

Spilleperiode

Der spilles indendørs tennis i Skinderskovhallen i perioden fra 1. september til 30. april.

Priser

Ved leje af en fast banetime garanteres 30 spilletimer timer for hele sæsonen.

Aflysninger skal ses på opslagstavlerne udenfor hallerne senest en uge før aflysningen og vil i et vist omfang tillige blive annonceret på www.herlevtennis.dk.

 

Kategori: Leje for fast banetime
Sæson 2010 / 2011
A-timer 4000,- kr
B-timer 2400,- kr
Gebyr for ikke-medlemmer og passive medlemmer 400,- kr

 

Lejen for faste baner afregnes en gang årligt: 1.august.